1

Тема: Допоможіть з вибором авто

Доброго дня! Прошу допомогти у виборі авто: хочу купити сандеро або степвей 1 покоління. Дивлюся на auto.ria.com, ціни дуже різняться: сандеро 1 і 2 покоління майже по одній ціні (бачив навіть 1 покоління дорожче), бачив  сандеро 2 покоління взагалі за 7,500, правда в базі і з двигуном 1,2. Зорієнтуйте, будь-ласка, по цінах. Не можу зрозуміти чому за сандеро 1 покоління хочуть більше ніж за 2 покоління, може в новому є якісь трабли, чи то просто якийсь розвод?
Також не можу визначитись, що брати: в межах мого бюджету (9000-9500) можна знайти степвей 1 покоління. Що краще взяти степвей чи сандеро 2 покоління? Якось так)Прошу вибачити за сумбур.

0

2

Re: Допоможіть з вибором авто

ymleg написав:

Що краще взяти степвей чи сандеро 2 покоління?

Моё мнение - чем свежее тем лучше... Сам летом смотрел на фазу-2, но всё таки напрягся и взял второе поколение - ни разу об этом еще не пожалел... Всё-таки первое поколение, даже в рестайле, довольно унылое по сравнению со вторым...

В базе ничего страшного нет... Есть даже кондиционер, но плохо - нет подогрева зеркал...

ЗАЗ-1102 Таврия (1993) -> Opel Vectra A (1991) -> Logan-2 (2013) 1.2 ГБО
Ban-List: Инноватор, Георгич, Дядя Федор, karakuda78, sdj387jsd, sergiosem, Grey, Александр007 - Ban-List отключен до конца войны.
  0
Спасибо сказали: ymleg1

3

ymleg написав:

Прошу допомогти у виборі авто

Бери второе поколение, но только с мотором 1,6.

Logan II 1,6 чип-тюн, ГБО
С уважением, Александр
  0

4

Ну тут надо определиться... Или ехать или экономить... )) Кому что важнее... Лучше и вовсе дизель, но боюсь в этот ценник не влезет... Та и там своих заморочек хватает...

Ban-List: Инноватор, Георгич, Дядя Федор, karakuda78, sdj387jsd, sergiosem, Grey, Александр007 - Ban-List отключен до конца войны.
  0

5

ymleg написав:

Що краще взяти степвей чи сандеро 2 покоління?

Если найдете по бюджету второй степвей в базе с 1.6, то хороший вариант.

Renault Sandero Stepway+ 1.5 dCi
  0

6

ymleg написав:

Також не можу визначитись, що брати: в межах мого бюджету (9000-9500) можна знайти степвей 1 покоління. Що краще взяти степвей чи сандеро 2 покоління? Якось так)Прошу вибачити за сумбур.

Чем не вариант?
http://avtobazar.infocar.ua/car/kievska … 38044.html
[merge_posts_bbcode]Добавлено: 2016-02-04 20:05:43[/merge_posts_bbcode]

Эта машинка точно покомфортнее, понадежнее и не дороже в ремонте Логанов

0

7

ymleg написав:

(9000-9500)

З таким бюжетом за логана навіть не думав би... Бери флюенс 2012-2013 року.

Логан 1,6 2010 р.в. Laureat був.
Зараз ВАЗ 2102 1979 р.в.
  0

8

Георгич написав:

Эта машинка точно покомфортнее, понадежнее и не дороже в ремонте Логанов

О госпади... Ни комфорта, ни надёжности и жрёт, как два логана...

0
Спасибо сказали: SanychGT1

9 Відредаговано Георгич (2016-02-04 23:28:58)

Aprox написав:

О госпади... Ни комфорта, ни надёжности и жрёт, как два логана...

12 л пропана на механике - это совершенно обычный расход для С-класса, и тем более для универсала. 13 л на автомате.
В общем, чушь несешь.

0

10

пздц... лачик... да гавно это...

А что подумал по этому поводу Кролик, никто так и не узнал,
потому что Кролик был очень воспитанный.
  0

11 Відредаговано Георгич (2016-02-04 23:43:40)

Grafik87, "Всё в мире говно" (с).
ЗЫ. У меня в парке 2 Лачика, седан 1.6 и вагон 1.8. И 4 Логана-2 (мой дизельный 5-ый).
Ездят на них все, и люди они очень разные. Так что есть кому и есть с чем сравнивать. Поверь, эти сравнения не в пользу Рено, увы.
Но черт с ним с тем Лачиком, суть то не в нем, а в том, что сейчас б/ушный рынок очень просел и можно взять приличную и свежую машину, которая прослужит больше, и потеряет в цене намного меньше, чем новый бюджетный, автомобиль. Вот и всё. Этой ситуацией имеет смысл воспользоваться.

0

12 Відредаговано ymleg (2016-02-05 00:59:46)

З приводу лачетті замислювався, не відкидаю цей варіант.Взагалі я якось заціклився на сандеро, спочатку думав щось за 7500-8000,потім побачив степвей і захотів вже його, думаю ну ще тисячу нашкребу, а сьогодні за Вашими рекомендаціями глянув флюенси і замислився.Як так виходить, що флюенс авто вищого класу, можна знайти за таку ж ціну як сандеро (практично, 9000-9500)?Не можу цього зрозуміти, та й мегани йдуть дорожче,невже ніхто не любить седани?Чи там якась інша причина.Хто має які думки?І взагалі,що за машина флюенс?

0

13

ymleg написав:

бачив  сандеро 2 покоління взагалі за 7,500, правда в базі і з двигуном 1,2.

Что-то подозрительно низкая цена, возможно какая-то лажа с машиной

ymleg написав:

в межах мого бюджету (9000-9500) можна знайти степвей 1 покоління.

правильно ищешь

Logan 2007 1.4 давно был - Logan 2013 1.2 позже был - Duster 2018 1.6 теперь есть
  0

14

Зара авторинок складний... зовсім не зрозуміло хто і що продає і за яку ціну )

А что подумал по этому поводу Кролик, никто так и не узнал,
потому что Кролик был очень воспитанный.
  0

15

ymleg написав:

Як так виходить, що флюенс авто вищого класу, можна знайти за таку ж ціну як сандеро (практично, 9000-9500)?Не можу цього зрозуміти,

Я понимаю так, что можно хотеть продать, а можно реально продавать. Если взять средние цены на флюенс, получится тысяч 11. Но вот челу надо срочно продать, и цена 9. Так и сандеры-степвеи. Средняя цена 9, а найти можна и за 7-8  imho2
Я когда матиз продавал, тоже поставил 3500 - ни одного звонка. Поставил 2999 - пошли звонки.

Renault Grand Scenic ІІІ (2011) дизель 1,5 110 л.с., механика - Крокодил
Volkswagen Polo 1.4 (2011) 85 л.с. + робот DSG 7ст + кондей - рабочая - был
Logan Ambiance 1,4 (2008) 75 л.с. + ГУР + передние ЭСП + ГБО by rk03 - был
Deawoo Matiz 0.8 (2002) 52 л.с.- был
  0

16

Grafik87 написав:

Зара авторинок складний... зовсім не зрозуміло хто і що продає і за яку ціну )

"Життя складне" (с).
На ринку продають перекупи. Нема сенсу дивитись ні на ті машини, ні на ті ціні.
Але є велика кількість людей, які купують нові автомобілі, доглядають за ними, та обслуговують не економлячи на витратниках і роботах. І буває потреба продати машину, яку купила людина роки 4 назад тисяч за 35, а зараз хоче її продати, т.я. їде працювати до іншої країни, і надовго. Тому віддає її за стільки (12к) за скільки візьмуть його колеги. На базари такі люди не їздять, в інтернет видання обяви теж не подають - не бажають мати справу з ділками українського авторинку.
Продаються такі машини на внутрішніх мережевих ресурсах великих корпорацій. Найбільші вони у ІТ-ішників.
Коротше, за наявності знайомств, знайти цікаву не складно.

0

17

ymleg написав:

Як так виходить, що флюенс авто вищого класу, можна знайти за таку ж ціну як сандеро

Машину надо не только купить, но и содержать. А сандерик 1 (даже 2, с 2013 года) в обслуживании в несколько раз дешевле флюенса.

Logan II 1,6 чип-тюн, ГБО
С уважением, Александр
  0
Спасибо сказали: ymleg, Сусанин2

18

Якби в мене зараз було 9500 і треба було б купити машину, я б шукав Duster. Бо там вже повний привід і великі колеса, а це на наших шляхах річ зовсім не зайва.

А поміж Сандеро і Степвеєм нема чого вибирати, то є практично однакові машини. Раджу орієнтуватися всеж-таки на друге покоління, бо це вже практично нормальна іномарка гольф-класу, а не бюджетна таратайка для румунських селян, як перше smile

0

19

Vader написав:

Якби в мене зараз було 9500 і треба було б купити машину, я б шукав Duster.

plus до сих пор жалею что в свое время не решился на Дастера, с завистью щас смотрю на них, хоть и ничего особенного в нем нет - это обычная рабочая лошадка с большими колесами smile. А по поводу логан 1 и логан 2, то да, они немного разные, логан один особенно первой фазы слегка простенький по салону, остальные уже по нарастающей. Зато выходя из логан 2 и пересаживаясь в логан 1 ярко замечаешь что логан 1 сделан из металла а второй как бы образно говоря хлипче по металлу, нет чувства массивности.

DACIA Logan 1.4 гур, кондер, эсп, крышка багажника со спойлером, замок с язычком tongue
  0

20

Graas написав:
Vader написав:

plus до сих пор жалею что в свое время не решился на Дастера, с завистью щас смотрю на них, хоть и ничего особенного в нем нет - это обычная рабочая лошадка с большими колесами smile...

Ну, не такие уж они и большие...  smile  А так да, за те деньги за которые продают Дастер, вряд ли купишь что-нибудь подобное...

«Все говорят: Кремль, Кремль. Ото всех я слышал про него, а сам ни разу не видел.» Венидикт Ерофеев
Volvo XC60 2,4 - турбодизель
  0

21

Зато у дастера есть один минус... Позавчера ощутил его в полной мере... Всё жидкое, во что он въезжает - всё на лобовом стекле... Я даже не знал, что так бывает! Жидкая грязь просто подпрыгивает перед капотом и через капот летит прямо в лицо (на лобовое)! Это пипец, никогда такого не видел! Сказали бы специально такое сделать - фиг бы придумал как... Зато понял, зачем у логана-2 снизу спереди этот рассекатель... Видимо учли опыт...

0

22

а рестайле в дастере интересно тоже учли?

Renault Logan NEW 2013, Authentique, 1.6, ГБО
Бортовой журнал
  0

23

Nomac написав:

а рестайле в дастере интересно тоже учли?

Не знаю... Визуально ничего в этом плане не поменялось...

0

24

Vader написав:

Дастера і я хотів би, але з повним приводом дешевше 10500-11000 не бачив. А стільки немає(

0

25

Aprox написав:

Я даже не знал, что так бывает!

Покатайся на жигулях. Там это норма. Я имею ввиду классику. Старые жигулеводы даже ставили брызговики перед передними колесами. Короткий передний свес дает такой эффект.

Renault Espace V 1.6 DCI
"Хороший человек не тот, который умеет делать добро, а тот, который не делает зла!"
  0