101 Відредаговано alex.cver (2019-08-23 21:08:57)

Re: Бразильський варіант Sandero 2020

eglantier написав:

Даже Киев не весь состоит из пробок. Где-то ползешь, а где-то летишь.

Куев он большой. Де то за Куевом мож и можна и то Окружная вечно как боль в зад#ице. Хорошо что я там редко езжу.  Летать чутка в Куеве можно только в воскресенье и то в летнее, не осеннее времячко smile

KIA Sportage 4WD,2.0 бенз,ручка,2013 upp
Sandero STEPWAY 1,5 dCi, синий, 2014 - продано
Плюсы/минусы реношного дизеля по опыту владения Stepway - https://www.logan.in.ua/forum/post738140.html#p738140
В игноре - только странные люди (3)
  0

102 Відредаговано sdj387jsd (2019-08-24 07:21:26)

4 години зі столиці. з лівой сторони..І це пятниця, мав в одне міце таке місто! І з баранами з номерами, був уже чуть не псіханув.

Renault Logan 1.5dci 2017 5МППП - хороший сірий: 1.тракторець; 2.домашній поні. Загальний опис [ТУТ].
loganозалежний, наркоман.
  0

103

alex.cver написав:

Окружная вечно как боль в зад#ице.

Че не так с Окружной? Только там и можно ездить.  С Дарницы на Борщаговку 40-50 минут.Там в пробках в основном приезжие стоят smile
Единственная проблема- Жулянский мост. Там можно минут 15-20 потерять.
[merge_posts_bbcode]Добавлено: 2019-08-24 10:47:00[/merge_posts_bbcode]

sdj387jsd написав:

І це пятниця

Пятница- день освобождения Киева:)

Уже есть RENAULT Logan Ambiance 1.4 + ГУ + кондиционер   Бортовик
  0
Спасибо сказали: sdj387jsd1

104

Evgenий написав:

Пятница- день освобождения Киева:)

upp  upp  upp  lol  like  like  like  like

Renault Logan 1.5dci 2017 5МППП - хороший сірий: 1.тракторець; 2.домашній поні. Загальний опис [ТУТ].
  0

105

sdj387jsd, воскресенье, вечер - день взятия Киева.
Вчерашние пятничные пробки то фуфел, - это понты для днепропетровских понаехавших. Истинные пробки стартонут через 8 дней. Ото держитесь, берега.

0

106 Відредаговано sergiosem (2019-09-08 20:30:40)

напевно європейці підуть трошки іншим шляхом та зроблять симпатичніше

в цьому відео задні фари бажано змінити, але ідея збільшення 5-ої дверки та перенесення номерного знаку вітаю

сіра скеля Sandero Stepway Techroad 0,9 TCe 90 Easy-R
  0

107 Відредаговано sdj387jsd (2019-09-08 20:35:39)

sergiosem написав:

Та ще більше заточеним та дорогим обов'язково, заточеним, сервісом обслуговування!

0

108

Ну не знаю, для бразильського ринку завжди робили цікавіший дизайн, як зовні, так і з середини

0

109 Відредаговано sergiosem (2019-09-08 21:32:14)

urabus87 написав:

Ну не знаю, для бразильського ринку завжди робили цікавіший дизайн, як зовні, так і з середини

смішно це чути... держава фавал і цікавіший дизайн?

sdj387jsd написав:
sergiosem написав:

Та ще більше заточеним та дорогим обов'язково, заточеним, сервісом обслуговування!

у Рено дорогі автівки та сервіс? пропоную на німців перейти, щоб зрозуміти  wink

0

110

sergiosem написав:

пропоную на німців перейти, щоб зрозуміти

Вже перейшли, розумієм.

0

111

В бразильскій версії сандеро, кращі дзеркала, котрі по людські складаються, кращі сидіння, в нас досі таких нема, тільки на каптюрі, інші бампера, , мені їхні більш до вподоби,  в салоні, панель приладів з червоним кільцем, в мене на драйві в бж є, я намагався відтворити,, задні ліхтарі  і це я просто не все пам'ятаюа перші сандеро ще по покрасці були з гарним дизайном

0

112

Георгич написав:
sergiosem написав:

Вже перейшли, розумієм.

ну як вартісь запчастин та оф сервісу?

0

113 Відредаговано sdj387jsd (2019-09-08 22:10:43)

sergiosem написав:

Чесно кажучи то не такий і страшний чорт! Як його описують! Таке саме як і рено сумарно виходить!
Для себе зробив висновок, дешевий відсталий на четверть століття китай, краще европейок. та фіата теж  crazy
Европейки заточились за більші гроші робить розкішні салони, та дизайн - з цим їх ніхто не переплюне. А технічно - екологія все погубила! Майже не зосталось там більше авто.

0

114 Відредаговано sergiosem (2019-09-08 22:13:20)

sdj387jsd написав:
sergiosem написав:

Чесно кажучи то не такий і страшний чорт! Як його описують! Таке саме як і рено сумарно виходить!
Для себе зробив висновок, дешевий відсталий на четверть століття китай, краще европейок. та фіата теж  crazy

у мене на роботі парк VW, обслуговуються на офіціалі, так що порядок цін знаю...
Китай? Морально відсталі моделі  стараються впарити за рахунок макс комплектації та оздоблення салону, що є типовим для азіатської ментальності  lol  Китай - держава реплік, але не технологій. Усе проектує та розробляє західна цивілізація, тому вони можуть лише копіювати... Ще трошки і санкції та обмеження зупинять їх у розвитку.
Супорт у китайців слабуватий та все, що з ним пов"язане...

0

115 Відредаговано sdj387jsd (2019-09-08 22:20:21)

sergiosem написав:

парк VW, обслуговуються на офіціалі, так що порядок цін знаю..

Здуріли..На рено офіціали теж вміють продавати масло за 1500 грн яке стоїть 600грн! Так щей мотогодини на зарплату які!:)

sergiosem написав:

Китай? Морально відсталі моделі

Але туди гбо нормально стає, та дуже швидко відбивають себе! за 6-10 років згниє...Але взять сучану европейку що там жде по грошах по сервісу???..Китай набагато дешевше виходить...хоть і гавяно.
У мене деякі здивовано питають а нафіга брав логана 1.5...Відповідь проста це хоч їде!!! На трасі добре їде!! А більше і нема що брать...тільки китай та 80-90 на трасі тянутись. Та равони на рахунок яких я відразу був дуже не правий.
Хоча наскільки гавяно, зробить салон в логані ну це напевно треба дуже сильно постаратись щоб переплюнути рено. Мабуть не можливо...даже для китая.

0

116

sergiosem написав:

Сервіс значно кращий. Є знаючі спеціалісти. Гарантія реальна і повна. Після гарантії рулить куланс
Ватість ТО нижча.
Мені подобається
[merge_posts_bbcode]Добавлено: 2019-09-08 22:30:53[/merge_posts_bbcode]

sdj387jsd написав:

Хоча наскільки гавяно, зробить салон в логані ну це напевно треба дуже сильно постаратись щоб переплюнути рено.

А як інакше продаси Меган?

0

117 Відредаговано sdj387jsd (2019-09-08 22:34:51)

Георгич написав:

Сервіс значно кращий. Є знаючі спеціалісти. Гарантія реальна і повна. Після гарантії рулить куланс
Ватість ТО нижча.
Мені подобається

Але стартова ціна дорожче, тому я рахую сумарно все те саме! В салоні ліпше! тільки.
Екологія убила евроавтопром! Ось вони всі і на сервісі виживають, та думають якби на сервісі побільше грошей подоїть.

Георгич написав:

100% згідний нате вам логан! а не меган купляйте. Але за такі гроші меган нікому не потрібний.

0

118

sdj387jsd написав:

Але стартова ціна дорожче

Але і залишкова ціна значно вище.

0

119 Відредаговано sdj387jsd (2019-09-08 22:39:42)

Георгич написав:

Але і залишкова ціна значно вище.

Це вже із рубрики, щоб купити бо потім більше ціниться. Переведу на нормальну мову на вагах рівні 2 кучі гівна які виходили 200-300 тис км, яке брать? те що більш тепліше чи холодніше???

0

120

Георгич написав:
sergiosem написав:

Ватість ТО нижча.
Мені подобається
[merge_posts_bbcode]Добавлено: 2019-09-08 22:30:53[/merge_posts_bbcode]

sdj387jsd написав:

Хоча наскільки гавяно, зробить салон в логані ну це напевно треба дуже сильно постаратись щоб переплюнути рено.

у німців в офціала ТО нижча? де саме, локація?
У відсотковій пропорції найбільше експлуатуються VW та французи, серед яких більше Рено.  Якби французи були б таким лайном, то так багато їх би не їздило та з ЄС не приганяли б.

0

121

sergiosem написав:

Київ, я ціни колись приводив. Шкода і Фолькс на круг виходили дешевше. Ауді дорожче.

0

122 Відредаговано sdj387jsd (2019-09-08 22:53:48)

sergiosem написав:

серед яких більше Рено

З еврохлама який їде - рено 1,5 найкраще. Просто купив та своїми силами його обслуговувать. Дешевще китай який не їде. Ось і все. Це все на мою думку.
Тому в подальшому потрібно як найшвидше відбить рено, по пальному, та грошах...а далі все однаково!!!
На даунінгових моторах, вартість на пальному не відбити...Тому рено це тільки 1,5.

0

123

sdj387jsd написав:

Переведу на нормальну мову на вагах рівні 2 кучі гівна які виходили 200-300 тис км, яке брать? те що більш тепліше чи холодніше???

Наразі на київському авторинку зараз переважно одні америкнці.

0
Спасибо сказали: sdj387jsd1

124 Відредаговано sdj387jsd (2019-09-08 22:59:17)

Георгич написав:

Наразі на київському авторинку зараз переважно одні америкнці.

Так цеж не еврохлам! не путати одне з іншим...Дружині будем щось з того купувати!

0

125

Георгич написав:
sergiosem написав:

Київ, я ціни колись приводив. Шкода і Фолькс на круг виходили дешевше. Ауді дорожче.

у Вас досвіду набагато більше, ніж у мене... Дуже багато німців, де-хто має французів... У спілкуванні з ними виходить, що французи дешевші...

0