Тема: Аркана круче Дастера
Шкода Рапид 1.6, .110л.с ....+ Дастер 1.5, 110л.с
Бортовой тут: https://www.logan.in.ua/forum/topic1840 … 110ls.html
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
|
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Огляди та тест-драйви → Аркана круче Дастера
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Уродский дизайн ппц. Какой то Ссанг Йонг Актион. Каптюр просто пестня в сравнении.
alex.cver, честно говоря, не пойму чем вам не нравится машина. По сравнению с Логаном и всеми его похiдними, очень даже ничего.
alex.cver, честно говоря, не пойму чем вам не нравится машина. По сравнению с Логаном и всеми его похiдними, очень даже ничего.
Та нравится и та и та машинка. В Киеве просто не очень удобно иметь бОльшу машинку в плане пробок, парковки, разъехаться. Степвей суппер для Киева, но дизельность зимой - это минус для коротких поездок, все остальное время суппер. Спортяга жрет тоннами топливо, подвеска и обзор отвратительный. Но зимой классно, теплая, полный привод и тд, на гололёде не козлит и тд. На трассе норм, в городе не удобно. Новый Спортяга много лучше. Тестил его с 1.6 дизелем и 7ст роботом и мне оооооочень понравился. Но дизель... Он хорош НЕ зимой. Ну или нужен обогрев передних сидений, руля и тд. Для коротких поездок дизель зимой - это ЗЛО. Он не успевает прогреться, а я уже паркуюсь на работе. 8км для него мало и салон только только теплый более менее в конце поездки. Но зато экономия в Дизеле. Короче от дизелей нужно отходить. Но вот имено сейчас он супппер весной самый маленький расход.
Для порівняння: огляд європейської версії Renault Arkana RS Line
Аркану не бачив, але заочно не подобається.
Doc, а мені й очно.
Doc, а мені й очно.
Особенно за её цену...
а мені й очно.
Так то ти напевно кацапську бачив. А в ЄС зовсім інша Аркана продається, навіть на іншій платформі побудована.
ак то ти напевно кацапську бачив. А в ЄС зовсім інша Аркана продається, навіть на іншій платформі побудована.
А нам толку с того?
А нам толку с того?
Там останнє відео було про неї, я так розумію.
Так то ти напевно кацапську бачив. А в ЄС зовсім інша Аркана продається,
ну, звісно ж, шо кацапську (у сусідньому дворі стоїть).
так салони рини торгують же ж не єесівськими автівками, а від васадзе. а якшо чесно, то вона якась для мене--ніяка... а за ті гроші, шо хоче рина--й поготів... казав вже, що мене поки що й степвей влаштовує на 90-95%. і це--не реклама для заїзжих на Форумі "неупереджених" поцвагенців, які всіляко реально поливають брудом логан/сандеро/мсв. заплачені за них гроші (маю на увазі нові автівки, з салону)вони відпрацьовують відсотків на 90-95...
Эх... Воткнули бы 6-ступенчатый Айсин в паре к дизелю в МСВ-Степвей! Ото была бы автивка мечты!
а такой тандем вообще где то есть? реношный 1,5dci + 6-ка айсин?
Врядли... У Рыны же свои КПП...
а такой тандем вообще где то есть? реношный 1,5dci + 6-ка айсин?
Каджар?
Там edc 6
Edc 7
Двухдисковый надёжный робот, хороший ресурс если не хулиганить.
Переключение незаметные.
А на Степвей однодисковый ненадежный робот.
Срок службы очень мало если по городу!
Не стоит брать от слова совсем
Yanus,
Если авто АКПП айсин, то это к другим брендам.
Шкода 1.6 АКПП 6.
Сузуки 1.6 АКПП 6.
Спортедж 1.6 АКПП своя разработка хундай
Рено без проблем работает только двух дисковый. Edc.
А на Степвей однодисковый ненадежный робот.
чем не надежный?
Срок службы очень мало если по городу!
и что же с ним случается в конце службы?)) идет на пенсию?))
Х...ня та ваша Аркана!
Дастер хоч на машину схожий. І їде де потрібно. А не те що ця пузотьорка галіма.
Тьфу!
и что же с ним случается в конце службы?)) идет на пенсию?))
На отдых в мусорку.
В начале дёргает , потом невозможно трогать..
Проблема происходит у всех
Grey, галіма, тільки не зовсім пузотьорка...
Х...ня та ваша Аркана!
Ось крос-купе від Сітроєн Зовні майже Аркана
Ось крос-купе від Сітроєн Зовні майже Аркана
Аналогічна х-ня іграшкова.
Grey, галіма, тільки не зовсім пузотьорка...
Поставте поряд Дастера і цю фігню Аркану - відразу буде видно, ху із хто. А ще якщо виїхати в поле, то Аркана та сама назад не вернеться.
П.С. Я бачив, як може Дастер. З Реношок - це Машина. А Аркана... ну, не бачив, але здогадуюсь.
На отдых в мусорку.
Много уже выкинули?))
Проблема происходит у всех
Не у всех, может только у тех кто ездить не умеет))
А Аркана... ну, не бачив, але здогадуюсь.
Кацапська Аркана це той самий Дастер тільки з іншим кузовом. Це європейська Аркана "пузотерка", вона зроблена на базі Каптюра (європейського), так що в неї нема повного приводу і кліренс меньший.
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Огляди та тест-драйви → Аркана круче Дастера
Згенеровано за 0.202 секунд(и), виконано 95 запитів