Re: Следующий автомобиль
він зрозуміє тільки тоді, коли черговий раз буде місце постійного мешкання міняти
А это тут "до чОго"? Абы за уши что то притянуть? Как это влияет на качество дорог? Или абы поговорить?
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
![]() |
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Головний → Следующий автомобиль
Сторінки Назад 1 … 597 598 599 600 601 … 740 Далі
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
він зрозуміє тільки тоді, коли черговий раз буде місце постійного мешкання міняти
А это тут "до чОго"? Абы за уши что то притянуть? Как это влияет на качество дорог? Или абы поговорить?
А это тут "до чОго"?
до того, що усі проблеми в Країні тре розглядати у комплексі, а не поодинці. не треба мати багато "смальцю" в голові, щоб здогадатися, скільки буде коштувати буханець хліба після того, як підвищать тариф на газ, ел енергію, транспортні перевозки, ціни на пальне тощо...
лет 10 я просто дико мечтал чтобы сделали дорогу
зали б ви про те, про що я мріяв 18-20 років тому... а зара мрію про те, як мені скроїти сімейний бюджет, аби вистачило до наступного місяця. це я до того, що так хєрово, як зара при зєлєбобіках, я жив тільки на початку 90-х.
Закроем на этом тему
згоден.
У нас тут просто налоговый рай или офшор
Если у нас налоговый рай, то почему у нас закрываются многие ЧП а иностранцы жалуются что у них то отбирают бизнес, то прессуют? А ответ очевидный. У нас есть белые налоги а есть скрытые налоги. Но предпринимателю, чтобы заработать, надо продать услуги или товар, где себестоимость ниже цены товара или услуги. Иначе не будет прибыли. Налоги лишь часть себестоимости. Туда входит много скрытых обложений от государства, которые делают цену товара или услуги неконкурентоспособной. А то, что у нас экономика неконкурентоспособная говорит о том, что нагрузка на предпринимателя чрезмерная.
Если у нас не пойдут, есть инструменты воздействия на концессионера, забрать и отдать тому кто лучше будет обслуживать дорогу.
Это если у нас есть государство. А его нет. Поэтому в конфессии дороги будут не у независимого бизнеса а у тех, кто принадлежит к власти и имеет бизнес. Поэтому у него не отберут. Ибо сами у себя не отбирают. Будет придумана схема заработка, например такая. Дорога платная, которую надо содержать. Из-за коррупции и воровства себестоимость содержания такой дороги будет несоизмеримо выше чем в той же Италии. Но цену на услуги будут держать низкую. А в законе пропишут субсидирование таких бизнесов из бюджета, чтобы покрывать расходы и давать их хозяевам прибыль. Т.е. все украинцы будут сбрасываться через свои налоги в бюджет а властьимущие без пожеланий народа будут распоряжаться этими деньгами по своему усмотрению. Что, собственно, постоянно и происходит.
Поэтому проблему с украинскими дорогами проще решить индивидуально. У нас тут на форуме любят писать про секунды разгона и низкий профиль шин. А надо просто покупать автомобили с крепкими подвесками и тогда плевать на то, какие дороги.
Если вместе чуть чуть больше 5
из той статьи
Минимальная сумма ЕСВ, которую предприниматели (как единщики, так и общесистемщики) должны платить в расчете на месяц, с 1 января 2020 года составляет 1039,06 грн (4723 х 22%)
Почему?
Корупція...
Из 2х зол я выбираю меньшее, платные дороги это лучше чем их полное отсутствие ибо ремонты машин и порванные колеса выходят дороже.
Якісні дороги краще, не залежно від того платні вони чи ні. А от просто тупо платні вибирати, тільки тому що платні - безглуздо. Від самого факту платності, дороги кращими не стають, як би тобі того не хотілось.
Але я тут взагалі то не про це говорив. Так що...
из той статьи
Минимальная сумма ЕСВ, которую предприниматели (как единщики, так и общесистемщики) должны платить в расчете на месяц, с 1 января 2020 года составляет 1039,06 грн (4723 х 22%)
Ну да. И где здесь Зрада? Вы можете зарабатывать бОльше и платить ЕСВ тот же. В чем Зрада, не вижу. К примеру доход в месяц 2000 уе у вас, ну например. А теперь посчитайте сколько налога в деньгах вы заплатите с них по 3 группе в месяц включая ЕП плюс ЕСВ. Вам так сразу станет понятнее, и что 22% это не 22% от вашего дохода. Далее сравниваете ставки налога в любой другой европейской стране. Думаю так понятнее для Вас станет. Просто прозреете, что это не 40% от всего дохода отдай как в Италии например и не 48% как в Дании. Кстати в Италии даже в декларировании требуют отчитаться о наличии недвижимости в другой стране и заплатить налог с прибыли, если был доход от нее даже если он не поступал на счета итальянского банка вообще . Даже очень сильно далеко не так, и это сильно мягко сказано. Та даже с Англией ЧП не сравнить, там минимум по ЧП 30% отдай. У нас 5% плюс 1032 грв в месяц по фоп 3. И еще ноют. Хорошо там где нас нет
Корупція...
Ну а вдруг нет? Откуда такое неверие в светлое будущее Мы ж стремимся в правовое государство, нет? Если так думать, зачем тогда вообще строить дороги. Коррупция ж, все равно все разворуют, давайте делать одно большое них..чего.
Ну а вдруг нет?
Корупції нема? В нашій державі? Ти звідки звалився?
Откуда такое неверие в светлое будущее
Тут діло не в вірі а в тому що дороги може зроблять може ні, а гроші візьмуть точно.
Мы ж стремимся в правовое государство, нет?
Само собою. Але це як зі злодієм. Коли ти його спіймав на крадіжці і хочеш перевиховати, ти спочатку переконаєшся що він вже не злодій, перш ніж дати йому гроші, чи дасиш гроші, в надії що він від цього виправиться?
Если так думать, зачем тогда вообще строить дороги
Ця фраза ніякого логічного зв'язку з нашою дискусією не має.
Коррупция ж, все равно все разворуют, давайте делать одно большое них..чего.
Ну от і думай сам - якщо хочеш кращих доріг, то роби щось щоб меньше розкрадали грошей які ти вже віддав, а не думай як дати їм ще більше.
Щодо конкретно платних доріг, то тут є простий варіант. Нехай їх будують комерційні організації, не за державні кошти, а за якісь інвестиції (без різниці які). Тоді я з радістю буду їм платити, щоб вони повернули вкладений капітал. Чому так? Тому що в їх інтересах буде зробити якісно, адже якщо дорога розвалиться через рік, народ перестане нею користуватись і платити за це гроші, а значить вони не зможуть повернути вкладені інвестиції ну і тим більше заробити. Так що в цьому випадку, гроші які я заплачу підуть на те щоб якісна дорога окупилась, і щоб вони в майбутньому інвестували в ще більше таких доріг.
А так як є, не варіант. По-перше візьмуть гроші з бюджету, які повертати не треба, і які відібрані від нас з тобою, по-друге змусять нас заплатити ще, і ці гроші вже точно не підуть на будівництво дороги, яка і так побудована за державні кошти. Ну і врешті решт, ніхто не буде зацікавлений будувати якісно, адже їм пох хто і скільки буде їздити, будь-які гроші це чистий дохід.
Щодо конкретно платних доріг, то тут є простий варіант. Нехай їх будують комерційні організації, не за державні кошти, а за якісь інвестиції (без різниці які). Тоді я з радістю буду їм платити, щоб вони повернули вкладений капітал. Чому так? Тому що в їх інтересах буде зробити якісно, адже якщо дорога розвалиться через рік, народ перестане нею користуватись і платити за це гроші, а значить вони не зможуть повернути вкладені інвестиції ну і тим більше заробити. Так що в цьому випадку, гроші які я заплачу підуть на те щоб якісна дорога окупилась, і щоб вони в майбутньому інвестували в ще більше таких доріг.
Это все так хотят и ежу понятно. А чем отличается от концессии? Там типа они заинтересованы в плохой дороге и чтобы по ней не ездили а выбирали альтернативные маршруты, конечно если они есть ты вот как только с Америки вернулся, да и там бардак на Капитолийском холме. Найти инвестора который захочет вложить 5.6 млн уе на 1 км дороги, ( в штатах в 2р дороже как пример) с окупаемостью в 20 лет не реально с нашими реалиями. У нас законы меняются каждый год, а счета за комуналку раз в квартал ибо передел вечно кормушки( то в одной канторе то в другой то в третьей). Я тебя понимаю, но ты где то на другой планете. Потому я хочу дороги, а в позу стать и ездить по лунному пейзажу надоело. Короче нужно завязывать безпредметный спор. Тебе и так норм, может далеко не ездишь и в округе есть дороги, все устраивает. Меня нет, хотя наверное тоже сча мало езжу вообще и тут тоже какие то дороги есть, но хочется что б везде были а не в отдельной деревне аля Киевская область
Аминь
А чем отличается от концессии?
Не треба повертати інвестиції.
Найти инвестора который захочет вложить 5.6 млн уе на 1 км дороги, ( в штатах в 2р дороже как пример) с окупаемостью в 20 лет не реально с нашими реалиями.
Правильно, це складно. Значно простіше знайти злодія, віддати йому гроші, і потім думати чому дороги всеодно погані.
Я тебя понимаю, но ты где то на другой планете.
На другій планеті ти, бо вірши що віддавши ще більше грошей тим хто тебе обкрадає постійно, отримаєш від них щось більше.
Потому я хочу дороги
Всі хочуть кращих доріг. Але ти думаєш що для цього достатньо віддати більше грошей кому-небуть, не задумуючись. В розвинених країнах це дійсно так працює. Але в нас все значно складніше. Спочатку треба отримати товар за вже заплачені гроші, а потім думати про те як заплатити ще. Інакше ти залишишся і без доріг, і без грошей.
На прикладі США добре видно, що спроба гібридної узурпації влади була знівельована незалежними судами та ЗМІ. Це добрий приклад, по якому видно, що держава працює як потрбіно тільки тоді, коли в ній працюють незалежні інститути влади й вони знаходяться в балансі, щоб не могли ті чи інші особи захопити владу. Я веду до того, шо щоб побудувати в Україні добрі дороги й вони були дійсно якісні а бізнес, який за ними доглядає був прибутковий, потрібно щоб були проведені докорінні зміни в державі, коли б почали працювати державні інститути як тому потрібно. Тоді і дороги й все інше буде розвиватися. Тоді економіка країни буде розвиватися й доходи людей суттєво зростуть. Бо в іншому разі при владі будуть завжди знаходитися мерзотники, які будуть збагачуватися за рахунок всіх платників податків а держава буде знаходитися на рівні Сомалі. Тому або потрібно вести розмови за докорінні зміни в країні або нема сенсу взагалі говорити про окремі якісь побудови доріг, мостів тощо. Країна за 30 років здала весь потенціал що тільки можна. Грошей нема, прибутків нема. Навіть мости через Дніпро в Запоріжжі не можемо за 17 років побудувати. Ми голодранці й повинні це визнати. Зі своїми міліардерами зі спису Форбс
Согласно постановлению для мотоциклов с прицепом (коляской) и без него, легковых автомобилей ставка платы за каждый километр расстояния определена максимально на уровне 0,023 евро.
До Одессы гривень 400 выйдет.
В Испании, Франции намного больше платил.
В общем нормуль, главное, чтоб дороги делали.
Ми голодранці й повинні це визнати. Зі своїми міліардерами зі спису Форбс
є хлопці, для кого гарні дороги потрібні і хто не дуже голодранці - сподобалось з 5-00 та 6-00
звиняйте за рублі - думаю було цікаво
є хлопці, для кого гарні дороги потрібні і хто не дуже голодранці
Як правило, такі хлопці є частиною глибинної або тіньової держави, тому вони фізично ніби в Україні а ніби і ні. Вони користуються віп-терміналом в аеропорту, не мають справ з сімейними лікарями та дільничими з поліцейських відділків, та й взагалі не зтикаються зі всим тим, з чим зтикаються звичайні українці. Але справа не в цьому а в тому, що більшість українців хочуть теж бути частиною такої тіньової держави а не хочуть, що країна була комфортною для всіх. Хочуть, щоб в лікарню можна було звернутися й отримати таку ж допомогу, як це робить сьогодні еліта, коли якийсь ВІП попада в українську звичайну лікарню, так його лікування бере на себе головлікар, знаходяться безоплатні медикаменти й краща палата. Хочуть щоб поліція, судді захищали їх права, наче перед ними віпи. Але це бажання повинно трансформуватися в бажання отримати медицину, поліцію, суди такі як для віпів але для кожного громадянина. Коротше, ще пройде не один десяток років, поки населення не стане суспільством, яке зробить комфортне життя навколо себе для кожного окремого громадянина. А поки що якщо хочемо доріг, то потрібно вибирати авто, яке їздить без доріг або ставати частиною тіньової держави та користуватися його благами над законом та справедливістю. Особисто я проти тіньової держави й хочу комфортної країни для всіх її громадян.
Красава новый Спортяга. Мне нра.
https://news.infocar.ua/krossover_kia_s … 40684.html
https://autoportal.ua/news/ukraine/36851.html
ТОП-10 самых популярных автобрендов в Украине:
1. Renault – 14 360 проданных авто (-2% по сравнению с 2019)
2. Toyota – 13 315 (+6%)
3. Kia – 6089 (-20%)
4. Skoda – 5061 (-19%)
5. Hyundai – 4031 (-21%)
6. Nissan – 3834 (-28%)
7. Volkswagen – 3690 (-21%)
8. Peugeot – 3037 (+28%)
9. Suzuki – 2966 (+13%)
10. Mazda – 2844 (+15%)
Стали известны и самые популярные автомобили в Украине за 2020 год. В тройке лидеров – кроссоверы Toyota RAV4 (5689), Renault Duster (5534) Kia Sportage (5043).
Б. У. Покупают
Лидером среди подержанных авто стали модели известного немецкого бренда Volkswagen. За последние 12 месяцев их было зарегистрировано 58518 экземпляров. Второе место по популярности занял Ford – 33811 машин. На третьей строчке оказалась чешская Skoda. Легковых автомобилей этой марки было растаможено 28782 штук.
В тройке лидеров – кроссоверы Toyota RAV4 (5689), Renault Duster (5534) Kia Sportage (5043).
Вот абсолютно согласен! ))
КІА оновила Спортедж, а значить наступного року першу сходинку знову займе він.
КІА оновила Спортедж, а значить наступного року першу сходинку знову займе він.
Рынохе бы придумать Дустика на двух педалях тыщ за 18 - ото был бы бум! ))
Larsen, першу сходинку від чого? багато переходять на б/у. З нового крім рено/дача, фіата та китайців нема що купувати. Тому різниця між новим та б/у ще більше виросте.
Особисто мені ще фіат седан дуже подобається, там як раз і салон краще і коробка нормальна 6-ти ступка.
Сторінки Назад 1 … 597 598 599 600 601 … 740 Далі
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Головний → Следующий автомобиль
Згенеровано за 1.583 секунд(и), виконано 92 запитів