Vader написав:Він і має відрізнятися!
Коли ліве колесо стоїть прямо, праве має бути повернуте? Яке чудове в тебе уявлення про трапецію...
Там ще є фото салону авто, зверни увагу на положення керма.
Vader написав:з чого ви узяли, що я збудився
З того що ти перейшов на особистості.
Vader написав: намагаюся вас образити
Такого я не казав.
Vader написав:Я просто шукаю причину такого регулярного обливання брудом будь-яких варіантів, крім покупки нового авта.
Добре, значить я тепер шукатиму причину обливання брудом нових авто, і восхваляння будь-якого шроту. При тому що людина яка це робить, відносно інших речей, таких як наприклад одяг, дотримується діаметрально протилежних поглядів. Ось де дійсно цікаво пошукати причини і проаналізувати нераціональність і непослідовність твоєї позиції.
Vader написав: І щось мені підказує, що я не надто далекий від правди.
Твоя заздрість тобі це підказує. Це ж очевидно.
Vader написав:Ваше роздратування, яке вилилося в наступному абзаці, на це натякає.
Яке роздратування? Ти вирішив перевести дискусію з битків на фантазії щодо почуттів опонента, я її підтримав. В чому проблема? Моя аргументація твоїх почуттів чимось відрізняється від твоєї?
Vader написав:Мені однаково
Звичайно, ти ж не визнаєш своєї реальної мотивації, тому що тобі соромно.
Vader написав:Але насправді успішна людина не стала б
Ну, тобі звичайно видніше що там стала б робити "насправді успішна" людина. Адже крім твоєї уяви вона більше ніде не існує.
Vader написав:поливати брудом вибір інших людей
Відколи це правда стала називатися поливанням брудом? Крім того, коли людина спитала що не так з конкретним авто, це ще не її вибір.
Vader написав:Але ж в мене немає американського битка з відпадаючими колесами. От такий я ніщеброд, навіть на такий шрот не заробив!
Правильно, ти про нього мрієш. І в цих мріях він тобі здається значно кращим ніж є в реальності. І тобі дуже неприємно коли ти чуєш те що руйнує цю мрію. Тому спочатку ти починаєш доводити що вигадані тобою "єдинорогі" існують насправді, а коли не вдається, збуджуєшся і переходиш на особистості.
Vader написав:Піду далі заздрити успішним чувакам на новісеньких тачках...
Звичайно, адже це єдине що тобі залишається на даному етапі.
PS Ну як, подобається дискусія про причини поведінки опонента? Чи може все ж таки давай повернемося до конструктивної дискусії про автомобілі?
LogAn 2013 1.2 Authentique ->
Toyota RAV4 2016 2.0 Live
0