Re: Перегорает предохранитель бензонасоса
http://i.piccy.info/i9/7b55107a8da73bd1 … _7_800.jpg
Тобі вже бензонасос недвузначно продемонстрував реальний стан речей. А ти далі дивись на вилизані яйця. Не здивуюсь якщо невдовзі виникнуть ще якісь серйозні проблеми, характерні для пробігу понад 200 тис.
Именно розраховують.
Тільки дуже наївні.
Особенно когда история авто подтверждена дилером
Підтверджена ділером історія робиться без проблем. В нас таких машин з Європи купа.
и стоит еще родной комплект резины и заводская АКБ!
Слухай, мені тобі розказати які можуть бути варіанти? Чи сам додумаєшся? Ну наприклад - зліпили одну машину з двох. У однієї кузов норм, але пробіг був великий, друга перевертень, але акум і гума що нова. Обидві були шротом.
Исходя из своего опыта.
В тебе до цього випадку не було ніякого досвіду з європейськими вживаними авто. І якось логічно думати тобі не хочеться. От ти кажеш що ніхто б не заморочувався його вилизувати до продажу? А хто ж тоді його полакував, і нафіга квіточки з метеликами здирали? Факт: його готували до продажу.
НО, в личном владении машин с "датчиками, мозгами и лямбдами и т.д." не было!
Ну от тому твій досвід в даному випадку навіть шкідливий, що і виявилось на практиці коли ти попалив проводку бензонасоса...
И кстати, всегда опасался такой "техники".
Напевно не дарма...
Но все трердили, что детские болезни преодолены, надежность данных папелацев более чем
Нових! Хто тобі коли розказував що майже десятирічний Логан буде абсолютно безпроблемним? Хіба що хтось, хто такі проблеми не вважає проблемами, а як я вже казав, дивиться на серйозні речі такі як капіталка.
Внутренние, знаю прецеденты избавились от всего "нового и красивого", ищут живые "трактора" конца 90-х, начала 200-х, вваливают деньги приводя в порядок по кругу, из расчета, что та неприхотливая техника пробегает еще лимон км.
Правильно, українців можна травити, і дороги вхлам розбивати перегрузом, і засинати за кермом забираючи з собою на той світ інших учасників ДР...