1

Тема: Монтаж молдінгов

Усіх з наступаючим Новим роком! Треба порада. Прикупив молдінгі на "базу". Виникла проблема з монтажем, точніше з варіантом монтажу. Штатно вони кріпляться на пуклі в отвори на дверці. Двері, зрозуміло, свердлити не буду. Як зробити краще, на двосторонній скотч, чи може варіант на клей, що клеють вікна.Та як зробити, щоб під ними не виникла корозія. Дякую.

0

2

Re: Монтаж молдінгов

ви взяли не ті молдінги sad це від універсалу,  і давайте для початку фото зворотньої сторони

0

3

Так в мене МЦВ, але на дверях полоса вузька. Так кажуть, що можна широкі поклеіти.

0

4

давайте фото, просто  є  на пуклях а є на скотчу от у вас якраз і попалися не ті що треба, і все, також е російські від артелі ті щк ширші, а от польські вузькі і клєются над виштамповкою,  ну а якщо повернутися до вашого питання то на стекольний клей я б не клеїв , дуже радікально, мій варіант скотчь,

0
Спасибо сказали: NevAN, diger2

5

Ось фото:
https://lh3.googleusercontent.com/EL8oLRdBwjP2syAEoOWr7yauM3UD1J3GYvjIgDDQDWKDo8yZdc-82yh-daDgBwhxhzLbBe7W8LXKzCRM8s274SRSUlzohTi-ZKS_Rx4lnb5L5wnTv_LRnZGKswwwOCC7Dw9AR7JkR0ThCaMEAjGn_fXHT9d1XLWX9JXHQ22jCYn1NPmzaoVnFzR_YqXzx4yVeDEDLgk6TaRH2-bWp4lpFVV6y_qNLbdX1NjGmVgoHlD_3y9FEjQOXfgsYky2sORKQF0wg5a52gaHjBq1hp_qVXcB0cypplZda6_Kk8hvWgNM9AOIIx3wGgri9x86cCzVEP2xmw5yv03wIoLKfHzs9jByIhZ-Y3MPLGEFKEugsFriVXJc0k8ZFNQJlBTOJzJFQqWiHM0_2ZXxF2Bq8CMZtq9mbiG8Cuz3aT5VaWIW5DpHIW_NdGOGHMC-v93y7XzS3PMOsE_CyWVpHa2wyez9EXL-I6YGziQaRQoyZ3v8AFz9jS4nWwKOrthIkrHtjubeAxTxzupw0pZ3DaiQrXUq0TO5FG82cWuXzlCIAB8cCWR0W7csLf64avRDIAUhnQjrRuyfLp_aXPERN-EbNS_pn-t3B4lQMMhQu-uqwDaB_k3D9jAsOuPd=w1259-h944-no
Може є якась можливість?

0

6

так як я не полюбляю вандпл ізма то клеіти на клнй для лобового скля я б не став, з варіантів бачу що можна зробити площадку по рериметру з єбоксидки чи с тогож клею, а потім клеїти на скотч,  треба тільки перевірити  як єбоксідка або полієфірка буде триматися до молдінгу, ще можна на 3д принтері надрукувати  подіуми або зробити  з листового пластику, можливо  з товстого акрилу, та приклеіти їх на спец клей для абс пластику,
а взагалі якщо є можливість то продати та купити такі як треба зараз пошукаю зображення як мае бути
[merge_posts_bbcode]Добавлено: 2017-01-02 18:44:54[/merge_posts_bbcode]

https://a.d-cd.net/6786374s-960.jpg

0
Спасибо сказали: diger1

7

Дякую за пораду. Буду думати.

0