551

Re: Рейтинг АЗС

А я заправляюсь российским бензином у одного и того же(по 10 грн который) больше года,все устраивает.Он говорит, что 95,но я то знаю,что 92 и все равно нравится. Однажды сам ездил в Россию заправляться: 48 км, 2.5 л потрачено и полный бак +10 л качественного(на мой взгляд) 92 бензина по 7.20грн. А нашим заправкам я не верю,хотя очень редко,но пользуюсь!!!!!!!!!!

0

552

Серинький написав:

Donpedro, ти їх перед заправкою Енерджі дививсь?

Так, чистенькі були.

0

553

Ви собі уявляєте як це зробити? Тобто в п'ятницю вечері мені потрібно відкрити паливні цистерні, які знаходяться під пломбами, влити туди води чи ще якого гівна та продавати до понеділка. Що тоді робити в понеділок? Яким чином повернути якість пального? Краще вже відразу розбавити всю цистерну. OKurylyshyn, що ти скажеш стосовно 92 і 95 палива? Дійсно 95 робиться за рахунок присадок?

Logan MCV 1.6 2011+ГБО Zenit Pro+OBD, KME Gold, Hana Red, повна шумоізоляція і шикарні сидіння на електриці від Sport BMW+підігрів+компресорна бокова підтрима+ шини Michelin Primacy 4
  0

554 Відредаговано MACK (2014-01-12 23:12:24)

Нашёл на просторах инета. Технологическая схема переработки "Одесский" НПЗ
И Кременчуг начал делать ДТ стандарта Евро 5.  imho2  Может будет не хуже чем у бульбашей.  smile
Дизтопливо ПАО «Укртатнафта» - есть Евро 5!

Renault Logan 1,5 dCi Ambiance 2012 KNM + БК by_AlexSander_
  0

555

Заливаю на БРСМ 92Й.
До этого лил на ОККО 92й пока не попал на бодягу.

Устраивает. Машинка едет и не кашляет. Проблем нет. И цена радует.

Был красный Логан 1,6 2006г.
  0

556

А я, "по совету друзей" (с) перейшов на лукойл... Подивлюсь як буде вести себе авто...
Викатав один бак, поки що влаштовує...

Dacia Logan (Лютые 1.4 литра! (с) Aprox) BASE (раніше була)+ел.регулювання та підігрів дзеркал+ЕСП+БК+ГБО+Чіп-тюн+бі-лінзи+ПТФ+лиття+парктронік+ПрестижV-55.
Синій мінерал.
Dacia Logan 1.6 MT PRESTIGE. Синій мінерал
  0

557

можливо зараз це вже і не актуально, але коли в мене був Логан - то заправлявся виключно на Авіасівських заправках 92-м. Який теж інколи називали "енерджі". Так от Donpedro сам бачив мої свічки після двох років експлуатації - абсолютно нормальний стан. ТАк що не все так погано на Приватівських заправках.

P.S. offtopic зважаючи на бойкот "регіоналівських" товарів не рекомендую заправлятися на ВОГ та БРСМ. Але вибір, звісно ж, за Вами.

VW Jetta NF 1,4 122hp МКП темносіра мексиканочка
  0

558

Lavrik написав:

перейшов на лукойл...

Заправлялся я на Лукойл. При съезде с Южного моста на левый берег справа была заправка.
Со свечами была беда.

Нет неразрешимых проблем, есть неприятные решения.
Уже Opel Astra H 2013 и Mazda CX5
  0

559

M@d)|(@xed написав:

Со свечами была беда.

Ще бак викатаю, гляну....

Dacia Logan (Лютые 1.4 литра! (с) Aprox) BASE (раніше була)+ел.регулювання та підігрів дзеркал+ЕСП+БК+ГБО+Чіп-тюн+бі-лінзи+ПТФ+лиття+парктронік+ПрестижV-55.
Синій мінерал.
  0

560 Відредаговано grapes (2014-02-22 15:36:10)

Я взагалі не рекомендував би заправлятись на БРСМ. І не тому що власником заправок є пан Ставицький ( міністр економіки).  В їхньому бензині, зокрема А-95е-40 чимала доля спирту десь біля 40%. Тому він і дешевший, адже бензини в яких доля спирту перевищує 30% вважаються альтернативним паливом і акцизом не обкладаються. Також такий бензин є в мережі Лукойл.
Я не знаю чи про такий бензин іде мова  в мануалі але там чітко вказано що етильованим бензином заправлятись  - заборонено.

Мало що в цьому житті довго буває важливим.
  0

561

grapes написав:

В їхньому бензині, зокрема А-95е-40 чимала доля спирту десь біля 40%.

Дак хорошо, что пишут в наименовании, а не в тихую разбавляют. Я заправляюсь всегда простым 92-м и пока проблем не было и свечи в норме.

Logan 1,6 Ambiance, (2006) был, Fluence Comfort 1,6 МКПП  (2011) есть
  0

562

Сегодня залил 95й спиртовой на БРСМ. Посмотрим шо и как. Пока только скажу что машинка чуть резвее.

0

563

grapes написав:

Також такий бензин є в мережі Лукойл.

І як це взнати?

Синій мінерал.
  0

564

OLEG1970 написав:
grapes написав:

В їхньому бензині, зокрема А-95е-40 чимала доля спирту десь біля 40%.

Дак хорошо, что пишут в наименовании, а не в тихую разбавляют. Я заправляюсь всегда простым 92-м и пока проблем не было и свечи в норме.

В тихую они бодяжат обычный 92 и 95й евро. Да и укр 95й стал попахивать спиртом.

0

565

Залив 20 літрів Е95 на ANP,хз різниці із 92 не помітив ніякої.Правда в баці ще було літрів 15 92ої.З одного боку ціна,а з другого страшнувато лити. Є вже хтось,хто відкатав на цьому бензині кілька тисяч км?...

Chevrolet Volt 2014
Ford Explorer 2016
  0

566 Відредаговано grapes (2014-01-14 15:34:01)

Денис Анатольевич написав:

Сегодня залил 95й спиртовой на БРСМ. Посмотрим шо и как. Пока только скажу что машинка чуть резвее.

Так і буде адже спирт при згоранні потребує менше повітря. І  λ-зонд на початку подає запрограмовану кількість суміші бензин-повітря, а вже потім коли фіксує надлишок повітря, корегує його подачу. Тому на початку руху ,при нагнітанні повітря,  (як щось турбонаддув в дизелі ) виглядає як більша спритність машини.
Згідно досліджень пробіг машини на такому бензині на такуж саму одиницю палива звичайного бензину буде відсотків 80-90. Хоча як стверджують дослідники він є мякшим для двигуна, не дивлячись на менший пробіг км. за такого ж об"єму бензину.

0

567

grapes написав:

Я не знаю чи про такий бензин іде мова  в мануалі але там чітко вказано що етильованим бензином заправлятись  - заборонено.

этИлированный бенз-бенз содержащий тетра этИл свинца. Он запрещен

а спирто бенз-бенз содержащий этАнол

Прошу не путать

Renault Logan MCV-5
Зимняя резина есть. Диски не менял, парктроник не ставил, салонником не горжусь. Вешалку для пиджака не покупал. Шо ещё описать надо?
  0

568 Відредаговано Evgenий (2014-01-15 12:35:32)

grapes написав:

менший пробіг км. за такого ж об"єму бензину.

заправляюсь на БРСМ Е95 (со спиртом который) уже больше года.  За 200 грн пробег примерно 270-285 км сейчас smile
зы. Нужно учитывать размер резины, установленной на авто. у меня 185/65/15 двигатель 1.4. если поставить 195/65/15, то расход на 0,5 литра больше.

Уже есть RENAULT Logan Ambiance 1.4 + ГУ + кондиционер   Бортовик
  0

569

Серинький написав:
M@d)|(@xed написав:

В общем, 2 недели назад на СТО Субару заехала машина с такой проблемой http://auto.mail.ru/article.html?id=44609
Говорит, последний раз на Сокаре заправлялся на
одесской трассе   dntknw

как дальше решалась проблема?
Или он просто им сказал СПАСИБО?

Фиг его знает.
А машина ждет нового мотора. Пробег, на момент поломки, был 400км!

0

570

M@d)|(@xed, можливо проблема не в бензині? Пробіг то всього 400км...

Logan MCV 1.6 2011+ГБО Zenit Pro+OBD, KME Gold, Hana Red, повна шумоізоляція і шикарні сидіння на електриці від Sport BMW+підігрів+компресорна бокова підтрима+ шини Michelin Primacy 4
  0

571

Серинький написав:

M@d)|(@xed, можливо проблема не в бензині? Пробіг то всього 400км...

Можливо. Але на шо тоді грішить? Все ж нове.

0

572 Відредаговано grapes (2014-02-22 15:34:22)

Серинький написав:

Дивився свічки після пробігу 15000 на бензині 95-й ОккО (іноді ВОГ)- заправку міняти непотрібно. fly

Заглядав також до них після 15,000 ОККО -92.   Згоден повністю.
Але у мене Пн-Західна Україна і бензин з Прибалтики.

0

573

grapes написав:

Але у мене Пн-Західна Україна і бензин з Прибалтики.

Два роки підряд мав можливість подорожувати західною Україною. Заправлявся завжди на ОККО. Розхід палива менший ніж на АЗС в центральному регіоні. Можливо через те, що більше їздив по трасі, але при цьому також і пересувався на авто по горах та місту. Бортового по типу Мультитронікс нема. Суб'єктивно = витрата пального менша.

0

574 Відредаговано Александр007 (2014-07-18 16:37:47)

Пробывал укрнафта 92 ENERGY  и 95 ENERGY разницы не заметил, в целом понравился.
Решил перейти так как цена 14.70 это на 1грн дешевле конкурентов.

Кто то на АВИАС заправлялся? тоже ENERGY продают.
Это тот же бензин? или просто таже присадка  dntknw
АВИАС - ENERGY на Елены Телиги есть - кто то там заправлялся?

Киев
Шкода Рапид 1.6, .110л.с ....+  Дастер 1.5,  110л.с
Бортовой тут: https://www.logan.in.ua/forum/topic1840 … 110ls.html
  0

575

по моим ощущениям 92енержи лучше 95, хоть мне 92 нельзя, но пару последних раз заливал...

KIA Sportage III Prestige 2.0CRDI AT AWD
  0