Re: Фа-Фа
Фа-фа Lavrik
Место встречи изменить нельзя
VW Polo sedan Comfortline 2017.
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
|
Сторінки Назад 1 … 84 85 86 87 88 … 94 Далі
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Фа-фа Lavrik
Место встречи изменить нельзя
inok
Причем разница 3-5м.
Фа-Фа Drakosha на мосту метро утром 14.10.11
Фа-фа вчера синему Логану аа 09 50 на житомирской трассе! в Стоянке разъехались, я налево, ты направо
inok Андрюха, ты почему перестал ездить по ул. Василенко??? Я переживаю
Фа-фа вчера синему Логану аа 09 50 на житомирской трассе! в Стоянке разъехались, я налево, ты направо
И тебе ФА-ФА. Наклейку твою заметил аж на светофоре. Я по пятницам там частенько катаюсь.
Фа-фа Everest_у в субботу утром на "Житомирке" около 9.00
Андрюха, ты почему перестал ездить по ул. Василенко??? Я переживаю
Не преживать, а просыпаться раньше надо У мну немного изменился временной график... Кстати, фа-фа сегодня! Тебя не заметил, а твой конь стоял на Берестейке, я ему сигналил...
Тебя не заметил, а твой конь стоял на Берестейке,
Бегал шоколадку купить
фа-фа сегодня!
Фа-фа. Сегодня серебристому Логану на броварском. Кто????
Пока-пока.
P.S. Вот у меня на корме начертано - GOSHA. И всем всё понятно, что ГОША.:lol::lol::lol:
ФаФа темно-серому логану АА2625СО на стоянке возле Ашана на Окружной 4.
Everest Леша и тебе би-би. Все таки ты успел отблыматься фарами.
фа фа синему логану с наклейкой на заднем стекле (logan.in.ua + КЛАД) сегодня на Петровке в районе 13-14 часов...отбибикался но вы ноль эмоций))
фа-фа черному сценику возле рено разборки, но была только кладовская наклейка так что врядли сюда смотрит
Иногда смотрит - это Goric.
Андрей inok фа-фа
Что это ты скромненько по правому ряду, скользко, да???
И тебе ответное Фа-фа! Там в левом ряду ученик ехал... я боялся ...
Фа-фа красной фазе 2 ХХ2941ХХ (кажись так), на Лепсе возле ЗАГСа
Фа-фа темно-синей базе фаза1 "... 95..." с наклейкой на корме в 8:55 на бул. Дружбы народов как раз в р-не одноименной станции метро!
а чий Престиж хх72-21хх на Туполєва біля мийки з СТО стоїть з клубною наклейкою? Колір такий сіро-блакитний Фа-Фа
Кстати в тему о фа-фа...Нельзя ли сделать наклейку на лобовое стекло, чтоб встречным фа-факать!!!:imho:
Я би сам купив би якусь наклейку (правда не дуже велику). Тільки не знаю де її купити (взяти)? Хочеться вирізнятися і фафакати своїм
Є ще питання, правда не сюди його треба задавати, напевно, сталася не дуже гарна ситуація, коли здавав назад, в'їхав з рабічний заборчик і поцарапав (навіть не поцарапав, а так пошкрябав неглибоко, правда царапин не мало там) задній бампер з лівої сторони. Завтра постараюся сфоткати і викласти. Хтось казав, що заполірувати можна. Всіляким ручки, що зараз активно рекламують на ТВ і в інтернеті не довіряю. Хочеться почути думку вас, як досвідчених водіїв, що можна зробити, куди порадите звернутися, скільки це приблизно коштує і скільки часу займе. Колір авто - вишневий, незнаю чи має це значення, але хай буде. Дукую.
а чий Престиж хх72-21хх на Туполєва біля мийки з СТО стоїть з клубною наклейкою? Колір такий сіро-блакитний Фа-Фа
это sar_vad, видимо там работает, часто вижу машину там.
Згенеровано за 0.179 секунд(и), виконано 86 запитів