smaylik-86 написав:Хочу купить новый автомобиль, вот только выбор здесь не маленький
Тяжко щось порадити, не знаючи твоїх особистих пріоритетів і побажання до авто. Особисто я, на данний момент, вважаю найоптимальнішим варіантом Logan MCV 1.5dCi. Це, напевно, найпрактичніше і найзбалансованіше у всіх відношеннях авто на нашому ринку за таку ціну. Але воно прагматично практичне. Все що не пов'язане з практичністю, в нього не на висоті. Ні престижу, ні задоволення від драйву на ньому не отримаєш, навіть за такі гроші.
smaylik-86 написав:Как дизельный движок в Логане
Хороший двигун, особливо в актуальних версіях. Як на мене - найкращий варіант двигуна із доступних нам для Логана.
smaylik-86 написав: а то уже наслышался от коллеги что дизельный проблемный?
Ні, не дуже проблемний. Старіші версії йшли з паливною Дельфі, вона інколи, та і то не часто, могла створити проблеми. А зараз ідуть з Бошевською, то проблем не повинно бути. Звісн, якщо заправлятись якісним пальним. Для дизеля якість пального критичніша ніж для бензинового.
smaylik-86 написав:Если смотреть 1.2 в базе, его достаточно будет по мощности что бы потом поставить ГБО, на мощности это не скажется?
Різниця не велика, але чи вистачить особисто тобі потужності 1.2, це питання. Декому вистачає, а дехто плюється і хоче більше. Якщо любиш жваву їзду, часті обгони на великих швидкостях по трасі, тоді це двигун не для тебе.
[merge_posts_bbcode]Added: 2017-03-23 13:39:06[/merge_posts_bbcode]
Aprox написав:Короткая коробка! К 100 км/ч уже ощутимо воет мотор! Больше 110 км/ч ехать уже тяжело!
Та ладно! Мене і 130 не напрягало. А звук мотору це нормально, 1.2 високообротний двигун, в нього максимальний момент на 4250, а це вже 130, якщо пам'ять не підводить. Так що звуку боятись не треба.
А от обганяти фури напряжно. Тому траса це дійсно не його стихія...
LogAn 2013 1.2 Authentique ->
Toyota RAV4 2016 2.0 Live
0