Тема: хто підкаже несвітиться чек
нещодавно придбав логан мсв і зауважив таку річ що при запуску автомобіля на щитку незасвічується значок чек, чи так має бути чи в чомусь проблема? хто що скаже?
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
|
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Электрика → хто підкаже несвітиться чек
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
нещодавно придбав логан мсв і зауважив таку річ що при запуску автомобіля на щитку незасвічується значок чек, чи так має бути чи в чомусь проблема? хто що скаже?
доброго времени суток. год выпуска?
очень даже может быть. если бросите в личку винкод - посмотрю в комплектации машины в он-лайне.
romkozem,
бажано в профілі проставити місто де машина проживає.
якщо місто мало відоме то хочаб область, чи регіон.
таки БЕЗ. ответ в личке, итересующие позиции выделены.но в приницпе можно включить при чиповке, например
тобто чек і не повинен світитись при запуску, я правильно зрозумів,а якщо якась помилка вилізе він засвітиться?
врядли )
я один з таким девайсом чи у багатьох так зроблено?
Не один ))
У меня так же.
в приницпе можно включить
І ти до цих пір мовчав
Теж авто 2007р.в. чек не світиться
І ти до цих пір мовчав
оно тебе надо ? а потом мучайся - то светит то не светит ( почитай соответствующую тему ) а ещё и ГБО поставил с ним вообче светофор ( почитай соответствующую тему )
_AlexSander_ написав:в приницпе можно включить
І ти до цих пір мовчав
Теж авто 2007р.в. чек не світиться
Переважно хочуть щоб погас
сяся, rk03, та то я так флудю .... настрій поки що нормальний...
несвітить той добре менше гемору буде
[merge_posts_bbcode]Added: 2015-12-01 14:50:29[/merge_posts_bbcode]
усім дЯкую за інформацію тему можна закривати
romkozem, "несвітить той добре менше гемору буде" для себя так же решил
несвітить той добре менше гемору буде
Не так. Гемор можливий з деяким запізненням.
Гемор можливий з деяким запізненням.
Отож бо і воно... Краще щоб він (чек) світився, але ТІЛЬКИ при заводці авто
Краще щоб він (чек) світився, але ТІЛЬКИ при заводці авто
это даже я могу - лямпочку запаралелить с пусковой клеммой - и наслаждайся !
лямпочку запаралелить с пусковой клеммой
Ні-і-і-і, має бути все по-феншУю... Та і за Санькою скучив... А так він приїхав би, та активував
Вибачаюсь за але якщо
тему можна закривати
то можна трошки
В мене наоборот виникала думка як цю лампочку погасити,а то світить більше ніж гасне.В знайомого дач.2007р нічого не світить і проблем нема.
сяся написав:лямпочку запаралелить с пусковой клеммой
Ні-і-і-і, має бути все по-феншУю... Та і за Санькою скучив... А так він приїхав би, та активував
Вибачаюсь за але якщоromkozem написав:тему можна закривати
то можна трошки
а давай те " встречу на Эльбе" отмерь средину меж собой и гуру Александером . и там сходняк организуем ? или опьять подъезд ремонтировать буш ?
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Электрика → хто підкаже несвітиться чек
Згенеровано за 0.181 секунд(и), виконано 95 запитів