Тема: Фарбування дисків Львів
Підкажіть, будьласка, можливо хтось знає де можно недорого у Львові пофарбувати штамповані диски?
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
|
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Захід → Фарбування дисків Львів
Сторінки 1
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Підкажіть, будьласка, можливо хтось знає де можно недорого у Львові пофарбувати штамповані диски?
є один чоловік, хвалять його.
як тільки дадуть мені його контакт відпишусь.
[merge_posts_bbcode]Added: 06-11-2018 17:07[/merge_posts_bbcode]
+380937494594
Ziro-cool Nazar
балон фарби для дисків, пів метра шліфшкурки і від сили три години. Зробив сам чотири диски.
[merge_posts_bbcode]Added: 2018-11-06 18:31:58[/merge_posts_bbcode]
SvIva написав:Підкажіть, будьласка, можливо хтось знає де можно недорого у Львові пофарбувати штамповані диски?
є один чоловік, хвалять його.
як тільки дадуть мені його контакт відпишусь.
Піскоструїть? Литі під оригінал може помалювати?
балон фарби для дисків, пів метра шліфшкурки і від сили три години. Зробив сам чотири диски.
Не протрималося й половину зими... При тому що піскоструїв, грунтував, фарбував та лакував грунтом, фарбую та лаком для дисків...
Хоча на цей сезон так і буде. Бо фарбувати залізяки порошком за ціною виходить майже на то саме що і купити інші залізяки))
JeepKa написав:балон фарби для дисків, пів метра шліфшкурки і від сили три години. Зробив сам чотири диски.
Не протрималося й половину зими... При тому що піскоструїв, грунтував, фарбував та лакував грунтом, фарбую та лаком для дисків...
хз. в мене норм. відходили і чекають в підвалі наступної..
В мене це сталося після того як я лишив машину на 2 тиждні в гаражі після морозів яки були і не змив ту всю гидоту від дороги... Колеса та пороги усі були в каші примерзлій після траси.
Треба було заїхати на мийку і змити то все, але я не подумав. Після того диски помітно почали облазити... Особливо задні
Сторінки 1
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Захід → Фарбування дисків Львів
Згенеровано за 0.151 секунд(и), виконано 93 запитів