Тема: Реле поворотов МСВ 2014 года
Подскажите , где находится реле поворотов , после включения аварийки,ищезли повороты и сама аварийка, пред целый, лампы тоже,на панели индикатор работает ,но частит. Помогите.
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
|
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Логан МСВ → Реле поворотов МСВ 2014 года
Сторінки 1
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Подскажите , где находится реле поворотов , после включения аварийки,ищезли повороты и сама аварийка, пред целый, лампы тоже,на панели индикатор работает ,но частит. Помогите.
Нема у нас релюхи. ЕБУ напряму керує, при цьому контролюючи струм ламп. Раз частить, знач не бачить хоч одної лампи. Контакт або проводка.
ну я бы так не утверждал. реле находится в BSI=ЦКБЭС=черная кайобочка на арке водителя.
ну я бы так не утверждал. реле находится в BSI=ЦКБЭС=черная кайобочка на арке водителя.
поточнее
что точнее? какое именно там реле? не знаю. у меня нет логана 2. вызвонить думаю не проблема. силовой +12 идёт от подрулевика. управление - "минусом".
спасибо
что точнее? какое именно там реле? не знаю. у меня нет логана 2. вызвонить думаю не проблема. силовой +12 идёт от подрулевика. управление - "минусом".
Тю, вважав, що електронні ключі, тому і контроль струму. А тут аблом, релє - антикваріат. Хоч твердотільне?
не, ну я могу обшибаться мож поменяли что
Сторінки 1
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Логан МСВ → Реле поворотов МСВ 2014 года
Згенеровано за 0.131 секунд(и), виконано 91 запитів