Re: Моя "Чешка"
Doc,
Странно Рапид база шумка есть.
И много чего есть..
Где логика
Шкода Рапид 1.6, .110л.с ....+ Дастер 1.5, 110л.с
Бортовой тут: https://www.logan.in.ua/forum/topic1840 … 110ls.html
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
|
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Бортовий журнал → Моя "Чешка"
Сторінки Назад 1 … 4 5 6 7 8 … 14 Далі
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Doc,
Странно Рапид база шумка есть.
И много чего есть..
Где логика
Где логика
Змусити платити більше!
Сьогодні холодно. Вчора було мрячно звечора. Примерзло і заклинило дверцяту бензобаку. Я зранку не зміг заправитись, б не зміг її відкрити. Не саме вдале рішення.
Дупогрійка у Чешки ядерна! А от клімат тепло слабо жене.
Doc,
Совет...смажь резинку силиконом и примерзать не будет.
Так и двери себе мажу
А я бы посоветовал натереть сухие резинки обычным мылом (СУХИМ), и двери не примерзают, и грязь-пыль не пристает.
А я бы посоветовал натереть сухие резинки обычным мылом (СУХИМ), и двери не примерзают, и грязь-пыль не пристает.
А если дождь, то пузыри не пойдут?
А чем плохо силиконовая смазка?
Резинки можна і сіліконом, а от ворсові ущільнювачі, краще милом.
Зараз постараюсь знайти історію одного БЖ
только совместными усилиями силиконового и тефлонового спрея, ворсистый уплотнитель, идущий вдоль крыши, был уничтожен и приобрел следующий вид (офигенно,правда):
Історія стара, і фото не збереглось. Там ворсовий ущольнувач покорожило/повело дуже сильно(((
[merge_posts_bbcode]Added: 16-11-2018 10:33:42[/merge_posts_bbcode]
Doc, вибач за
С 2008 года протираю все резиновые уплотнители силиконовым спреем. Полет нормальный.
Migen,
Ворсовую тоже?
[merge_posts_bbcode]Добавлено: 2018-11-16 12:17:04[/merge_posts_bbcode]
Lavrik,
Первый раз слышу что ворсовая ......
А ворсовую тоже. Не сильно часто - как вспомню, но обрабатываю. В основном перед зимой.
Может силикон силикону рознь. не знаю.
А чем плохо силиконовая смазка?
Да не плохо, просто к ней прилипает грязь.
[merge_posts_bbcode]Добавлено: 16-11-2018 22:36:54[/merge_posts_bbcode]
А если дождь, то пузыри не пойдут?
Не пойдут.
Перший експірієнс пересування по снігу. Очікувано, що на кроссовері було значно впевненіше, але Чешка в сніг лицем не вдарила. Гума Premiori показала себе досить нормально. Не айс, але більш-менш. Буксує, в поворотах трохи пливе, на старті трохи пробуксовує, але по прямій дорогу тримає. В принципі я не розчарований.
Про гуму Premiorri ViaMaggiore Z Plus. Вже пройшла вона всілякі види доріг. Тому можу робити висновки.
Сухий асфальт - 4. Є незначні пробуксовки на старті. Не критично.
Мокрий асфальт - 4. Як мені здалось АБС реагує раніше на юз. Тобто блокування шин трапляється раніше, ніж на літніх.
Сніг, що тільки випав. Асфальт без ожеледі - 5. Тримає дорогу, занос незначний, гальмує задовільно, пробуксовки незначні.
Мокрий сніг, слякота - 4. Тримає дорогу, занос незначний, гальмує відносно задовільно, пробуксовки помірні. Загалом не критично.
Сніг, під снігом ожеледь - 3, навіть 3-. В поворотах зносить, гальмує погано, пробуксовки значні. При подоланні перешкод - горбики чи ямки з нуля не подолати. Тільки наскоком.
Ожеледь, лід - 1-0. Не гальмує взагалі на будь-якій швидкості. АБС спрацьовує негайно при натисканні гальма. З місця рушити важко. Заноси значні.
Загальна оцінка 3. Не рекомендую в ожеледь.
Doc, теж колись дивився в бік преміорі, але поборов жабу і купив бріджстоун. Щодо властивостей гуми, почекай 1000 км, стануть кращі - треба обкатку пройти.
Doc, теж колись дивився в бік преміорі, але поборов жабу і купив бріджстоун. Щодо властивостей гуми, почекай 1000 км, стануть кращі - треба обкатку пройти.
Що до літньої гуми-без питань братиму українську,а от зимня -тільки імпорт,бо як не крути, властивості нашої гуми програють імпортній.
Достатньо зайти у любий шинний магазин,і просто "поковиряти"нашу шину і імпорт...імпорт буде м'якший(сам протектор).А в умовах зими дуже важливо щоб резина залишалася еластичною...а не ставала пластмасою.
"поковиряти"нашу шину і імпорт...
Вы Premiorri ViaMaggiore Z Plus ковыряли?
Ожеледь, лід - 1-0. Не гальмує взагалі на будь-якій швидкості.
Как и любая другая нешипованная
Народ может споры про резину перенестись в раздел ЗИМНЯЯ РЕЗИНА!
Тут бортовик
Вы Premiorri ViaMaggiore Z Plus ковыряли?
Каюсь-ні.У нас її у магазинах нема,треба їхати у Полтаву.
Коли вибирав собі резину(кілька років тому),то навмисне зайшов у магазин і "поковиряв"ключем від авто усю наявну резину...як вітчизняну,так і імпорт.Та сама нокіан російска-вже пластмасова була....преміорі тоді ще не було.
преміорі тоді ще не було.
это ключевые слова
У системи старт-стоп є корисна властивість/ Коли раптом заглох - тримай щеплення вимкненим і авто само заведеться. Нажаль ще іноді глохну. Як десь завтикаю і занадто різко відпущу педаль.
Щось стало торохтіти в правій передній двері. І закривається вона з таким звуком, наче щось відпало в середені пластмасове і тримається на соплях.
Повторюсь - з шумоізоляцією в Чешкі в моїй комплектації "печалька".
Накупив плат живлення для інтеграції WiFI роутера. Буду підключати через гнізда запобіжників в салоні. Підключати до прикурювач не варіант. Забуваю витягувати з гнізда. А струм у роутера 0,5 А як виявилось.
Ще не звик до висоти переднього бампера. Сьогодні здорово пошкріб бордюр.
Щось стало торохтіти в правій передній двері.
То був лід. Слава Богу!
Лід всередині у дверцятах??
ні. На кромках пластикових детальок. Хоча на 100% не певен. Просто вчора торохтіння зникло.
P.S. В дверних картах нічого не було.
Сьогодні здорово пошкріб бордюр
У являю як тобі після Колеоса...Дороги там,у вас...Як тільки дамбу переїзжаю одразу булки стискаються.Як не ямеря в коліно на Шевченка,то по пів люка над дорогою в центрі.
У являю як тобі після Колеоса...Дороги там,у вас...
А я изначально не понимал идею пересесть с кроссовера на пузотёрку!
Сторінки Назад 1 … 4 5 6 7 8 … 14 Далі
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Бортовий журнал → Моя "Чешка"
Згенеровано за 0.129 секунд(и), виконано 94 запитів