Re: Слов'янськ- наше життя. Слов'янськ- це Україна!!!
Славянск после выборов. По словам всех кандидатов
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
|
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Схід → Слов'янськ- наше життя. Слов'янськ- це Україна!!!
Сторінки Назад 1 … 18 19 20 21 22 … 28 Далі
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Славянск после выборов. По словам всех кандидатов
кто ж там за штепу голосует...?
В Славянске Лях и Придворов.
ivalent, ви подивіться скільки там за жопоблок і шаріка проголосували...біля 70%...
А штепа по ходу не проходить..
Пройшли на мера
"Оппозиционной платформы – За жизнь" Павел Придворов – 32% голосов,
"Оппозиционного блока" Вадим Лях – 30,78%.
По данным экзит-полов, в Славянске горсовет проходят шесть партий:
"Оппозиционная платформа – За жизнь" – 25,2%,
"Партия мира и развития" – 22,7%,
"Оппозиционный блок" – 18,4%,
"Слуга народа" – 17,1%,
"Наш край" – 7,2%,
"Европейская солидарность" – 5,8%.
...Просто там на сході вони свої...
от ніяк не можу збагнути: чому всі малороси до Тули чи Воронежу досі не перебралися у те своє золоте чарівне запорєбр*є? чому стільки часу вони при хунті бандерівській мучилися, бідолашні? ніяких же ж перешкод ніколи не існувало. при совку, так взагалі -- казка!
тут, звичайно, я не мав на увазі нелю штепу. бо нелі подобається у нашій країні. тут їй дозволено займатися колабораціонізмом та отримувати моральну компенсацію за це (від держави). скоро вона ше й регресний позов оформить та буде до здиху отримувати як заслужений сталевар усіх часів та народів.
jasonua написав:...Просто там на сході вони свої...
от ніяк не можу збагнути: чому всі малороси до Тули чи Воронежу досі не перебралися у те своє золоте чарівне запорєбр*є? чому стільки часу вони при хунті бандерівській мучилися, бідолашні? ніяких же ж перешкод ніколи не існувало. при совку, так взагалі -- казка!
тут, звичайно, я не мав на увазі нелю штепу. бо нелі подобається у нашій країні. тут їй дозволено займатися колабораціонізмом та отримувати моральну компенсацію за це (від держави). скоро вона ше й регресний позов оформить та буде до здиху отримувати як заслужений сталевар усіх часів та народів.
На мой взгляд - потому, что там просто " жрать нечего"! В 2011-м был в Краснодоне - 29 км до границы с рашей, так из Шахт ростовских приезжали за продуктами на базар, хотя выбор был меньше, чем в Чернигове, и дороже - но купить можно было и мясо и копчёности, - а там капуста да водовка. Работать -то не все привыкли на земле, только под землёй. Помню, состояние тогда было удручающее от увиденного.
ivalent, был на Кубани , жратвы много и разной , из России приезжали скорее потому шо у нас дешевле
на Кубани - да. А вот в Ростовской области - не очень. И цены.
ivalent, та я ж не про москалів, а про малоросів, які "свято вєрят в свєтлоє будущєє" на землі "старшеґо брата".
floyd47, не путайте старшего брата с большим братом .
Yeka, жесть... Але що тут говорити, достатньо подивитися на результати виборів на сході...
"историческая рюськая земля"
ЛОЛ Що?! Херсон рюськая земля?! Та чия завгодно, тільки не рюская, особливо історично.
Yanus, ні, ну мало що там хто де заснував. Кацапів там історично ніколи не було. Вони на тій землі загарбники а не автохтони. А так то це все одно що сказати що Індія - історично Англійська земля.
только качаешь ресурсы, как англичане по всему миру раньше
Драстє! Англічани в Індії такий прогрес влаштували що якби не було того колоніального періода Індія зраз була б якоюсь відсталою країною. Все те що ти перерахував далі, вони в Індії теж робили. І міста і порти і індустрію. Але ніхто і ніколи не скаже що це історично їхня земля.
Та ладно Індія, давай вже тоді Австралію, чи навіть Британську Колумбію. Про США взагалі мовчу. Ці то країни Англія взагалі з нуля створила. І що, хтось каже що це історично їхня земля?
у нас на небольшом юге выросло только три крупных города с нуля
А скільки міст виросло в Австралії, Канаді, не кажучи вже про США?
я тебе говорю, захват земель для ресурсов и колонизация - это имеет отличие. и это укореняется в крови у людей живущих на той или другой земле по разному, и влияет не хило.
Ну так скажи щось про Австралію будь-ласка. Там практично все населення нащадки британських колоністів, там буквально все створено і побудовано ними, там їхня мова, і тільки їхня, там їхня культура і т.д. І навіть це не називається історично Англійська земля.
а их шо кто сейчас из аборигенов выгоняет как мы русских от сюда?
Ти знову кудись перевів стрілки? Я тобі щось говорив про виганяння когось? Ні, я говорив про те що це аж ніяк не є історично расєйська земля.
вот это я тебе хочу сказать раз 20-й
Я це розумію, але це не робить ту землю історично рюзькою.
это исток разговора. ты или потерялся или специально об этом забыл.
Ні, мене в тій розмові більше всього збентежила оця фраза про історично рассєйську землю. І тільки її я власне цитував.
Yanus, знову ми пішли по колу. Годі вже. Заснували міста чи ні, ця земля історично не їхня. Вони на ній не автохтони, вони зайди. Як не крути.
а нельзя было это написать - что ты понимаешь о чем я
Ну, блін, я думав ти теж розумієш про що я.
Yanus, ну звичайно вклад є, і моральне право є. Насправді якщо вже гворити про права, то право на цю землю у них є навіть не тому що там щось було в історії, а просто тому що вони громадяни України, і живуть на тій землі. Але історично чиєюсь прийнято називати землю на якій цей етнос сформувався. Або, як мінімум, який етнос першим заселив цю землю. От якби хоча б якась нація у них з росіян сформувалась, як це сталося в Австралії чи США, то ще можна було б сказати що це їхня земля. Але ні, українцями вони себе не вважають, а російський етнос сформувався зовсім не там. Так що не історчно їхня земля. Так, це земля ними захоплена, можна вважати що колонізована, але не історично їхня. Історично їхня земля в підмосковних болотах...
а давай так - а чья земля исторически на юге Украины???
Будь-якого народу, який на тій землі утворився.
нация США сформировна с кучи национальностей. впрочем как и Украина. и национальность русских не менее представлена на юге Украины, чем другие.
Правильно! А яка історична земля нації США? Та де вони і зараз живуть, адже саме там ця нація сформувалась (не плутаємо з етносом). Звичайно ще краще коли мова про етнос, але ні кацапська нація ні навіть етнос не сформувалися на півдні України.
на юге Украины не было четко сформированного этноса
Були, ще до слов'ян. Але зараз є українська нація, і вона якраз таки утворилася на території, яка включає в себе і південь україни. Тому для цієї нації, в тому числі і ця земля є історичною.
А кацапи так, зайди, колонізатори, але не автохтони.
не верно - они могут ее таковой считать.
Можуть, але від цього вона такою не стане, тільки вони стануть невігласами.
Larsen написав:Будь-якого народу, який на тій землі утворився.
ну вот твой ответ и подтверждает право собственности и русских в том числе.
Ні, адже ні російський етнос ні нація не утворилися на тій території.
а то что юга говорят в основном на руссоком, то ни че... не сформировался этнос
Звичайно ні. Вони туди переселилися, а не виникли там. Різницю розумієш? В США є території де говорять переважно китайською, італійською, німецькою, навіть кацапською, але це не історична земля цих народів. Тому що туди вони переселились, а не виникли там.
включает юг Украины, обширно колонизованный в прошлом именно рюськими! Ларсен хорош врать себе и другим.
Ага, а 2+2=4, так що Янус, завязуй брехати собі і іншим!
Ні, ну серйозно, про що ти говориш? Я що, десь заперечую колонізацію цих земель кацапами? Чи про що це я брешу? Такі блін наїзди, прям аж образливо...
на ней ни один этнос не создался
До слов'ян були там корінні етноси. Зараз їх нема. Але є нація яка там сформувалась. Як не дивно - українська. Аналогічно як і нація США сформувалась на землях Північної Америки. Так що для української нації ці землі історично рідні.
в 150-й раз тебе говорю а тебе хоть ссы в глаза...
Бо ти не читаєш, або не розумієш відповідей...
Сторінки Назад 1 … 18 19 20 21 22 … 28 Далі
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Схід → Слов'янськ- наше життя. Слов'янськ- це Україна!!!
Згенеровано за 0.171 секунд(и), виконано 92 запитів