Тема: Голосове керування Андроід-Авто.
Хто користується голосовим керуванням. В кого є звичайно. Думаю не важливо, на якому автомобілі рено. Я спробував пару разів, і на тому закінчилися спроби. Бо наприклад зателефонувати комусь, вийшло раза з десятого. То вона просить уточнити, на який номер телефонувати - мобільний чи ні. То ще щось. Нарешті я здогадався, що медіанав не працює з українською. Довелося переналаштовувати на кацапстанську. Тоді голосове керування почало працювати, хоча і з глюками. Треба казати не тільки кому телефонувати, а ще й що на мобільний номер. А якщо я не відмітив що це номер мобільний, то може і не знайде його, не знаю. Керувати музикою раз спробував і бросив, бо в мене на мобільці її немає. Може три чотири пісні і то на виклики загружені.
В кого є, хто користується? Цікавить, як ви користуєтесь? Якою мовою? Як зробити зручнішим виклик на телефон? Які ще є функції керування? Чим? Музикою, гучністю, покласти трубку?? Якщо музикою, то яким саме плеєром зручніше?
Хоча надії на толкове поясненя мало. Бо на Ютубі, лише пара відео про це, і то - поверхнево.
Може на інших мовах є докладніше?