Игорь Петрович1, для політики є інші місця. Чи той хто не зберігає чоботи разом з тарілками теж страус, бо: "мені чистенька посуда цікава, а болото воно там далеко, на вулиці"?
От я особисто, проти політики тут. Але це не значить що я її взаглі про неї не хочу чути. Я думаю з моїх повідомлень не тяжко зрозуміти що моя політична позиція доволі чітка і далеко не "страусина". Однак палке обговорення таких речей нищить цей форум, цю спільноту. І навіть не тому що це не має відношення до машин (танчики, кораблики і дівчата теж до машин ніяким боком ), а тому що ці дискусії дуже агресивні і носять деструктивний характер. Та й по правилам такого тут не повинно бути. А є інші форуми, де подібне дозволено, і всі хто їх відвідують, роблять це з такою метою. От там і треба цим займатись.
Доречі, взяти наприклад тему WOT. Зрозуміло що не профільна. Далеко не всім цікава (мене не цікавить зовсім). Але вона обговорюється в одній темі. І все. В інших темах ніхто про це не згадує. Чому? Просто тому що тут нема WOT-тролів, які б цю тему розвивали в інших гілках. А політичні тролі-аудитори, піднімають політику скрізь.
LogAn 2013 1.2 Authentique ->
Toyota RAV4 2016 2.0 Live
0
Спасибо сказали: Basilio_Cat1