Тема: Новий клубний проект- клубні нарди
Давно вже ми не тішили себе клубними цікавинками. Зараз, коли з нами Сергій і його лазер, пропоную розглянути гарну штуку для відпочинку- клубні нарди. Фото і ціну покаже Сергій
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
|
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Форум та його мешканці → Новий клубний проект- клубні нарди
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Давно вже ми не тішили себе клубними цікавинками. Зараз, коли з нами Сергій і його лазер, пропоную розглянути гарну штуку для відпочинку- клубні нарди. Фото і ціну покаже Сергій
Don Kortes, ху из сэр гей ?
А чё нарды ? Шах-маты интересней .
Я тебе поцілую. потім. Якщо захочеш.
розміри 270х140х40
матеріал фанера 4 і 8 мм
фішки з акрілу 4 мм діаметр 15 мм
кубіки пластик 14 мм
ціна 200 грн
Логотип клубу logan.in.ua буде нанесений також з іншого боку.
Також кожен. хто замовить нарди отримає в подарунок підвіску на дзеркало в машину - бойовий тризуб.
фанера 4мм висота 60мм
отримає в подарунок підвіску на дзеркало в машину - бойовий тризуб
А отдельно такую штуку можно купить?
В нарды умею , но не интересуют , а шо такое боевой трезуб ? Из какой марки стали ?
serge.sunday, Сереж, а если будет надобность лазером по фанере - к вам можно будет обращаться?
Та без проблем. Пиши в вайбер 0990570128
serge.sunday написав:отримає в подарунок підвіску на дзеркало в машину - бойовий тризуб
А отдельно такую штуку можно купить?
60 мм висота Вишлю безкоштовно(за пересилку платиш ти), в вайбер куди надіслати напиши плз 0990570128
В нарды умею , но не интересуют , а шо такое боевой трезуб ? Из какой марки стали ?
Тебе в гуглі забанили?
сяся написав:Шах-маты интересней
соглашусь, игра интересней. но тут проблема с фигурами. их красиво сделать - трудновато.
я своими руками сделал двое нард. себе и более красивые своему другу. а вот шахматы планирую сделать - но фигурки купил (стеклянные). так как резьбой по дереву это уже приравнивается к высшему пилотажу.
и кстати по нардам - если заморочитесь с клубными нардами - фишки лучше приобрести пластиковые (двусторонние) с какой то игры, ибо деревянные совсем в каку превращаются. равно как и кубики.
Зробити дошку дуже просто
60 мм висота Вишлю безкоштовно(за пересилку платиш ти), в вайбер куди надіслати напиши плз 0990570128
Спасибо огромное - скинул реквизиты на вайбер!
serge.sunday написав:60 мм висота Вишлю безкоштовно(за пересилку платиш ти), в вайбер куди надіслати напиши плз 0990570128
Спасибо огромное - скинул реквизиты на вайбер!
++
сяся написав:В нарды умею , но не интересуют , а шо такое боевой трезуб ? Из какой марки стали ?
сяся, вам скучно?
да нет . Просто стал тяготеть к холодному оружию , вот и спрашиваю шо может предложить serge.sunday, а шо не так ? Незнает марку стали , так можно ж нормально ответить , я ж прямо и понятно спросил .
serge.sunday написав:Зробити дошку дуже просто
ну как сказать )) хочется что б фигурки (у меня стеклянные) потом складывались каждая в свою нишу, и я люблю выжигателем украшать, под лак... плюс может добавлю туда еще шашки.
Ну лазером це зробити набагато простіше і швидше
Ящик з комірками теж.
Yanus написав:сяся написав:В нарды умею , но не интересуют , а шо такое боевой трезуб ? Из какой марки стали ?
сяся, вам скучно?
да нет . Просто стал тяготеть к холодному оружию , вот и спрашиваю шо может предложить serge.sunday, а шо не так ? Незнает марку стали , так можно ж нормально ответить , я ж прямо и понятно спросил .
Бойовий тризуб то не холодна зброя, а символ. а взагалі в описі є з чого він зроблений.
Интересно, я бы нарды клубные заказал.
serge.sunday, перечитал тему , нашел , тризуб - фанерный , нэцикаво . Выглядит гламурно , молодец , это по такой схеме фанерные конструкторы на базаре продают ? Интересные вещи иногда появляются , голова светлая у разработчиков ,
З.Ы. хотя проще было сразу назвать материал , прям как девочка обиженка , я ж протыкал , чесно признался
serge.sunday, коли в тебе буде векторний малюнок клубного лого- не дуже важко якось показати як будуть виглядати клубні нарди?
serge.sunday, перечитал тему , нашел , тризуб - фанерный , нэцикаво . Выглядит гламурно , молодец , это по такой схеме фанерные конструкторы на базаре продают ? Интересные вещи иногда появляются , голова светлая у разработчиков ,
З.Ы. хотя проще было сразу назвать материал , прям как девочка обиженка , я ж протыкал , чесно признался
Удовбав вже. просто не пиши мені. Зовсім. Ніколи. Як баба базарна. Чи тобі напрямок вказати треба?
Интересно, я бы нарды клубные заказал.
Напиши мені в вайбер. 0990570128
serge.sunday, та я тебе в личку ничего не писал . Только на форуме в общей теме ,
сяся написав:serge.sunday, перечитал тему , нашел , тризуб - фанерный , нэцикаво . Выглядит гламурно , молодец , это по такой схеме фанерные конструкторы на базаре продают ? Интересные вещи иногда появляются , голова светлая у разработчиков ,
З.Ы. хотя проще было сразу назвать материал , прям как девочка обиженка , я ж протыкал , чесно призналсяУдовбав вже. просто не пиши мені. Зовсім. Ніколи. Як баба базарна. Чи тобі напрямок вказати треба?
Есть волшебная кнопка Игнор.
serge.sunday написав:сяся написав:serge.sunday, перечитал тему , нашел , тризуб - фанерный , нэцикаво . Выглядит гламурно , молодец , это по такой схеме фанерные конструкторы на базаре продают ? Интересные вещи иногда появляются , голова светлая у разработчиков ,
З.Ы. хотя проще было сразу назвать материал , прям как девочка обиженка , я ж протыкал , чесно призналсяУдовбав вже. просто не пиши мені. Зовсім. Ніколи. Як баба базарна. Чи тобі напрямок вказати треба?
Есть волшебная кнопка Игнор.
Так.
Rothmanz, Есть волшебная кнопка Игнор.
Спасибо Серега , я про неё забыл , воспользуюсь !
Спасибо Серега , я про неё забыл , воспользуюсь !
Да пользуйся на здоровье))))!!!
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Форум та його мешканці → Новий клубний проект- клубні нарди
Згенеровано за 0.165 секунд(и), виконано 95 запитів