Re: Газовое оборудование для Логана
та да, начал с аляски и стага на 5 000 а закончил кме вариатором и модным мультиком и 10000
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
|
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → ГБО → Газовое оборудование для Логана
Сторінки Назад 1 … 88 89 90 91 92 … 110 Далі
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
та да, начал с аляски и стага на 5 000 а закончил кме вариатором и модным мультиком и 10000
urabus87, шкодуєш ?
как то подозрительно дешево, а форсунки какие?
Шановні є питання щодо редуктора Томасетто Аляска. Чому його зараз так не люблять? Чим він "провинився" я так зрозумів останнім часом? Зараз вже майже визначився з комплектацією (звичайно, попередньо перечитав кучу інф-її и подзвонивше на на 1 станцію ГБО, в т.ч. які тут на форумі радять) і майже всі як 1 кажіть редуктор Томасетто Аляска. Немов його біль ніж достатньо + по ціні він виграє. Але справа не в ціні для мене особисто. Я готовий доплатити 500грн за редуктор кращий, якщо в цьому є потреба, тобто дійсно, якщо Аляска зпоганилася чимось... Тут на форумі більше кажуть про OMVL CPR і КМЕ. Але якщо авто 87л.с. то чим Аляска не бажана?
Просто вже трохи стомився з вибором...
Хотілося би почути Ваші відгуки\інформацію щодо негативних сторін Аляски.
Дажуе дякую за відповідь.
ничесе дешиво
urabus87 написав:та да, начал с аляски и стага на 5 000 а закончил кме вариатором и модным мультиком и 10000
как то подозрительно дешево, а форсунки какие?
мозг 115 евро
мульт 40
редуктор 55
балон 50
форсунки алекс 3 ома 23
варик 20
трубки итд 30
ну как то так
ROKKY_MCV, рекомендую ВЧИТАТИСЬ
www.carhelp.info/forums/showthread.php?t=22324
і простежити еволюцію Томасет.
Подскажите, стоит балон на 43 литра, первый раз проехал 390км на полном баке(город онли), закончился газ, поехал на бензине, на ШЕЛЛ заправил - 40 литров газа, хотя установщики сказали 35-36 литров. Нужно ли беспокоиться, что не работает мультиклапан и ехать к газовщикам? (которые сказали, что все норм не парься, мультиклапан 100% работает)?
Нужно ли беспокоиться, что не работает мультиклапан
В данном случае дело в отсекателе. Он должен быть настроен на отсечку при заполнении на 80% баллона.
Но установщики часто этим не заморачиваются.
Чего и Вам советую.
ROKKY_MCV, рекомендую ВЧИТАТИСЬ
www.carhelp.info/forums/showthread.php?t=22324
і простежити еволюцію Томасет.
всого 266 сторінок і 7654 повідомленяя...
Сіренький, нє, ну скорочений зміст 266-ти сторінок я вище викладав. Але якщо питання про пруф, то ось. 266 сторінок - тиждень максимум. Но зате пристойний багаж знань в нагороду.
В данном случае дело в отсекателе. Он должен быть настроен на отсечку при заполнении на 80% баллона.
Но установщики часто этим не заморачиваются.
Чего и Вам советую.
Саша можно на ты))). Ну если ты говоришь что можно не нервничать, то поезжу посмотрю. кстати а сколько у тебя влазит газа?
кстати я решил дождаться тебя для регулировки клапанов, пробег у меня не 39000 как я писал я 36500, так что норм.
кстати а сколько у тебя влазит газа?
Я крайне редко до пустого езжу. В мой 54 литровый примерно 49 влазит.
Езжу от полного до пробега за 400 км по одометру и собираюсь на заправку.
Одна и та же колонка (бочка) по 7,59. При режиме "ракета" расход 9 литров.
хорошо вам в Киеве у нас 8,60 около того у всех но как ты на 9 литров выходишь не знаю, может мне ТО надо сделать(скоро пора) и отрегулировать клапана, потому что помню раньше был расход около 8 литров на бензе, сейчас 9. газ пока не знаю. Еще бы Александера выловить и перепрошить под газ, а то у меня под бенз стоит.
хорошо вам в Киеве у нас 8,60 около того у всех но как ты на 9 литров выходишь не знаю, может мне ТО надо сделать(скоро пора) и отрегулировать клапана, потому что помню раньше был расход около 8 литров на бензе, сейчас 9. газ пока не знаю. Еще бы Александера выловить и перепрошить под газ, а то у меня под бенз стоит.
ну я вместо прошивки вариатор поставил
а в баллон 42 литра влазит 35-36 литров
Сіренький, нє, ну скорочений зміст 266-ти сторінок я вище викладав. Але якщо питання про пруф, то ось. 266 сторінок - тиждень максимум. Но зате пристойний багаж знань в нагороду.
Дякую, але встановлення вже завтра. Сьогодні віддаю увечорі... Ну, як будет. Дякую
Яка б Аляска не була, але 105 сил тягне. Так що логанівські 1.2 і 1.6 теж попре. А в обслуговуванні вона дуже зручна.
а в баллон 42 литра влазит 35-36 литров
как и должно быть) поезжу посмотрю, позаправляюсь в других местах попробую.
мне например не нравится как сделан фильтр на аляске, , когда его снимаешь, весь мусор в редуктор сыпется
крышку снимаешь, грязь выдуваешь, вынимаешь фильтр, полость протираешь, ставишь новые резинки и фильтр, крышку привинчиваешь.
Яка б Аляска не була, але 105 сил тягне. Так що логанівські 1.2 і 1.6 теж попре. А в обслуговуванні вона дуже зручна.
порадьте, який вибрати редуктор: Томасето Аляска чи Shark 1500? (питав KME Tur - немає у постачальників)
(двигун 8-ми клапанний 1398 - K7J 710)
форсунки Баракуда
блок упр. KME
балон 54л (перевіряли - входить)
1500 Шарк має вхід 8мм. Нафіг. Бери 1200, або OMVL CPR і рідкий фільтр перед ним за 150грн.
А в чому проблема зі входом 8мм? Шарк 1200 нема в наявності
Хіба в зайвому перехіднику з 6мм труби на 8 вхід.
А з нету замовити?
в четвер установка, переносити не буду.
зупинився на Томасето Аляска. установщик рекомендує Аляску за надійність на нашому газі (до 100 тис.км) та ремонтопридатність.
сподіваюсь, що Аляски вистачить з головою для 75 к.с.
Редуктор КМЕ Тур форсунки хана, мультиклапан класу А. Або просто шукай нормального майстра
стоит ли самому навязывать перечень оборудования или соглашаться на то что ставят?.
Например из рекомендованного на форуме:
Мозги-KME Nevo
форсунки Hana
Редуктор-KME Tour
Баллон-Stako на 42 или 53 литра можно в МСВ?
Мультик-Tomasetto
Магистраль-Faro
Сторінки Назад 1 … 88 89 90 91 92 … 110 Далі
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → ГБО → Газовое оборудование для Логана
Згенеровано за 0.201 секунд(и), виконано 85 запитів