Тема: Де купити стальні 15 диски
Підскажіть де краще купити стальні 15 диски на Логан
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
|
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Купівля → Де купити стальні 15 диски
Сторінки 1
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Юстасу або Еспасу замовити....або на розборці від Рено Кліо Символа
А я покупал (весной) на Викингах, после того как родные неделю искал по разборкам-базарам-магазинам.
Предлагали что угодно, кроме родных размеров
Рено Кліо Символа
Насколько я помню у Симбола макс 14"
Юстасу або Еспасу замовити
Звідки він, бачив?
Де він там візьме Юстаса чи Еспаса? В Києві це не проблема, а ось в інших регіонах чи на розборках, чи на сервісах :imho:
Доречі пан Юстас купував собі сталеві 14-і польскі - ну виглядають прям як рідні "базові"! А ціна майже вдвічі дешевше ніж на Кие :dash:
Звідки він, бачив?
А шо Автолюкс вже до Харкова не ходить? Слава, ну ти як маленький....якщо Макс або Руслан можуть знайти диски - то невже Ант відмовиться від доставки у Харків? Не дивуй мене більше так...
Crazy Poison
Просто потрібно розрахувати транспортні витрати! І я тебе не дивую! Якщо вони будуть забагато коштувати, а воні будуть немаленькі, то краще мабуть купити десь в себе, чим перти це все з іншого міста... :imho:
мабуть купити десь в себе, чим перти це все з іншого міста...
В тому то й справа, що від самого початку Ант ставив питання допомоги в придбанні, бо в себе найти не може... :tease:
Умене 15 і 4 ковпока :kapitulation:
Умене 15 і 4 ковпока
дякую, де ж ти був раніше
Подскажу. Диски 15 поизводства Австрии или "Одной восточной страны" (Евродиск) можно купить в Киеве с доставкой в любой регион украины. Тлф 8-044-5163067 или 8-066-7850419. Марка диска по их каталогам 65А50С, стоимость от 320 гривен за диск. Находятся в Киеве в районе рынка "Юность". Удачи.
Ant написав:Підскажіть де краще купити стальні 15 диски на Логан
Умене 15 і 4 ковпока :kapitulation:
Сколько денег стоит комплект ?
Могу предложить стальные 15 диски на Логан со своего МСВ после ДТП. тел.80677267975 :kapitulation:
Александр написав:Умене 15 і 4 ковпока
Сколько денег стоит комплект ?
На базу хочешь поставить? Учти, руль станет "нагруженней", хотя ехать машинко стало зачотнее
Надо диски 15 металл с Логана, буду ставить на Меган на зиму, у кого есть звоните 80503580389 или пишите bva231@mail.ru
Всем спасибо, купил стальные родные реношные за 350 грн. Новые каструли
купил стальные родные реношные за 350 грн.
Росказуй, де купив за такі гроші?
Сторінки 1
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Купівля → Де купити стальні 15 диски
Згенеровано за 0.148 секунд(и), виконано 92 запитів