Ну що, громадо. Дозвольте висказати свої спостереження щодо хвороби.
Бо я таки її підчипив.
Отже хронологія.
Субота - добове чергування. Контакт з ковідним пацієнтом. Я в масці, пацієнт постійно знімає - "Нема чим дихати"!!! Хоча сатурація -99%
Неділя - повертався з роботи втомлений дуже, але пішов на тренування в качалку. Якось воно мені не йшло. Температура нормальна, ні кащлю, ні нежитю, ні чого!
Понеділок. Почало першити в горлі. Але на роботу пішов, бо насправді таке буває часто - першіння в горлі і загальний дискомфорт. Через перевтому. А ще це певна особливість роботи під рентгеном. Коли багато процедур - схожі відчуття. Але увечорі годин в 6 я таки розумію, що я таки захворів.
Симптоми: кашель, нежить, чхання, ломота в тілі, дуже болять очі і голова. От якби не 2021 рік, я б назвав це грипом. Всі симптоми один в один. В 20:00 почала рости температура. І доросла до 39,5. Ну чим не грип? Ніякої втрати нюху, смаку! Випив мефенамінку. Вночі температура знизилась.
Вівторок. Записався до сімейного. Треба було їхати. Ну і паралельно заїхав в СІнево, здав імуноглобулін G на COVID-19 і ПЛР.
По результатам - рівень IgG в 30 разів вищий за норму. Але цей рівень недостатній для того, щоб незахворіти. Висока антивірусна активність - це мінімум в 50 разів. Ну і ПЛР тест - позитивний. У мене таки ковід.
Вівторок вечір. Перед тим, як їхати до сімейного випив мефенамінку, бо температура була 38. На вечір потроху спала. І відтоді більше не піднімалась.
Середа, четвер, п'ятниця, субота - нічого не відбувається. Симптоми потроху зходять. Кашляю меньше, чхаю меньше, нежить вже не турбує, голва болить меньше, очі не болять. Все ще болять м'язи - накашляв. Єдине, що можливо буде з ускладнеь - гаймориит.
Ну поки так. У вівторок контрольний ПЛР тест - і у відпустку.
Dacia Logan Ambiance 1.4 був.
New Koleos Dynamique Pack1 2.5 CVT - був.
Skoda Octavia 1.4 MT - є.
0
Спасибо сказали: alex.cver2