Re: Що купуєш на Aliexpress
del
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
![]() |
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Архів → Що купуєш на Aliexpress
del
Rothmanz, знаєте, у мене нема ані бажання, ані часу тут, на сайті переконувати кожного чи купувати китайське чи ні. Але коли до вашого Львову підійдуть кацапи та почнуть обстрілювати вже з мінометів, то, можливо, ви й всерйоз замислитеся над цими питаннями.
Migen, ну, особисто від вас я, окрім, хамства, нічого й не очікував.
знаєте, у мене нема ані бажання, ані часу тут, на сайті переконувати кожного чи купувати китайське чи ні. Але коли до вашого Львову підійдуть кацапи та почнуть обстрілювати вже з мінометів, то, можливо, ви й всерйоз замислитеся над цими питаннями.
Та мене не треба переконувати, я від вас навіть не очікував, що ви будете переконувати. Я не про те. Ми не в стані зупинити товарообіг з Китаєм, це нереально. Занадто пізно. Китай набрав ваги, критичної. І буде вибух. Припинення закупівель приватними особами з Аліекспресу, аж ніяк не вплине на Китай. Він навіть не відчує цього(можливо), або якщо відчує то наслідки будуть незначні.
Лишаються суто моральні переконання. Те що ви наприклад нічого там не купєте, абсолютно не заважає москалям обстрілювати Кривий Ріг. І до Львова вони якщо зможуть дійти, то далеко з інших причин, і не від того що я чи ви купили на Алі якусь хєровіну за 10-20 долларів.
del
Rothmanz, Я висловлюсь банальним, старим прислів'ям: хто не бажає, той шукає причини; хто бажає, той шукає можливості. Можливо, ви не достатньо знаєте стан економіки китаю на зараз. Там зара стагнація від посилення "ролі партіі" на керівництво економікою. Шо буде далі--невідомо. Але за такого розвитку ситуації у китаї зайвий раз підтримувати їх своїм гаманцем я б не став. Реклама сайтів Aliexpress та Temu мене доводить вже до сказу; суки, лізуть просто у будь яку шпарину. А чому вони електромобілі продають нижче собівартості вже вам пояснив, здається, шановний alex cver.Гадаю, ви все ж таки недооцінюєте український ринок. Тут же мова йде не про якесь дрібне сране т.з. придністров'я.
п.с. складається у мене таке враження, що мої опоненти не зрозуміли головного: я не забороняю нікому робити покупк на аліку (кожен це робить на власний розсуд); я пропоную видалити тему про аліекспрес як тему, котра піарить ворожий Україні ресурс.
Шо буде далі--невідомо.
А далі буде війна. Війна це вихід з будь якої кризи.
А тим часом...
Цей срач на рівному місці лише підняв цю тему в топ та додав релевантності.
бачите, яку я рекламу створив вашому дилеру. дякувати не обов'язково; я доволі невибаглива людина.
А тим часом...
От як хочете, але мені здається що це якась підстава.
Що такого надтаємного є у виробництві Нептунів, якщо за базу виготовлення була взята стара розробка радянської ракети, троха вдосконалена, та доданий додатковий двигун або більше палива для існуючого.
Що такого не знають китайози, або ще не спиздили в рашці або в амерів, і що відомо тільки нам?
Хєрня якась. Вже все давно придумано та обкатано, нічого суттєвого винайти вже або невдасться, або це буде принципово інший виріб. Китайці самі виробляють протикорабельні ракети. Що їм там може бути невідомо, а знаємо тільки ми, хз.....
Тому щось я не вірю в цю маячню.
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Архів → Що купуєш на Aliexpress
Згенеровано за 0.833 секунд(и), виконано 99 запитів