Тема: М'ясо з банки. (мацик)
М'ясо з банки. (мацик) Сюди буду добавляти, там декілька рецептів є. Ось цей має вкус дитинства , коли банку відкривали, скільки щастя, було.
Куплено, 4,2 кг м'яса, корейки, більш жирніші куски, вирізані, гадаю там десь зісталось 3,4 кг. Можна і інші частинки свинки. Але домашньої своєї
1. Столова ложка солі. Хто як любить, якщо Вам подобається більше то це краще. Посолили, та трішки треба пересолити, чим те що Вам подобається. Перевіряти на смак, якщо брезгуєте можна і виплюнути.
2. Чайна ложка перцю, Хто як любить, але тут краще недоперчити.
3. Часник Десь 1 головка на 4 кг, далі по смаку.
4. На банку 2-3 листини лаврового листу. Чогось рецептура говорить посередині та перед останній куском м'яса в банці.
М'ясо в банку складати як умога щільніше. Товкач, качалка, ну і ложка піде на худий кінень. Та на 2-3 тижня в холодильник. Після у погріб та можна вживати. Якщо не вздуется то буде стояти. Чим менше солі тим більш акуратнішим треба бути. Також по м'ясу, старайтесь вибирати краще, хімія харчування свинки коли вистоюється пахне. Чуть гукане буде значно більше пахнути.
loganозалежний, наркоман.