Тема: Задня передача.
При вмиканні задньої передачі не горять лампочки заднього ходу.
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
|
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → СТО → Задня передача.
Сторінки 1
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
При вмиканні задньої передачі не горять лампочки заднього ходу.
Подивіться роз'єм-з'єднання біля водійського сидіння, жабку гальмів, запобіжник в блокові що під капотом.
Датчик ЗХ у Логана підгорає. Це давня проблема.
Датчик ЗХ у Логана підгорає. Це давня проблема.
Він що напряму з лампочками зв"язаний? Можливо треба релюшку ставити.
Він що напряму з лампочками зв"язаний?
Возможно Вы не знали, еще и включатель стоп-сигналов, ближний и дальний свет, повороты и звуковой сигнал. Запасайтесь релюшками ))).
Він що напряму з лампочками зв"язаний? Можливо треба релюшку ставити.
ага.
Запасайтесь релюшками ))).
Я діодні поставив на ЗХ. І більше 10 років без проблем.
Я діодні поставив на ЗХ. І більше 10 років без проблем.
Аналогично. И света больше, и нагрузка на контакты меньше. Только диоды нужно брать не "дешманский подвал".
grinder написав:Я діодні поставив на ЗХ. І більше 10 років без проблем.
Аналогично. И света больше, и нагрузка на контакты меньше. Только диоды нужно брать не "дешманский подвал".
Чому вирішили що навантаженя менше? Лампочка то однакової потужності. Ампери міряли? На діодній і на розжарювання?
Чому вирішили що навантаженя менше?
Потому что диодная лампа, в моем случае, имеет мощность 8Вт и соответственно ток потребления ~ 0.6А. Тестер это подтвердил. Шунта-обманки в ней нет.
Напоминаю, что обычная лампа имеет мощность 21Вт, т.е. ток ~ 1.6А. Кроме того, когда спираль холодная при включении ток в импульсе еще больше.
Masster написав:Чому вирішили що навантаженя менше?
Потому что диодная лампа, в моем случае, имеет мощность 8Вт и соответственно ток потребления ~ 0.6А. Тестер это подтвердил. Шунта-обманки в ней нет.
Напоминаю, что обычная лампа имеет мощность 21Вт, т.е. ток ~ 1.6А. Кроме того, когда спираль холодная при включении ток в импульсе еще больше.
Я спитав тому, що купував стопи діодні. Так у них була вказана потужність така як і на звичайних лампах. Світять яскравіше. Міряти не міряв.
В лютому 2019 року, колезі по роботі купив на алі до сузукі свіфт на задній хід ось ці лампи кукурузини https://www.aliexpress.com/item/3292158 … 1802n3nk20 лампи, бо на звичайних лампах він мало що бачив при русі задніх ходом, дуже задоволений світлом, працюють обидві лампи по даний час.
купував стопи діодні ... Світять яскравіше
В свою никогда не поставлю. Плохо, когда тебя кроют матом (и справедливо!) вечером/ночью сзади едущие водители.
Особенно когда такой дятел с нештатными диодостопами держит ногу на тормозе на перекрестке ожидая зеленый.
В Таврії нічого не сліплять. Перевіряв. Зате в таврії штатні світлодіоди, які стоять в спойлері - суттево б'ють по очах.
В Таврії нічого не сліплять
Только из-за того, что фонари от старости мутные/грязные и проводка уже подуставшая.
Якось однобоко. ))) Значить стопи мутні а спойлер сяє?
В мене нічого не мутне.
стопи мутні а спойлер сяє?
Да, так бывает. Не знали?
А вообще все деятели с нештатными световыми приборами/лампами отмазки кидают типа "у меня не слепит". А при измерении светосилы и СТГ прибор показывает обратное. На работе постоянно с этим сталкивался, знаю о чем говорю.
И да, светосила элементов задних фонарей (габаритов, стопов, поворотов, ЗХ, ПТФ) тоже измеряются и имеют свои стандарты и допуски.
нештатными диодостопами
там в регламенте не має типу лимпочек, регламентується колір та потужність. Зараз куча авто мало того що з діодами, так ще поле стопів на весь багажник. Ви чомусь просто боїтеся прогресу. І можно ведь купити не кітай, а нормальні фірмені.
регламентується колір та потужність.
Потужнiсть? Где это такое? Регламентируется цвет, количество, место расположения, светосила, и для поворотов частота мигания.
Про тип штатных лампочек в задних фонарях я где-то говорил? Речь шла про колхоз и колхозников, если что.
При чем здесь прогресс вообще?
Сторінки 1
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → СТО → Задня передача.
Згенеровано за 0.119 секунд(и), виконано 95 запитів