Re: Що купуєш на Aliexpress
Хіба зараз там хтось купує
Купують дуже багато... Як би прикро то не було...
Ban-List: Инноватор, Георгич, Дядя Федор, karakuda78, sdj387jsd, sergiosem, Grey, Александр007 - Ban-List отключен до конца войны.
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
![]() |
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Архів → Що купуєш на Aliexpress
Хіба зараз там хтось купує
Купують дуже багато... Як би прикро то не було...
Якщо купувати одну річ, хіба то вигідно?
Купити десяток і розпродати, тоді можливо вигідно. І чекати довго.
Мабуть. Бо я ніколи не купував.
Якщо купувати одну річ, хіба то вигідно?
Коли тут ця річ коштує 1500 грн, а там - 500 грн та безкоштовна доставка... Ну, рахуйте самі, вигідно, чи ні...
Masster написав:Якщо купувати одну річ, хіба то вигідно?
Коли тут ця річ коштує 1500 грн, а там - 500 грн та безкоштовна доставка... Ну, рахуйте самі, вигідно, чи ні...
Їде зарядка до АКБ на 10 А . Замовив на випадок відключень щоб швидко підняти напругу на АКБ з інвертором. Співвідношення ціни на неї Аліекспрес-Розетка майже 1:3)))
Співвідношення ціни на неї Аліекспрес-Розетка майже 1:3)))
Ну, я ж проте й кажу! ))
Sivil написав:Співвідношення ціни на неї Аліекспрес-Розетка майже 1:3)))
Ну, я ж проте й кажу! ))
ну так багато хто ж там закуповує і перепродає тому нічого нового сам давно різні дрібниці з китаю напряму замовляю нащо переплачувати
Долго ждать, не помацаешь руками и никакой гарантии.
Долго ждать, не помацаешь руками и никакой гарантии.
Прийшо и мацай ....
Гарантия есть что заказал то и придёт.
Если не работает или не соответствует описании то алиэкспресс возвращает деньги.
Преобразователь мне половину суммы вернули, работает но мощность не та что пишут.
А потом ещё продал дороже чем купил.
Потому что выключения света везде и спрос высокий.
Например зарядка для самсунг 25w у нас 800 грн в комплекте с телефоном сейчас не входит.
В Китае можно за 150грн купить хорошую зарядку на 30w, 20w за 70грн.
Вот и думай на сколько дешевле все
Блютуз наушники.
зарядка для акб импульсно автомат.
У нас все намного дороже.
Чехол для телефона у нас в три раза дороже...
Магнитный провод для телефона.
Быстрая зарядка в авто.
Магнитный держатель телефона в авто.
Подобрал даже пробку поддона акпп
Виріши, по трохи, зібрати розумний будинок. Зараз їдуть датчики затоплення. Потім буду брати вимикачі. Шлюз для барахла, за туж ціну, можна взяти вже в Україні.
Я уже писал. кум заказал защитное стекло. и пока оно ехало он уже телефон разбил
Подобрал даже пробку поддона акпп
а що з нею не так?
floyd47, оригинальную лучше заменить при смене масла.
Как и пробку поддона масла двигателя.
На шкоде там кольцо не снимается
На шкоде там кольцо не снимается
зрозуміло. То ви про Шкоду, а я гадав, що про К9К.
Останній раз купував 3д принтер, за 3 тижні доставили, я прям здивований
Останній раз купував 3д принтер, за 3 тижні доставили, я прям здивований
який? посилання можна?
Пропоную адміну видалити тему (саме видалити, а не зачинити) як пропаганду сайту ворожої країни. Зрозуміло ж, що при цьому нікому не забороняється купувати у союзника окупанта. Справа ця--особиста, наскільки дозволяє це робити власне сумління, але без піару на українському сайті. Дякую за порозуміння.
Слава Україні! Слава ЗСУ! Смерть ворогам!
Пропоную адміну видалити тему (саме видалити, а не зачинити) як пропаганду сайту ворожої країни.
Нікого не бентежить той факт, що ЄС досі продовжує спонсорувати РФ через купівлю нафти та газу? Румунія купляє російський газ. Пропоную взагалі закрити форум, тому що логан виробляється країною-спонсором тероризму.
Який відсоток (у грошах сімейного бюджету) того, що купляємо із КНР, купляємо саме на Алі?
Особливо по суті, а не брати до уваги країну реєстрації бренду (як Бош) або країну складання (як Дніпро М).
Видалемо тут тему і одразу срака Китаю
Видалемо тут тему і одразу срака Китаю
Пропоную взагалі закрити форум
так чего по мелочам размениваться - давайте с корнем удалим всю *пропаганду вражеской страны*, т.е. все китайское - ноутбуки, телефоны, инструменты, бытовую технику и прочее...а то как то не серьезно получается.
давайте с корнем удалим всю *пропаганду вражеской страны*, т.е. все китайское
Пропоную до питання підійти вибірково.Знищувати тільки тещо випродукуване після 14 року.
Який відсоток
А яка різниця?
Який відсоток, наприклад, ви готові донатити на орків?
Питання не у кількісних показниках, а у позиції по відношенню до уйобків...
так чего по мелочам размениваться - давайте с корнем удалим всю *пропаганду вражеской страны*
Почніть з себе!
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Архів → Що купуєш на Aliexpress
Згенеровано за 1.213 секунд(и), виконано 99 запитів