Тема: Дренаж кондиціонера
хто підкаже де у логана мсв є така штука як дренаж, з якого конденсат з кондюка виходить?????????
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
|
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Технічна інформація → Дренаж кондиціонера
Сторінки 1
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
хто підкаже де у логана мсв є така штука як дренаж, з якого конденсат з кондюка виходить?????????
Под водителем
https://www.drive2.ru/l/6933018/
щось у мене такого точняк нема може тому що не така версія логана
Возможно еще такой вид сброса конденсата - см. п.6, пишут "Течь конденсата от кондиционера в салон Renault Duster Проблема, опять же, "перекочевала" от Logan, подробнее на renault-drive.ru."
http://renault-drive.ru/base/renault-du … uster.html
Ну так.. выход практически посредине, строго под печкой. Снизу примерно над стабилизатором поперечной устойчивости, в средней его части. Я на него и прикрутил дренажную шлангочку, чтоб не болталась. В отверстие переходное в днище - от печки вниз заделана воронкообразная резиновая.. хрень.
сьогодні полізу подивлюсь чи вона часом не забита, бо після виключення кондюка в салоні запах вологості своєрідний появляється
сьогодні полізу подивлюсь чи вона часом не забита,
Вряд ли, достаточно просто наклонится оттуда не хило конденсат бежит
сьогодні полізу подивлюсь чи вона часом не забита, бо після виключення кондюка в салоні запах вологості своєрідний появляється
Это похоже дефект логана. У меня тоже было. После смены воздушного фильтра салона вонь от кондея или влажности сильной затхлости я бы сказал почти прошла. Вообще если включен кондиционер, то буквально через 1 мин у вас будет небольшая лужица водички под авто. Капать оно начнет почти сразу.
дякую inok!!!!!!!!!!!!!!!!
насправді найшов отвір так як і думав він був забтий прочистив і побіжала водичка
УСІМ ДЯКУЮ ПИТАННЯ ВИЧЕРПАНЕ
Сторінки 1
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Технічна інформація → Дренаж кондиціонера
Згенеровано за 0.146 секунд(и), виконано 94 запитів