Георгич написав:jasonua написав:Нормальні люди рухлядь продають а купують нормальне б.у., і не переплачують за нове.
Нове авто із салону ти ніколи не купиш, це вже зрозцміло з посту вище))).
Я для себе теж не бачу у цьому будь-якого змісту на сьогодняшній день, враховуючи свої міізерні пробіли.
Але винакає 2 питання стосовно:
1
jasonua написав:Нормальні люди рухлядь продають а купують нормальне б.у.
Навіщо розумній, прагматичній людині продавати своє нормальне авто, щоб його хтось купив і радувався халяві?
2.
jasonua написав:Нормальні люди... не переплачують за нове.
То хто ж ті дурні, які купують мільйони нових авто?
Георгич,
А тепер уявимо, що не буде придурків, які купують нове і потім продають розумним людям легке б/у? Автопром стане))))
Додам від себе я той придурок і збоченець, який абсолютно не страждає жодними комплексами, що їзжу на ніщебродській Дачії. Я Сандеро купував по любові і на 99% ним задоволений.. Перед тим мій Логан прийшов у стан рухляді і втратив 75% від початкової ціни за 11 років. Я вивчав ринок, мацав у 2018 р у перекупів Степевей дизель 2016 р з пробігом 23 тис за який хотіли 9500 у.о. , але його припечатали в декількох місцях так, що двері треба міняти, бампер вже клеєний.. Історія мутна...Воно мені треба? Тому зібрав волю в кулак і менше ніж за рік виїхав на новій... І от питання, а хто ж продає 1..2 річку? "Не биту не фарбовану" на гарантії і тп.? Тільки якщо щось трапилось важке, гроші потрібні (не часта пропозиція) або "франкенштейн" після ремонту.. 4 річка з пробігом 80 тис.? Дякую не треба, вже заглядати треба механіку...
Доречі сьогодні читаючи ці пости зробив експеримент - спробував пошукати на Авто-Ріа Сандеро 2019..2020 рр.. Об'яв нема взагалі....
Про якусь вигоду купівлі б/у можна про преміум сегмент казати, коли ціна втрачається істотніше..Але це все одно лотерея, а преміум ремонтувати дорожче...Так чоловік моєї сестри у 2015 р купив Опель Астру універсал 2013 р за 15000 у.о. (нова понад 20 була) з підфарбованим бампером, казали йому що соабку збили.. Я подвився, і сказав, що після собаки не може одна фара на 5 мм вище за другу сидіти.. Він сказав, що йому пофіг і в минулому році продав Опель і купив жахливі аукціонні залишки Субару із США... Йому подобається...На кожет товар свій покупець.
От мені цікаво що з ринком б/у гібрідів та електричок і хто буде міняти акумулятори та за яку ціну...
VW Golf II 1.6D 1987 был в 2003-2008 гг
Logan Ambiance 1.4, ГУР+кондиционер, красный металлик+ГБО 2008 -2019 был
Renault Sandero 1.0sce Life+ ГБО BRC с 2019
0
Спасибо сказали: Георгич1