26

Re: Куплю прошивку під 95 бензин

нєа, дросєль сток.   нащот дохлого МАПу - так газовщики вродь дивились показники не рідного, а вбудованого в газомозги (в мене COMPACT),  і як я памятаю - одразу після установки ГБО - 4 роки назад - все так само було. Якось сто тисяч з таким розрєженієм наїздив )))

renault laguna grandtour 1.5dci
  0

27 Відредаговано Сіренький (2015-06-11 22:46:13)

Slider написав:

Глянь в момент подьоргувань на мап і короткострокову. В мене дьоргало коли мап низький (мало педаль тисну smile) і з стабільною, або повільно наростаючою нагрузкою. В цей момент короткострокова йшла в +50...+60. Для тесту дати більший коеф. газу в цей режим, і якщо не поможе то все ж проблема в софті.
Зараз таких задирів немаю, може тому і не дьоргає. П.С. Вже було капец як дістало. Жінка питала що з машиною, а сам не знав що і відповісти )

Аналогічна ситуація з корекціями при малому навантаженні і обертах до 2200. Час вприску до 5мс,швидше 3-4 і корекція коротка далеку уходить в +30. Підняв втому районі коеф. + трошки добавив через РПМ. Подьоргувань нема але корекції там все одно цікаві. Режим 1800-2200 перехідний для Логана. Десь на не братському форумі дуже багато скарг навіть на бензині.
rk03, паямятаєш я постійно питав тебе про корекцію короткої на низах??? Це воно і є....В мене є варіант багу через РХХ. При малих навантаженнях датчик через забрудненість кидає більше тиску і корекція плюсова...на більших режимах воно може не відчуватися...
santhe,маю мап прогрітого 0,28.

Logan MCV 1.6 2011+ГБО Zenit Pro+OBD, KME Gold, Hana Red, повна шумоізоляція і шикарні сидіння на електриці від Sport BMW+підігрів+компресорна бокова підтрима+ шини Michelin Primacy 4
  0

28

Як варіант... До регулювання клапанів мап був 0.33. Після регулювання став 0.25-0.28. Регулював сам вперше, хз на скільки правильно. Були майже всі зажаті. Поставив 0.15-0.30 зазори.
До речі після процеду ри регулювання і корекції стали ближче нуля. До того на бензі була в плюсі довга.
П.С. ГБО зеніт - там впринципі неважко ловити режим де дьоргало. На інших мозгах незнаю.
П.С.С. Може і дійсно в софтах від Паулюса є такий глюк і варто попробувати щось інше.

Renault Logan 1.6 Expression, 2011
  0

29

santhe, для контролі ше тре рідний МАП глянути. Куди газовий врізали? Адсорбер або вакуум гальм ще можуть підсосувати. 100тис може і мембрана редуктора. Заводиться норм? Ну і клапана, як писали. Давно?
Серинький, так умий його, 30хв часу.

Blue MCV 1,6 Ambiance 2008  LPG 190Мм (15.08.2017)
  0