Re: Украинцев стали штрафовать за лысые шины
не знаю как сейчас, но в эпоху массовой б/у резины из европы была "услуга" пропиливать проектор ножичком, т.о. делая глубину протектора больше
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
|
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Авто-новини → Украинцев стали штрафовать за лысые шины
не знаю как сейчас, но в эпоху массовой б/у резины из европы была "услуга" пропиливать проектор ножичком, т.о. делая глубину протектора больше
Все вірно! Це дбаємо про 1.6 мм а не безпеку!!! А ось я дбаю про безпеку, та безпеку близьких - і за це мені тут тільки лінивий не писав!!))) і про 2мм
мене взагалі, останнім часом бісить, що приймають! Ну блін. Ну як так можна не думати наперед що буде! Пппц!
Ну блін якщо уже так треба гроші в бюджет, ну введіть ще один додатковий податок в пальне! Не проти аби відстали! Да не страдайте фігнею! Атож понапридумують! цирку для всієї країни
sdj387jsd, норма 1,6 мм діє в ПДД вже понад 50 років.
Ця норма діяла, діє і буде діяти.
Штраф завжди був передбачний. І так буде надалі.
То що не так?
норма 1,6 мм діє в ПДД вже понад 50 років.
Ця норма діяла, діє і буде діяти.
А чому так, як цю норму прийняли за якими розрахунками??? Тож не просто так 1.6? Чи просто від балди?
за якими розрахунками???
ну например качественный отвод воды из пятна контакта.
А чому так, як цю норму прийняли за якими розрахунками??? Тож не просто так 1.6? Чи просто від балди?
вчора про це вже говорили
Так і що точні розрахунки були. Було сказано робимо тому що робимо! івсе.
ну например качественный отвод воды из пятна контакта.
А скільки треба щоб відвести воду на 50км/год?
та є графіки і таблиці залежності гальмівного шляху від висоти протектора на мокрій дорозі.
Погугли, якщо цікаво. Мені влом, оскільки зараз парюсь з виводом динамічного діапазону відфільтрованого списку БД в ListBox на UserForm, обробляти його по ітемам, та повертати оброблене в БД. Криво виходить, або повільно.
А чего не возобновить повальные штрафы за тонировку. Но не получится, т.к. процесс замеров требует специальных условий, а не на "глазок" всяких сержантовпетренковых.
Зато, при желании, очень запросто можно было бы оттрахать говноксенонщиков и ледерастов! Без всяких сертифицированных приборов! )))
Коли від природи, якби то по м'якше сказати. То закон не поможе!
Присвячується любителям їзди на літніх і лисих колесах зимою!((
Самооштрафовался! Главное, чтоб окружающих в этом не задействовал!
Aprox, так, це точно...І добре, що в машині ніхто крім водія не покалічився...
А говорю про те що резина меньше 1.6, при їзді з головою ще може послужити. А про влітку той взагалі! Дай резина резині, велика різниця. На даний момент є, великий смисл навіть влітку купувати дорощу резину! Тоді і комфорт та фінанси співпадають. Ну і що якщо там 1.6, ще можна безпечно для всіх пересуватись.
Інше діло коли голови нема то і нова резина не поможе! На самій дешевій резині теж можна зїдити безпечно, але там комфорт та швидкості пересування зовсім інші. Тому так і проти цих 1.6 - коли мене прирівняють до якогось та вимагають те саме як і у Так ще і вимагають з зазором так на всякий випадок. Тому і соваємося 50км/год та інші моменти.
Он резина с того року, рік постояла уже, не то. Твердіша стала. Хоча протектор там ще ого-го і го. Вистачить ой на довго. А толку.
anry77 написав:ну например качественный отвод воды из пятна контакта.
А скільки треба щоб відвести воду на 50км/год?
А почему именно 50 км/ч? Вы больше 50 км/ч не ездите?
А вообще напомнило тему про докатку. Развезли на ровном месте...
А почему именно 50 км/ч? Вы больше 50 км/ч не ездите?
Ні не порушую, швидкісні обмеження в місті, на сухому асфальті у зимовий час І на об'їзній з двома смугами в одну сторону теж.
А чому прийняли обмеження швидкості 50/90/110/130? Просто від балди? Де розрахунки, формули? Нема?
Дай резина резині, велика різниця.
І машина машині велика різниця, чому для всіх однакове обмеження швидкості?
Але до обмежень швидкості в тебе питань нема, ти їх наче дтримуєшся. Без формул з розрахунками, не зважаючи на те що Порше на 150 безпечніший за Таврію на 90. Так чому тебе так обурює саме вимога до глибини протектора?
А чому прийняли обмеження швидкості 50/
Просто від балди?
ну ось і справді місяць їздили по сухому асфальті 50 км/год - це не від балди?
Так чому тебе так обурює саме вимога до глибини протектора?
І це теж!
І це теж!
Ну так ти ж кажеш що дотримуєшся обмежень швидкості? А по гумі хочеш порушувати. Чому так? Чому не навпаки - нормальна гума, але перевищувати. Або взагалі і гума лиса, і перевищувати?
Але головне - чому б не дотримуватись обох вимог, навіть якщо воно тобі особисто не подобаються?
І гроші тут не відмазка - через обмеження швидкості витрачаєш гроші на зайвий розхід пального. І не факт що меньше, ніж на гуму.
І гроші тут не відмазка - через обмеження швидкості витрачаєш гроші на зайвий розхід пального
На 3-тій 50 - км, їхати. Знос мотора більший і тд. І пального витрата. Малий супротив, авто на такій швидкості не компенсують цикли роботи мотора!
sdj387jsd, все вірно! Так чому ти дотримуєшся обмеження швидкості, але не хочеш дотримуватись вимог до глибини протектора?
І дайте, мені розрахунок чому 1.6!
Граница, за которой "резина протектора" заканчивается и начинается "фундамент" .
В качестве примера. На фото заметна граница "зимней" резины и основы.
Не убедил? Нужно фото с помойки? Холодно и противно на улице. Но если нужно- схожу посмотрю.
Ну і що, стреться літом можна ще кататись. Ай взагалі тема перейшла в рубрику благана. Введуть так ну що зробиш, черговий закон через одне місце. будуть купувати чим дешевшу резину. Та хітрити. Черговий закон яки має мету "попіклуватись" а не покращити безпеку, дорожнього руху. Він не перший такий, та гадаю не останній. Далі не бачу необхідним, щось ще писати.
Я уже постил. Как вы представляете исполнение этого закона?
Сержант Петренко на глаз оценивает протектор на машине, которая движется, и отнимет у меня время, наделенный полномочием бля.
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Авто-новини → Украинцев стали штрафовать за лысые шины
Згенеровано за 0.151 секунд(и), виконано 95 запитів