Aprox написав:Так я же специально обозначил, что: Моё ИМХО...
А ну ок, щось я провтикав! 
alex.cver написав: Ведь выбросы CO2
Викиди СО2 це не головна проблема, і аж ніяк не причина пошуку альтернативних двигунів. В нормах викидів Євро1-6, вуглекислий газ взагалі не згадується.
SanychGT написав:Але далеко не всі автомобілі дозволяют комфортно водити.
Larsen написав: Щодо "комфортно" - це знову смак фломастерів.
SanychGT написав:Життя встановлює.
Нічого подібного. Ніде не зустрічав встановленого життям універсального значення. Яке б ти не привів, я знайду людей які назвуть іншу цифру.
SanychGT написав: Потужності 100к.с. на 1тонну ваги як правило достатньо для адекватного і комфортного пересування. Це в середньому забезпечує динаміку близько 10секунд до 100км/год.
Про питому потужність і динаміку ти все вірно сказав. В середньому так і є. Але звідки ти взяв що саме 10с це "комфортно"? Це твоє уявлення про комфорт. Я знаю людей для яких 9с це "не їде" і аж ніяк не комфортне прискорення. А для інших 11-12 комфортно. Комфорт від 10с це твоє особисте сприйняття. Причому воно може змінюватись з часом. Так що це смак фломастерів.
SanychGT написав:Це коли пауза між командою і реакцією на неї не перевищує мінімально необхідну для виконання маневру.
Мінімально необхідну для виконання якого маневру? Знову суб'єктивна вимога. Абсолютно необхідні маневри для одних, інші можуть взагалі ніколи в житті навіть не намагатися виконати. Фломастери, фломастери...
SanychGT написав:І якщо реакція авто довша
Крім часу реакції важлива ще точність, передбачуваність, стабільність. Тільки питання не в цьому, а в тому який маневр є необхідним, а який вже ні.
SanychGT написав:Є такий і дійсно він для кожного буде свій.
Во! Це правильно. Для кожного він дійсно є, і він свій, як і улюблений смак фломастерів. 
Тому як не сперечаються про смаки, неможливо сперичатись і про те їде чи не їде, рулиться чи не рулиться.
SanychGT написав:Яка підвіска стояла на твоєму Логані?
Точнісінько така сама, як у людини якій я писав повідомлення, яке ти прокоментував. 
SanychGT написав:Бо на них встановлювалися чотири різні підвіски.
Там була підвіска без переднього стаба. З гідрачом. Рік і комплектація в моєму підписі (невже непомітно?
).
SanychGT написав:Жорсткіша підвіска, довша база,ширша колія, більша вага, нижчий профіль коліс, більша потужність, вага по осям різна. Трохи є різниці. У Логана поставити інші колеса і трохи жосткіше, або нижче пружини і ще невідомо де той РАВ буде...
Ну от яка різниця? Є результат. А що там можна натюнити це вже інше питання. Тюнити можна як одне так і інше і це вже зовсім інші машини будуть.
Доречі підвіска не жорсткіша. Принаймі перешкоди переїзджає плавніше. Це настільки помітно що навіть моя дитина помітила при першій поїздці що авто стало м'якше.
SanychGT написав:Я їздив на попередньому. Робив різкі маневри. Коли мене почало переставляти у повороті на доволі смішній швидкості, то розмови про керованість рав4 закінчилися одразу. Можна тільки балакати.
Ну так от, Логан ще гірше. 
[merge_posts_bbcode]Added: 2020-01-13 20:50:17[/merge_posts_bbcode]
SanychGT написав:Ну... это типа стало лучше, чем в предыдущем поколении...
Та ні, це тіпа сферичні відгуки абстрактних водіїв в вакуумі з анонімного джерела. 
Треба порівняння в лоб одного і другого. А то якщо якийсь невдаха купив авто, яке аж ніяк не відповідає його сподіванням, тіпа хотів Х5 а взяв РАВ4, то звичайно все там виявиться недоробленим і поганим. 
LogAn 2013 1.2 Authentique ->
Toyota RAV4 2016 2.0 Live
0