1

Тема: Подлокотник: нужен он или нет?

В соседней ветке выцепил цитату от Sereg@

Serega® написав:

"КАКОЙ ПОДЛОКОТНИК ПОСТАВИТЬ ЛОГАН" - правильный ответ: НИКАКОЙ!  upp

ficus, проблема в том, что любой подлокотник, тебя расстроит рано или поздно  vissla

Кто что думает по данному поводу?
Мне лично удобнее с подлокотником.

Logan 2007 1.4 давно был - Logan 2013 1.2 позже был - Duster 2018 1.6 теперь есть
  0

2 Відредаговано Larsen (2016-06-14 13:04:06)

Re: Подлокотник: нужен он или нет?

Я теж схиляюсь до думки що конкретно в Логан, підлокітник ставити не варто. Підлокітник штука хороша, але, на жаль, в нас так спроектовано салон, що зручного підлокітника в нього поставити просто не можливо. По перше - дуже мало місця між кріслами, тому буде вузький. По-друге, крутилки регулювання нахилу спинки знаходяться якраз там, де буде підлокітник, значить одне другому буде заважати. По-третє, ручник розміщений так, що буде теж конфліктувати з підлокітником.
В результаті, як не крути, а додаткова зручність, яку дає підлокітник, буде затьмарена незручностями які він створить.
Я так думаю...

LogAn 2013 1.2 Authentique -> Toyota RAV4 2016 2.0 Live
  0

3

Larsen написав:

По перше - дуже мало місця між кріслами, тому буде вузький. По-друге, крутилки регулювання нахилу спинки знаходяться якраз там, де буде підлокітник, значить одне другому буде заважати. По-третє, ручник розміщений так, що буде теж конфліктувати з підлокітником.

Добавлю, что он еще и мешает пристегивать ремни безопасности.

Logan II 1,6 чип-тюн, ГБО
С уважением, Александр
  0

4

Я поставил себе штатный подлокотник. Да, он узковат: пассажиру уже некуда локоть приткнуть. Да, он закрывает доступ к крутилкам, но я их вообще не кручу - один раз выставил и баста. Да, он нависает над ручником, но если ручником не пользоваться во время движения, подлокотник не мешает.
В остальном - все гут.

Logan 2007 1.4 давно был - Logan 2013 1.2 позже был - Duster 2018 1.6 теперь есть
  0
Спасибо сказали: Демьян, Red zander, дядя Міша4

5

Исходя из рекомендаций профессионалов обе руки должны быть на руле. Как по мне так бесполезное нагромождение в салоне.

Renault LoganII 1,5 DCI (2013)
  0

6

az74 написав:

он еще и мешает пристегивать ремни безопасности.

О, точно! Забув.  plus

0

7 Відредаговано Aprox (2016-06-14 13:23:54)

Хочу такой, как на видео, но еще не нашёл! )))

https://youtu.be/P-32_igZjPg?t=20m18s

ЗАЗ-1102 Таврия (1993) -> Opel Vectra A (1991) -> Logan-2 (2013) 1.2 ГБО
Ban-List: Инноватор, Георгич, Дядя Федор, karakuda78, sdj387jsd, sergiosem, Grey, Александр007 - Ban-List отключен до конца войны.
  0

8

yanus, на 20:18, там посилання відразу відкриває потрібний час.

0

9

yanus написав:

Larsen, тыц спасибо. не было привязки времени. видимо исправлено.

Оказалось, что теги на видео не воспринимают привязку по времени...

ЗАЗ-1102 Таврия (1993) -> Opel Vectra A (1991) -> Logan-2 (2013) 1.2 ГБО
Ban-List: Инноватор, Георгич, Дядя Федор, karakuda78, sdj387jsd, sergiosem, Grey, Александр007 - Ban-List отключен до конца войны.
  0

10

Подлокотник между передними сидениями - неотъемлемая часть интерьера машин классом выше наших, напрашивается вопрос: как он может быть не нужен? Другое дело, что штатный подлокотник вписывается в эргономику, а подлокотники сторонних производителей - не всегда. Мой совет всем не имеющим такового - доустановить его, но лучше штатный.
ЗЫ: ну и по-прежнему жду в этой теме Sereg@ с его отрицанием необходимости подлокотника! smile

0
Спасибо сказали: дядя Міша, Nomac2

11

Palich, нуу  vissla  у меня подлокотник стоит  big_smile  но он нафиг не нужен  smoke

Just in Time
  0
Спасибо сказали: сяся1

12

Palich написав:

Другое дело, что штатный подлокотник вписывается в эргономику,

Навіть штатний псує ергономіку: застібання ременів безпеки, регулювання нахилу спинок, доступ до ручника - ергономіка всіх цих речей сильно страждає при встановленні штатного підлокітника. Це все може бути комусь не важливо, однак казати що він вписується в ергономіку при таких недоліках не можна.

0

13

Serega® написав:

Palich, нуу  vissla  у меня подлокотник стоит  big_smile  но он нафиг не нужен  smoke

В условиях горда - согласен. А куда ты правую руку деваешь, когда в дальняк едешь? Я раньше, пока не было подлокотника, держал ее на правом колене - не очень удобно.

0

14

Я голосую ЗА. Хоч в моєму авто і 2 водія (я і дружина). І хоч дружина ніколи ним не користується. Навіть те, що пересідаючи потрібно змінювати позицію сидіння, я скоріше закрию на ті недоліки в Логані з підлокітником ніж відмовлюся від нього.
Ще раз, ЗА.  upp

Logan Authentique 1.2 --> VW Passat b8 2.0tdi
  0

15 Відредаговано Lavrik (2016-06-14 22:20:00)

Дуже привик до підлокітника ще з "копійки". Якщо сідаю в авто без нього, відчуваю великий дискомфорт.
У мене в авто від підлокітника жодного дискомфорту. Сідухи стоять від Шкоди, всі регулювання з іншої сторони, замок для ремня безпеки вище рідного, а ручником користуюсь рідко....

Dacia Logan (Лютые 1.4 литра! (с) Aprox) BASE (раніше була)+ел.регулювання та підігрів дзеркал+ЕСП+БК+ГБО+Чіп-тюн+бі-лінзи+ПТФ+лиття+парктронік+ПрестижV-55.
Синій мінерал.
Dacia Logan 1.6 MT PRESTIGE. Синій мінерал
  0

16

Lavrik написав:

Сідухи стоять від Шкоди, всі регулювання з іншої сторони

Не з іншої, а правильної сторони  smile
Адже це так просто - спочатку продумати, а вже потім робити автомобіль...

ЗІ. Всім, кому заважає підлокотник відкрию страшну таємницю - його можна підняти...

0

17

Георгич написав:

відкрию страшну таємницю - його можна підняти

upp   lol
Ну от, взяв і видав. А якже порядок під кришкою????

Dacia Logan (Лютые 1.4 литра! (с) Aprox) BASE (раніше була)+ел.регулювання та підігрів дзеркал+ЕСП+БК+ГБО+Чіп-тюн+бі-лінзи+ПТФ+лиття+парктронік+ПрестижV-55.
Синій мінерал.
Dacia Logan 1.6 MT PRESTIGE. Синій мінерал
  0

18

Георгич написав:

його можна підняти...

Це лише допомагає добратись до ручника, і лишній рух по його підніманню і опусканню явно не покращує ергономіки. Щодо ременів безпеки і регулювань спинок, положення підлокітника нічого не міняє.

0

19 Відредаговано Георгич (2016-06-14 22:56:13)

Lavrik написав:

Ну от, взяв і видав. А якже порядок під кришкою????

Якщо ємність підкришкою заповнена повністю, то при підніманні-опусканні підлокотника порядок зберігається  smile
[merge_posts_bbcode]Добавлено: 2016-06-14 22:50:19[/merge_posts_bbcode]

Larsen написав:

Це лише допомагає добратись до ручника, і лишній рух по його підніманню і опусканню явно не покращує ергономіки. Щодо ременів безпеки і регулювань спинок, положення підлокітника нічого не міняє.

Ручником ні разу не користувався.
По решті - це вина не підлокотника а циганських конструкторів. Німці їм на відміну роблять довші ричаги до ременів і для їх замикання не птрібно тягнутися майже під сидіння. Стосовно регулювання спинки теж писали вище - вона робиться з протилежної сторони від тунеля. Навіть в Запорожці пів сторіччя назад було так.

0

20

У меня стоял фирменный подлокотник.
Единственная польза - только пассажиру, положить локоть (удобно что он выдвигался вперед)
Особого смысла ставить стандартный нет.
Если бы сейчас захотел ставить подлокотник, то ставил бы:
- значительно выше штатного (чтобы самому иметь возможность опираться)
- не закрывающий доступ к замку ремня безопасности
- из ткани (не кож зам)

Когда то на нашему автобазару ходил,
то дедуганы, их делали на заказ.
Простенькие, да
По сути что там - пару кусков ДСП
оббитых тканью

_____________________Праздность рождает ересь_________________

LOGAN PRESTIGE 1,6 (90 л.с.) => Ford Mondeo 3 => Ford Kuga
                          Характер скверный.
  0

21

Георгич написав:

Ручником ні разу не користувався.

Рекомендуєш іншим теж перестати користуватись ручником заради підлокотника? wink

Георгич написав:

По решті - це вина не підлокотника а циганських конструкторів.

Безумовно це вина конструкторів, що салон в нас зовсім непридатний для нормального підлокотника. Але це факт, і тим колхозом який навіть тулять як офіційний доп, цього факту, нажаль не зміниш. sad
А правильний підлокотник, безумовно штука дуже корисна і потрібна. От тільки в Логані, який він є, неможлива.

0

22

Larsen написав:

Безумовно це вина конструкторів, що салон в нас зовсім непридатний для нормального підлокотника.

Так ти нічого і не зрозумів

0

23 Відредаговано Larsen (2016-06-14 23:09:59)

Георгич написав:

Так ти нічого і не зрозумів

Дійсно, читаю тему гілки, перший пост і в упор не розумію кого цікавить чия в чому вина. Я думав тут питання стоїть чи підлокотник в Логані це добре, чи ні, а не в тому хто винний і які крісла в Запорожця.  vissla

0

24

Palich написав:

А куда ты правую руку деваешь, когда в дальняк едешь?

я ей или куру, или лапаю свою девушку  lol1

Just in Time
  0
Спасибо сказали: сяся1

25

Не знаю, как кому нравится эргономика штатного подлокотника, меня она полностью устраивает и в дальней поездке помогает избежать излишней нагрузки на позвоночник.
[merge_posts_bbcode]Добавлено: 2016-06-14 22:18:49[/merge_posts_bbcode]

Serega® написав:
Palich написав:

А куда ты правую руку деваешь, когда в дальняк едешь?

я ей или куру, или лапаю свою девушку  lol1

Однако, ты предсказуем, Серега! censored

0