Re: Зустріч на природі 26 травня.
Буду. Я, жена + двое детей.
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
|
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Архів → Зустріч на природі 26 травня.
Сторінки Назад 1 … 6 7 8 9 10 … 19 Далі
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Буду. Я, жена + двое детей.
будем преждним составом 3 человека
Безалкогольные шлыки - издевательство над организмом.
Юра, а хто заважає бажаючим ставити палатки й ночувати? Мало того, завжди знайдуться безалкогольні водії...мнене, наприклад зі Смиком дружина повезе)))
Так що давай приїджай)))
ГОША
передзвони мені, тим більше що телефон вже знаєш)))
1. Где и во сколько собираемся?
2. Финансовое (сколько? кому? как?) или какое другое участие?
3. К кому с ???? обращаться?
опять вопрос о деньгах и асортименте еды...
а хто буде читати попередні пости? для кого вони пишуться?
прийдеться повторювати
таки в козин? пропоную переяслав-хмельницький! місця там набагато більше! є можливість залишитись на ніч, футбольний стадіон, канівське водосховище, сосновий ліс. при бажанні - організую харчування.
voldemaar
й шо той ночліг коштуватиме? їжа? ціни в студію
мало того...ти приєднуйся блін до нас
Мене забули!!!!!!! Можливо з дружиною!!! :tease:
Созрела мысль!!
1 Место встречи надо делать возле магазина предлагаю Метро на Харьковском 8-00
2 Примерный перечень продуктов есть но сделать ограничение по сумме 50-70грн с человека. Как показывает опыт ограничение по сумме очень помогает не скупить половину супермаркета а потом хрен его знает что делать с тем что осталось!!
Кто что думает по этому поводу ?
Justas
:upp:
Justas
Очень правельная мысль...
В Метро шашлык готовый 25 и 30 грн в майонезе. (смотрел вчера в Метро на окружной)
Fogoso
так шашлик готовий й будемо брати...
Юстич - гарнюня ідея!
Значить збираємося біля МЕТРО на Поздняках)))
Юра, а хто заважає бажаючим ставити палатки й ночувати? Мало того, завжди знайдуться безалкогольні водії...мнене, наприклад зі Смиком дружина повезе)))
Так що давай приїджай)))
На Козинке место уж больно неромантичное для ночевки, а запасного (безалкогольного драйвера) у меня нет.
Мысли вслух: лет ...дцать назад частенько выезжал с ночевкой на Десенку за парк дружбы народов (подальше от моск.моста). Тогда там было вполне симпатично и малолюдно.
Пы.Сы. Послухаем, что Вольдемар продолжит, начал интересно.
Я буду. Возможно, даже с ночевкой.
Corvex
Юра, ми вже з місцем визначилися, люди їдуть зі Львова та Черкас.....так що ніхто до Вольдемара вже не поїде. Я в нього в телефонному режимі коли питав про таку можливість - він мабуть щось не зрозумів й сказав, що для такої зустрічі його послуги недоречні...тепер каже навпаки)))) Але будемо мати на увазі його пропозицію.
люди ідуть зі Львова та Черкас
С палатками ?
Если получится, проинспектирую это место на выходных.
2 Примерный перечень продуктов есть но сделать ограничение по сумме 50-70грн с человека.
А з Кіндерів ми як будемо рахувати? Бо можливо невдясться збагрити малого, прийдеться брати з собою!
І ще з приводу напоїв, незрозуміло кому чого наливати, хто з ночівлею, хто ні, може кожному брати з собою, або формувати заявку!
А з Кіндерів ми як будемо рахувати? Бо можливо невдясться збагрити малого, прийдеться брати з собою!
І ще з приводу напоїв, незрозуміло кому чого наливати
100 грамм ребенку не повредит. :storstark: (из анекдота).
Хорошо бы определиться с ночующим кворумом.
P.S. А с утра - рыбалка.
P.S. А с утра - рыбалка.
Это - кайф!!! :app: :app: :app:
Меня забыли... Я тоже буду с женой. Дизайн Бейджев готов. Список кто будет оказался ооочень полезен, завтро займусь заполнением и печатью. :-)
Дизайн Бейджев готов
показуй дизайн беджів
Меня забыли...
Дивись № 33
Всем привет.
Ну Вы блин и даете. Если я на форуме не появляюсь так уже и забыть успели.
Как возможно пропустить ТАКОЕ.
ТРЕБУЮ ВНЕСЕНИЯ В СПИСОК, буду с супругой и детем.
SHON
Нарешті)))....Олєжка тут! Ти ще рідше заходь - не таке пропустиш))) :lol: :lol: :lol:
Давайте зробимо наступним чином:
1. Швиденько відпишемося тут хто 100% буде, в якому складі. Тобто з переліком кількості дружин, дітей, друзів, тестів. тещ, тощо, присутніхї на майовці.
2. Вирішуємо асортимент та кількість хавчику і випивону на весь загал люду, враховуючи дитячі напої.
3. Виділяємо ініціативно-грошову групу, котра в змозі скупитися та розплатитися в супермаркеті, з наступним поверненням грошей на місці майовки, шляхом рівномірного розподілу витрат серед маюючих.
4. Основній масі народу пропоную згуртуватися біля музею ВОВ й вирушати на зустріч з природою. Тобто - готувати галявину, налагоджувати мангали, приманювати рибу в озері, тощо.
5. Пропоную кожному з собою привезти разові стаканчики, вони один хрєн в машині завжди потрібні. Також інший разовий посуд кожен може захопити з собою. Так буде простіше й з посудом не пролетимо.
6. Всякого роду підстелячки, шезлонги, розкладні стільці, табуретки, столики, тощо.
7. Не забути взяти про всяк випадок саперні лопатки й топорики в кого є.
8. Спортивні знаряддя: волейбольні та футбольні м'ячі, бадмінтони, дитячі самокати, велосипеди та інше - тільки вітаються.
9. Фото- та відо- камери брати з собою ПОТРІБНО!Горілку можу взяти по оптовій ціні, прямо від виробника.Пиво мабуть Петрович може взяти по оптовій, якщо я не помиляюся....хто ще шо може взяти ?
Сусанін - шо придумати зі світлом на вечір ? Генераторів то у тебе нема?
Нагадую! Що на цій зустрічі Ви матимете змогу отримати свої Клубні картки та викупити свої футболки!!!
Сторінки Назад 1 … 6 7 8 9 10 … 19 Далі
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Архів → Зустріч на природі 26 травня.
Згенеровано за 0.143 секунд(и), виконано 94 запитів