Тема: Фотоконкурс- осінь 2019
До 1.12.2019 викладаємо тут свої роботи. Потім буде голосування і переможці щось отримають. Що- поспілкуюсь з Зевсом.
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
|
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Фотогалерея → Фотоконкурс- осінь 2019
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
До 1.12.2019 викладаємо тут свої роботи. Потім буде голосування і переможці щось отримають. Що- поспілкуюсь з Зевсом.
Щоб було веселіше- світлин у кожного може бути скільки завгодно. Все одно будемо з них вибирати переможця
PGP, первая фотка с рельсами
Белочка тоже получилась
PGP, первая фотка с рельсами
+1
Мабуть треба кидати по одній за раз, тоді легше буде оцінювати
от одного клубня в числе 3-х. легче выбирать будет
Дай тільки по обмежувати! А в друг у людини випадково вийде шедевр?...А от на мета данні дивитись треба, понатаскують, фотки з нета та повидають за свої Так як мінімум до розгляду приймати фото з датіровкою!!!Нема дати нема фото!
[merge_posts_bbcode]Добавлено: 2019-10-28 18:35:38[/merge_posts_bbcode]
Київська осінь
А де в Києві вузькоколійки є???
[merge_posts_bbcode]Добавлено: 2019-10-28 18:38:19[/merge_posts_bbcode]
Ну і почав дивитись фото!!! В шапці написано!!
викладаємо тут свої роботи
А де в Києві вузькоколійки є???
Дитяча залізниця.
також тема ФОТОКОНКУРС- ОСІНЬ 2019
Нафіг старьє пхати Пока можна констатувати - фото для оцінки нема Щас почнуть на фото дати накладати Але це видно
sdj387jsd, шановний експерте, а де ж Ваші роботи? чи я пропустив?
шановний експерте, а де ж Ваші роботи? чи я пропустив?
Будуть долучусь звичайно!!! На данний момент не маю свого що показати! Якщо робить то по вірно, так і цікавіше буде всім! Краще нічого, чим старе та чуже за своє видавати!
чуже за своє видавати!
шановний, не треба тут хамства та образ бо я можу образитися.
ше одне: умови тут ставить автор теми, а не Ви. заборони на старі світлини не було. скидайте оберти, будь ласка, на віражах...
sdj387jsd, Тю, як я Вам дату на фото наліплю, якщо фото робилося без дати? Вимог до фото у організатора не було. Як би вимагалася дата на фото, то я б не викладав свої кадри, як невідповідні до умов конкурсу.
sdj387jsd, це моє фото на моїй сторінці у ФБ. Думаю що маю право обирати яким способом залити сюди своє фото. Нема бажання вибачитись за підозри?
також тема ФОТОКОНКУРС- ОСІНЬ 2019
Нафіг старьє пхати Пока можна констатувати - фото для оцінки нема Щас почнуть на фото дати накладати Але це видно
Ти маєш щось конкретне? Якщо ні то все базікання.
Вибачаюсь, перед всіма! Так визнаю та каюсь - не коректно налетів! Але і справді що все на віру? Просто в мене така дурна фобія на віру нічому не вірити! Тому у даний момент визнаю тільки 1 фото!
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Фотогалерея → Фотоконкурс- осінь 2019
Згенеровано за 0.237 секунд(и), виконано 95 запитів