Re: хто шо робить?)
Я ж динозавр, в лодераун играл, дигер...
С уважением, Александр
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
![]() |
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Курилка → хто шо робить?)
Сторінки Назад 1 … 106 107 108 109 110 … 130 Далі
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Лоде Раннер ))
А у кого был Спектрум на кассетах? Я тот звук загрузки до сих пор помню
Готовлюсь до чергової співбесіди. Планую там розпити бутлику коньяку! Звісно там відмовляться, зате мені більше буде
Планую там розпити бутлику коньяку! Звісно там відмовляться, зате мені більше буде
Как это будет? Придешь, предложишь, они откажутся, а ты такой откупоришь коня и из горла?)))) Хотел бы я это видеть)))
Видео будет? ))
sdj387jsd написав:Планую там розпити бутлику коньяку! Звісно там відмовляться, зате мені більше буде
Как это будет? Придешь, предложишь, они откажутся, а ты такой откупоришь коня и из горла?)))) Хотел бы я это видеть)))
Видео будет? ))
Щось із такого плану, тільки культурно стаканчик бутерброд (поки там буде конкурс, аленячий хоровод - буду бухати, поки не виженуть чи бутилка не скінчиться)
Вставив слово "культурно"
А ще вимагати право кожного дня в обід бухати. Просто згадав із попереднього життя, теж працівник такий був, як мене це шокувало
Просто роботодавці вкрай офігили. Просто в одне приміщення заганяють, понеслось. Вибирають среденку між тими тими хто перший прийшов і тими хто готовий на все
працівник такий був, як мене це шокувало
Це або було державне підприємство, або той працівник раніше на такому працював?
В мене теж є такий досвід. На державних, ну принаймі на деяких, це прям ритуал - до обіду працюємо, в обід святкуємо, після обіду... ну яка вже там робота?
Це або було державне підприємство, або той працівник раніше на такому працював?
Це були Ланцівці
А так, після обіду одна "шкода" починається та не зрозумілі мені вчинки "самошкоди". І до ритуалу, вигнав із роботи, прийшла жінка із дітьми
Даже наказ не встигли надрукувати, уже жінка із дітьми тут як тут
А у кого был Спектрум на кассетах? Я тот звук загрузки до сих пор помню
Нет, сея чаша меня миновала! )) У меня был ЕС-1841 с думя 5-дюймовыми дисководами (в одном системная дискета, во втором дискета с играми), потом разжился необъятным винчестером на 20 Мб и зажил ваще как король! ))
Только вместо второй коробочки с дисководами у меня были просто дисководы... ))
У меня был ЕС-1841
Та ти олігарх! Чи це в якому році було?
У меня был ЕС-1841 с думя 5-дюймовыми дисководами
Я на таком еще программу складского учета клепал для товарной базы. Как щас помню, на FoxPro
Шикарный был аппарат ))
На самой первой работе были Нева и Искра 555. И отдельно стоящий двухкарманный дисковод на дискеты 8 дюймов. Классная табуретка была.
А сам дисковод уже даже гугл не помнит
Так что, господа долгожители. Есть у кого линка на Червей'98?
Ну или хотя бы Принц 2
Та ти олігарх! shok Чи це в якому році було?
В начале 90-х, когда всё развалилось, отцу на работе этим барахлом "выдали" долги по з/п...
Мы одно время выживали на том, что кусачками выкусывали конденсаторы с запасных плат и сдавали их стаканчиками на радиобазар...
или хотя бы Принц 2
На скріні перший Принц. Тобі точно треба 2?
Хто шукає старі, дуже старі ігри, тут їх є: www.myabandonware.com
Принц 1: https://www.myabandonware.com/game/prince-of-persia-pd
Принц 2: https://www.myabandonware.com/game/prin … -flame-29j
Хробаки, в асортименті: https://www.myabandonware.com/search/q/worms
В начале 90-х, когда всё развалилось, отцу на работе этим барахлом "выдали" долги по з/п...
А, зрозуміло. В кінці 80-х я про таке мріяв. Ну або про будь-який клон РС.
Мій перший комп був ПК-01 "Львів" в кінці 80-х. Хоча навіть не так, першим був МК-61 десь в 86-му.
На початку 90-х був самопальний Пентагон який я в 1993 поміняв на 286 і далі понеслось.
Хоча навіть не так, першим був МК-61 десь в 86-му.
У меня МК-52, но я так и не освоил его программирование... ))
Использовал просто как гобычный калькулятор, но который считает немного по странной схеме и нет кнопки "равно"... ))
по странной схеме и нет кнопки "равно"...
Так, зворотня польська нотація. Я свого випрошував у батьків довго. Ще малий тоді був, але як в "Техника Молодежи" взнав про таке, загорівся. Про комп я тоді і мріяти не міг, так що на ньому я реально навчився програмувати.
Aprox написав:по странной схеме и нет кнопки "равно"...
Так, зворотня польська нотація. Я свого випрошував у батьків довго. Ще малий тоді був, але як в "Техника Молодежи" взнав про таке, загорівся. Про комп я тоді і мріяти не міг, так що на ньому я реально навчився програмувати.
Аналогично. А в "Полет на луну" на нем играли?
в "Полет на луну" на нем играли?
Так, і не тільки. Потім і сам ігри писав.
Попробуй сейчас в современном мире на МК-61 посадить корабль на Луну. Упекут сразу...
alexgreen написав:в "Полет на луну" на нем играли?
Так, і не тільки. Потім і сам ігри писав.
"Клуб электронных игр" в ТМ - любимый раздел..... Было дело...
Только что чуть не попал на ОЛХ развод. Когда типа делают покупку через ОЛХ-доставку, а потом скидывают ссылку на получение оплаты.
а че ты там покупаешь?
Продаю ))
Куртку зимнюю ))
Larsen написав:Хоча навіть не так, першим був МК-61 десь в 86-му.
У меня МК-52, но я так и не освоил его программирование... ))
Использовал просто как гобычный калькулятор, но который считает немного по странной схеме и нет кнопки "равно"... ))
Похожий был ещё в техникуме...
Разумеется сразу было освоено программирование (ну специальность же )
Умеет операции с матрицами и прочее.
Пишется программа, а потом вся группа только свои данные подставляет и несёт пиво.
Ты не одын...
Сторінки Назад 1 … 106 107 108 109 110 … 130 Далі
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Курилка → хто шо робить?)
Згенеровано за 0.204 секунд(и), виконано 80 запитів