Сіренький написав:Георгич, краще підкажи чи мінералізатори реально в проточному режимі можуть збагачувати воду.
Дослідження різних мінералізаторів поводилось, є більш ефективні, є менш, але суть у тому, що фактично реальний вміст мінералів вони не відновлюють. Так, деяке збільшення новий мінералізатор дає, але це на порядок (в 10 разів) менше, чим питна вода згідно ГОСТ і СанПіН). Головний ефект який дає мінералізатор - покращення смаку води.
Тому варто їх ставити. Особисто я ставлю їх 2 послідовно.
Спочатку старіший, потім новіший. Потім 1 викидаю, на його місце 2, а на місце 2 ставлю новий.
Але це не панацея, так для смаку та самозадоволення
Сіренький написав:Поки думав залишити осмос для приготування їжі а для пиття купувати бутильовану Моршинську але кажуть там також водичка не гуд.
Залиш осмос для всього. Моршинська, та інші бутильовані води теж не мають природної мінералізації. В дешевому випадку це натрій-катіонітове пом'якшення + УФ. В дорожчому випадку після пом'якшувача осмос.
Від окислення озоном Європа вже відмовилась, виводиться він і у нас.
Про снезараження писаи не буду, оскільки це потягне злий баян СО2 проти тетрацикліну.
Мій висновок - використовувати осмотичну воду ідля їжі, і для пиття. А вміст мінералів омпенсувати твердим сиром. 30 г сиру (КОМО, типа реклама) компенсує добову кількість мінералів.
0
Спасибо сказали: Сіренький1