Тема: Перший клубний Престиж
Сталося, то що так довго чекалося.
А почалося, все з сайту Логан-Клуба. Хотілося машину, точніше гольфа 3, але коли вартісь 8 річної машини сягнула під 10 т, то шось воно перехотілося. Тоді почав вибирати серед нових Авео та Логан. Вибір випав на Логан, не без участі вельми шановних форумчан. Спочатку придивлявся до Амб"янса 1,6, десь так з осені. Пройшла осінь, зима і наступила весна, пора великих перемін і зрушень. Десь так в кінці березня зайшов в салон і мало не сталася купівля Амб"янса, но якимось дивом не взяв. Придивлявся до машини Саши Княженко, но киянка забажала остатися у Києві, розмовляв з Мішою Смиком, але Місько сказав:"шо така, корова потрібна самому". Потім на форумі почали говорити про Престиж і тут закралась, десь там далеко в голові думка: "а може Престиж". От і одного весняного, сонячного дня, проходячи біля салона, якась невідома сила подягла мене туди і я заказав Престиж.
І тепер я являюсь господарем Логана Престиж , колір тореадор.
Враження від машини позитивні, і не жалкую шо взяв комплектацію Престиж, приємний салон, чудові дзеркала.
І ше одне, Велике людське спасибі Міші Смику, який допоміг в оформленні страховки в Універсальній, зі знижкою.
При оказії скину фотки.