Тема: Дхо
Хтось пробував відключати дхо при включенні повороту,і чи це реально зробити ,sandero 20року.
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
|
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Хтось пробував відключати дхо при включенні повороту,і чи це реально зробити ,sandero 20року.
новых авто автоматически отключения где поворот. Или нету
На дастер с 2018 отключается светодиодная полоса
відключати дхо при включенні повороту
Зачем?
valera1 написав:Хтось пробував відключати дхо при включенні повороту,і чи це реально зробити ,sandero 20року.
новых авто автоматически отключения где поворот. Или нету
На дастер с 2018 отключается светодиодная полоса
Нет
valera1 написав:відключати дхо при включенні повороту
Зачем?
Просто краше видно показник повороту,ну я так вважаю
))
краше видно показник повороту,ну я так вважаю
Прекрасно его видно на наших машинках. А вот понты - дело такое, но стоят ли они того гемора по осуществлению? )
Надо еще чтобы ночью фара вырубалась при включении поворотника, чтобы видно было )))
Надо еще чтобы ночью фара вырубалась при включении поворотника, чтобы видно было )))
Хай фара мерехтить у протифазі з поворотником!
ДХО отключается в сторону поворота
valera1 написав:Хтось пробував відключати дхо при включенні повороту,і чи це реально зробити ,sandero 20року.
ДХО отключается в сторону поворота
У Дастер отключается да,а вот в степвее нет),вот я и думаю как это сделать
valera1,
По идее можно прошить в мозги.
Спросить у официальных дилеров.
Авто одного поколения.
Мне на шкоде рапид акпп прошили программу от октавии.
Стало супер, я доволен и не дорого.
Вариант второй посмотреть в настройках
Car Scanner ELM OBD2 pro.
Можно выключать предложение о непристегнутом ремне и прочих.
У себя настроил свет дхо и габариты.
Закрытие и открытие центрального замка автоматически, с салона не включено было....
Можно выключить проверку ламп.
Изменить лампы на лэд,
В настройках с завода все уже заложенно.
valera1,
По идее можно прошить в мозги.
Спросить у официальных дилеров.
Авто одного поколения.Мне на шкоде рапид акпп прошили программу от октавии.
Стало супер, я доволен и не дорого.Вариант второй посмотреть в настройках
Car Scanner ELM OBD2 pro.Можно выключать предложение о непристегнутом ремне и прочих.
У себя настроил свет дхо и габариты.
Закрытие и открытие центрального замка автоматически, с салона не включено было....
Можно выключить проверку ламп.
Изменить лампы на лэд,
В настройках с завода все уже заложенно.
Пробовал через эту программу отключить,функция такая есть ,в программе активирует но почему на фаре не работает,походу нет какого-то блока что ли.
valera1,
Возможно только перепрошивка ..
Узнать надо в Рено
valera1,
Возможно только перепрошивка ..
Узнать надо в Рено
Майбуть забю на це діло,хай буде як є
А затиснути кнопку ЦЗ на декілька секунд (не пам'ятаю, мабуть на 10 сек), ні? ))
Aprox,
У меня только через программу включил, На шкоде.
Дастер с завода включено.
Логан только включается кнопкой
А затиснути кнопку ЦЗ на декілька секунд
Если нажать на 5+ секунд при запущенном двигателе включится (выключится) автоблокировка дверей при движении. На моей эта функция активирована изначально.
Доброго здоровя всім. Може хтось ставив на логан ДХО дальне світло в пів накалу.Скиньте посилання де можна купити даний контролер. А може хтось може зробити таку річ у Львові?
Доброго здоровя всім. Може хтось ставив на логан ДХО дальне світло в пів накалу.Скиньте посилання де можна купити даний контролер. А може хтось може зробити таку річ у Львові?
Я ставив дальній в півнакала, правда не в Логан. Все працює.
https://comfortms.com.ua/product/blok-upravleniya-dho/
см. здесь
http://drl.cc.ua/index.html#one
Ставив собі ДХВ (запис в бортжурналі) дещо модифікувавши прошивку. Саму плату купував тут
Якщо потрібно дешевий без регулювання, то є на ОЛХ https://www.olx.ua/d/uk/obyavlenie/daln … RulsP.html 289 грн., якщо з регулювання яскравості то https://www.olx.ua/d/uk/obyavlenie/blok … c0iwl.html 365 грн.
toliasyk написав:Доброго здоровя всім. Може хтось ставив на логан ДХО дальне світло в пів накалу.Скиньте посилання де можна купити даний контролер. А може хтось може зробити таку річ у Львові?
https://comfortms.com.ua/product/blok-upravleniya-dho/
Я також тут купував, але є одна невеличка проблема. Періодично, десь 1 раз на тиждень, а буває й рідше, не вмикаються фари з першого разу, після того як завів машину. Вмикаються, якщо заглушити, а потім знову завести машину. В когось таке буває? Це проблема даного контролера чи це яксь проблема в моєму авто? Можливо, це пов'язано з падінням напруги на акумуляторі?
Можливо, це пов'язано з падінням напруги на акумуляторі?
скорей всего, подобие защиты что бы не разрядить АКБ на неработающем авто
OKurylyshyn написав:toliasyk написав:Доброго здоровя всім. Може хтось ставив на логан ДХО дальне світло в пів накалу.Скиньте посилання де можна купити даний контролер. А може хтось може зробити таку річ у Львові?
https://comfortms.com.ua/product/blok-upravleniya-dho/Я також тут купував, але є одна невеличка проблема. Періодично, десь 1 раз на тиждень, а буває й рідше, не вмикаються фари з першого разу, після того як завів машину. Вмикаються, якщо заглушити, а потім знову завести машину. В когось таке буває? Це проблема даного контролера чи це яксь проблема в моєму авто? Можливо, це пов'язано з падінням напруги на акумуляторі?
Можливо це пов'язано з алгоритмом зарядки акумулятора. В мене наприклад після запуску двигуна не завжди відразу іде зарядка. Це добре видно по яскравості фар. Там якийсь свій алгоритм.
генератори у нас з керуванням, підтримують 12.8 якщо акб заряджено на 90%
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Згенеровано за 0.164 секунд(и), виконано 96 запитів