Re: Следующий автомобиль
Вот подождите, Васядзе еще всех на Рыно Ларгус пересадит!
с равчика на Ларгус не переходят , да и с остальными проблема из за жадности вася-дзэ цена там будет никак не гуманная
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
|
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Головний → Следующий автомобиль
Сторінки Назад 1 … 511 512 513 514 515 … 740 Далі
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Вот подождите, Васядзе еще всех на Рыно Ларгус пересадит!
с равчика на Ларгус не переходят , да и с остальными проблема из за жадности вася-дзэ цена там будет никак не гуманная
Васядзе еще всех на Рыно Ларгус пересадит!
це тих, у кого навіть і питати не тре: "чєй Крим?"?
сяся, можно личный вопрос? В ЛС?
авжэж
це тих, у кого навіть і питати не тре: "чєй Крим?"?
Да, цэ тых, кому и под Рыно не надо прятать, ТАЗ купят с превеликой радостью!
А если еще и на 500 баксов дешевле логана, то очередь будет месяца на три! )))
Не мала баба клопоту, купила порося, або у пана є час і натхнення (С)
Повертаючись до теми авто з Америки, мені хотілось привезти щось специфічне. Першу специфічну машину - тобто Вольт я привіз. Захотілось щось велике. І незвичне. Банальні Роуги(Х-трейли) або Ескейпи(Куги) - це дуже нудно. Чесно, дуже хотілось великий пікап(якщо точніше то Шеві Сільверадо), але купити за притомні гроші такий пікап неможливо(за пів року мені не вдалось).
І тут мені на очі попався дуже, дуже незвичний і нестандартний варіант. Прямо як я хотів.
Отже в Україну їде Ford Explorer Police Interceptor. Саме так, ось цей великий SUV, який вже фактично став візитною карткою американських копів.
Які основні відмінності від стандартного Експлорера:
- Мотор 3.7 атмосферник, 304 сили( в стандартного 3.5 на 295)
- Гальма більшого розміру
- Апгрейднутий АБС і EСП. Звичайний Експлорер має високі шанси перекинутись при виконання поліцейського розвороту
- Посилена підвіска включає міцініші стійки і пружини
- Збільшений радіатор, додатковий вентилятор для охолодження КПП, водяне охолодження системи повного приводу
- Потужніший генератор і акумлятор більшої ємності
Постійний повний привід, кпп - 6 ступінчатий гідротрансформатор, із трохи іншими настройками ніж у стандартного варіанту
Машина мені дісталась 2016 року із пробігом 35 тисяч км. Що важливо, в ній не були проведені врізки поліцейских рацій і мигалок.
Бонусом я отримав справжній таран( а на фоні ситуації на дорогах існує велике бажання його не знімати).
Ну і власне сама машина.
Фактично це проект. В ньому є певні нюанси які я планую виправити і покращити(в основному косметичні), але брав саме таку версію, за її технічні характеристики
Фактично це проект
То треба її довести до такого вигляду
То треба її довести до такого вигляду
Ну мигалки в нас ставлять або спец служби або депутати. Тому ні, машина буде максимально наближена до цивільного Експлорера, проте із написаними вище технічними особливостями
Mellon, вітаю з обновкою! І в скільки цей танк вийшов по грошах? Витрата у 20л бензину не лякає?((
п.с. Сподіваюся з з.ч. не буде проблем на таке рідкісне авто...
Mellon, вітаю з обновкою! І в скільки цей танк вийшов по грошах? Витрата у 20л бензину не лякає?((
п.с. Сподіваюся з з.ч. не буде проблем на таке рідкісне авто...
Сам автомобіль 4950, планую що вийде з ремонтом до 13 тисяч. Витрата лякає, тому однозначно ГБО
По запчастинах - Експлорер - глобальна модель, в цілому з/ч знайти нескладно, фактично єдине що тут може бути проблематичним - амортизаційні стійки, але треба подивитись що там стоїть. Мотор 3.7 це від мустанга, знову ж таки досить поширений.
Mellon, с обновкой !
Авто классное , ноо затратное .
І незвичне. Банальні Роуги(Х-трейли) або Ескейпи(Куги) -
А вот мне нравится Куга, а сами машину заказываете или есть проверенный человек. И сколько Куга интересно выйдет года 2014?
А вот мне нравится Куга, а сами машину заказываете или есть проверенный человек. И сколько Куга интересно выйдет года 2014?
Є людина.
З Кугами там нюанс, їх рекомендують від 16 року, коли почали ставити 1.5 екобуст. Ну або 2.5 атмосферник, але атмосферні переважно йдуть в бідній комплектації. 14 року недорогі, зараз десь вийдуть тисяч 8-9, 16 і вище рік думаю тисяч 12-13 реально
З Кугами там нюанс, їх рекомендують від 16 року, коли почали ставити 1.5 екобуст. Ну або 2.5 атмосферник
А что за ньюанс? В принципе рассматривал 2,5 и газ на него поставить, кстати как газ ставится на такие двигателя?
Nomac,
На работе один купил американский форд фьюжн.
2.5 атмосфера, без проблем гбо поставил..
Мож на куге такой же......
А что за ньюанс? В принципе рассматривал 2,5 и газ на него поставить, кстати как газ ставится на такие двигателя?
В моторі 1.6 екобуст був конструктивний недолік, який призводив до пожежі в моторному відсіку(на копарті є купа машин із підпаленими потрохами). Зараз сходу не згадаю що саме там було, але Форд по судах нормально потягали. Тому рекомендують якщо екобуст - то 1.5. На 2.5 гбо ставиться взагалі без проблем, це такий же 2.5 як стоїть на Ф'юженах
Свежий топ от команды SRT. Теперь это кроссоверы до 10 тыс долларов
Nomac,
На работе один купил американский форд фьюжн.
2.5 атмосфера, без проблем гбо поставил..
Мож на куге такой же......
Эти движки под спирт сделаны. Если есть рядом БРСМ или Мотто, то нет смысла и газ ставить.
Mellon написав:І незвичне. Банальні Роуги(Х-трейли) або Ескейпи(Куги) -
Фордоводы в телеге общаются. Лучше там спрашивать.
Везут в основном Фокусы и Фьюжены. Кугу в группе сейчас никто не продает.
Эти движки под спирт сделаны. Если есть рядом БРСМ или Мотто, то нет смысла и газ ставить.
На работе заправка газом.
Да и в пробках 2.5 много жрет.
Лучше шкода 1.6
Да и в пробках 2.5 много жрет.
Фьюжн 10-11л.
Лучше шкода 1.6
Это и коню ясно
Фьюжн 10-11л.
17л газа в среднем.
Ещё жалуется быстро АКБ сдыхает если короткие поездки..
Много электроники, если простой и часто двери открывать.....
Меньше года два раза менял.
Да и низкая для наших дорог
Авто больше для трассы подходит
17л газа в среднем.
Ну и посчитай. спирт выгоднее.
Ну а фольцвагены тигуаны с Америки с нормальными АКПП тоже 2013г, и какие там моторы норм? Дизелей нет?
Ну а фольцвагены тигуаны с Америки с нормальными АКПП тоже 2013г, и какие там моторы норм? Дизелей нет?
На Тігуани не дивився. А дизельні в США тільки фури і heavy duty пікапи
Сторінки Назад 1 … 511 512 513 514 515 … 740 Далі
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Головний → Следующий автомобиль
Згенеровано за 0.369 секунд(и), виконано 62 запитів