76 Відредаговано Geronimo (2007-09-04 13:21:40)

Re: За кого голосовать? - 2

Ех, народ, не хотів я зачіпати цю тему, та напевне прийдеться. Отож, а за кого голосувати?

Гляньмо хто є, і чим вони відрізняються. Яка в них програма і ідеологія.

Хто є - всім відомо. Чим відрізняється. Оце питання. Про програми навіть говорити не хочу - всі один в другого здирають і тільки цифри міняють (ану хто більше дасть за народження якоїсь там дитини, хоча реально платити почав тільки Ющенко, аля я не про те). Отож почнемо з останнього, з ідеології. Яка вона в кого?

Якщо чесно - я не знаю. Я так думаю її і не може бути ні в кого з них.
Тобто практично вона у них є, тільки говорити про неї публічно не випадає, бо за неї ніхто не проголосує. Я бачу два різновиди: 1. Накрасти бабла з змахатися в Панаму, Штати, Ізраїль, Росію (потрібне підкреслити) . 2. Накрасти бабла і його легалізувати (тут і на заході).

Яскраві представники першої ідеолігії є в ПР (Фіма -колишній прем'єр), а скільки зараз "птенцов гнезда Кучминого" сидить в Москві, чи тих що на минулих виборах дуже постаралися. Представник другої ідеології в  ПР - Ринат (на світові біржі виходити треба, інтегруватись в світову економіку, IPO і т.п.). Є там і третій сорт.
Ну яка ідеологія може бути наприклад в пані Інни (спочатку Озимі, потім Віче, віддайте заводик національному інвестору,  тепер ПР). Чи в Тарасика, то полум'ний борець за національну ідею, Рух а потім ПР, чи в Кінах. Ідея одна - будь якою ціною отримати пропуск в рай (ВР).

НУНС теж далеко не втік. Ну яку ідеологію можна виробити схрестивши правих (Костенко, Тарасюк) з лівими Луценком. Я взагалі не вірю в різні новостворені проекти. Хто колись чув про Національну Самооборону, (я маю на увазі не УНСО, в них то якраз ідея є, підтримки нема.  Що це - заміна профспілок, які їхні стратегічні цілі. Ну мені ціль ясна - на півроку підняти рейтинг - і подорожче продатися - побільше урвати при входження в мегаблок. Стратегічна ціль мегаблоку - набрати більше за Юлю, і підготуватися до наступних президентьских виробів. Понабирали в список братів-кумів, і олігархиків. Хоча над помилками звичайно працюють, от Шоколадного зайчика посунули, любих друзів притисли, Кириленко, Яценюк, Гриценко і парочка інших нормальних людей там є, але то так, косметика.  До справжньої європейської партій їм ще далеко. Нема там ідеології. Схрестили вужа і їжака.

Юля. Єдиний мужчина в парламенті. Є харизма, є всі якості політика, який хоче досягти мети.  Ідеологія - не знаю яка, ближча до лівої. Декларована ціль - демонтувати існуючу корумповану систему. Недоліки - купа олігархів в списку. Я це розумію так - перемогти будь-якою ціною. А коли основні суперники грають брудно - використовують адмінресурс на всю котушку - чисто виграти не вдасться - треба грати по реальних правилах гри, а не по ідеальних, а для цього потрібні гроші (бачив передачу Савіка - 35 відсотків виборців готові продати свій голос - от за цей ресурс всі і боряться). Переваги - стара партія, не новоутворення передвиборче. Що насторожує - люди, які справді мали близьку мені ідею (Левко Лукяненко) і яку готові були і справді приносили в жертву за це своє життя (смертний вирок в СРСР за політику) - зі списку пішли. Блок не замішаний в корупційних торгах в парламенті, але є дуже багато пристосуванців - перебіжчиків від Кучми, які відчули кон'юктуру.

Комуністи - назад в СРСР. Партія минулого - електорат вимирає. Ці "пролетарі" дуже зручно всілися в службових мерседесах і користуються ними як і колись - без найменших мук совісті. Доречі, вчора задав свому 9 річному сину питання: Хто такий Ленін - від відповіді чуть не вмер зі сміху - Ленін - друг Путіна (Смішно, але вірно)

Мороз. Головний лозунг - політреформа, яка зробить з в не першої, але й не другої людини - першу.  Одним словом, як казав Кіплінг - всі звірі рівні, але є рівніші. А Мороз найрівніший. Спікер форевер, і за це продасть все. От європейські ліві і сахаються його як чорт ладану. Ну ясно, в них міністри на роботу на роверах їздять, а прем'єри про місту як прості люди ходять, без охорони і не літають на службовому літаку на футбольні матчі, взявши з собою цілу когорту таких самих скромних однопартійців

Литвин. Україні портібен Литвин (підпис блок Литвина). Треба Задорнову послати в його копілку. А нам цей голова Кучмівької адміністрації і головний заєдист - зовсім не потрібен. Литвин - Мороз 2. Починає згадувати про народ - коли його погнали, а до того так само скромно, як і Мороз цими всіма пільгами користувався і бігав з своєю золотою акцією по парламенту і торгував нею як міг. Взгагалі дуже смішно слухати наших депутатів: Ах як це неправильно що депутати мають пільги, ховаються від закону за недоторканістю. Ми це обов'язково зміними - завтра, тільки виберіть нас сьогодні. Вам це нічого не нагадує: про гроші і стільці.
Було правда 3 депутати, які в це вірили і так зробили: один з них Тягнибок - взяв і зняв з себе недоторканість сам, а потім ходив по всіх судах і прокуратурах і таки довів - щш нічого не вкрав і нічого протизаконного не зробив. От він має ідею - та немає підтримки. Взагалі в парламенті бракує справді ідеологічних і крайніх партій: всі себе позиціонууть в центрі - там ніби виборців найбільше. А от у Франції наприклад - Ле Пен має свої 15 відсотків, і рейтинг його з року в рік зростає, та й Саркозі  лівим не назвеш.

Наша Наташа. Нато - нет. ЗУБР (міні СРСР). Будемо все продавати в межах Україна, Росія, Білорусь, Казахстан, але дуже дорого (концепція дорогої робочої сили), бо гроші сильно потрібні. Долой ВТО. Советскоє - значить лучшее в мире. Оце і вся ідеологія (сміх та й годі).

0

77

sir написав:

Есть основания полагать, что для доморощенных политиков мы не лучше

plus
Но надеятся хочется....

Renault Kangoo New Generation 2011 комплектация Expression 1,5 DCI
Skoda superb elegans 1.8 TSI АКПП - DSG 7 2010
  0

78

Geronimo написав:

Ех, народ, не хотів я зачіпати цю тему, та напевне прийдеться. Отож, а за кого голосувати?

Гляньмо хто є, і чим вони відрізняються. Яка в них програма і ідеологія.

Все правильно, все так. Однако выбирать придется из этих всех, вышеобсужденных. Так что, действительно, из двух (трех) зол выбрать меньшее. :imho:

0

79

Geronimo  plus  app

Suzuki SX4 New (S-Cross)

Logan Ambiance-1,6 (2006-2014)
  0

80

Geronimo

Geronimo написав:

...УНСО, в них то якраз ідея є, підтримки нема.

Надеюсь, что никогда и не будет или поддержка будет локально ограничена 2-3 западными областями и Мекеной smile))

Если шутки не доходят - почта не виновата.
  0

81

Юлю вчера на Донбассе встретили как оболваненные люмпены-позорище для европейской страны.Вот вам подтверждение:чем хуже живут люди,тем больше нетерпимости.

Водительское  удостоверение категории А выдано 29.12.1979,категория В открыта 06.02.1988  Pannoniа 250,Jawa 350 12 V ,ВАЗ 21011 ,Dacia logan 1.4 , BYD F3 1.6 , Skoda Octavia 1.8 turbo 4×4 ,Skoda Fabia,Chevrolet lacetti 1.6 , Renault clio 1.4 , Dacia logan 1.6 ,Dacia sandero 1.4 ,Dacia mcv 1.6 ,Daewoo Matiz 0.8, Sym x pro 125
  0

82

Игорь Петрович1 дебилы, они и есть дебилы - что тут еще можно сказать?  dumbom

Suzuki SX4 New (S-Cross)

Logan Ambiance-1,6 (2006-2014)
  0

83

Домик Юли Тимошенко. Расследование и фоторепортаж "Украинской правды"
http://www.fraza.com.ua/news/01.07.07/39081.html

0

84

Кучма рассказал всю правду о Юле
http://www.from-ua.com/news/bbe9b790bbb09.html

0

85

Mirua написав:

На воре шапка горит. :censored:

Водительское  удостоверение категории А выдано 29.12.1979,категория В открыта 06.02.1988  Pannoniа 250,Jawa 350 12 V ,ВАЗ 21011 ,Dacia logan 1.4 , BYD F3 1.6 , Skoda Octavia 1.8 turbo 4×4 ,Skoda Fabia,Chevrolet lacetti 1.6 , Renault clio 1.4 , Dacia logan 1.6 ,Dacia sandero 1.4 ,Dacia mcv 1.6 ,Daewoo Matiz 0.8, Sym x pro 125
  0

86

MiruaА что у Януковича хуже домик строят или у других?Юля хоть в бизнесе была,а Янукович где был?По бизнесу Юли все уголовные дела закрыты.Весь большой бизнес в Украине на грани криминала или даже за чертой.Домики у всех счас и в разных странах,вот у меня есть тоже 2 домика за городом. :tease:

0

87

Игорь Петрович1 написав:

Юлю вчера на Донбассе встретили как оболваненные люмпены-позорище для европейской страны.Вот вам подтверждение:чем хуже живут люди,тем больше нетерпимости.

А яныка яйцами не люмпены забрасывали ? А к Юле у Донбасса после ее высказываний личная неприязнь. У нас ее палатка кочует по всему городу, ну не ведутся у нас  на ее чумовые расклады.

LOGAN AMBIANCE 1.4 ГУР, Кондёр, "комета" - продан
  0

88

Mirua написав:

http://www.from-ua.com/news/bbe9b790bbb09.html

Счас как раз перед самыми выборами оооочень сложно отличить неправду от правды, если вообще последняя имеет место быть.м

Новое авто - новые правила wink
  0

89

Ну народ! Ну блин развели свобону слова! Смысл доказывать друг другу что то или иное "чмо" лучше? Все они думают только про себя любимых и своих детишек. Блин, аскома на них просто, тошнит от этих выборов и политиков. Всем им  :fuck:

Любимый Логанчик продал, но в душе всеравно Логановод!
  0

90

DeNYoS
Да ни кто ж особо не спорит smile Просто ведем спокойную беседу и делимся впечатлениями smile
Конечно, политики столько внимания не заслуживают, т.к. сами его не уделяют, разве что в предвыборную кампанию, но тем не менее, просто побеседовать никогда вредно не было smile

Новое авто - новые правила wink
  0

91

burjuy написав:

к Юле у Донбасса после ее высказываний личная неприязнь. У нас ее палатка кочует по всему городу, ну не ведутся у нас  на ее чумовые расклады.

Зачем делите людей на Донбасс и неДонбасс? У меня много друзей там, Донецк-Луганск, и никто не приверженец ПР. Думаю, в каждом регионе есть и те, и другие, и за Юлю, и за Януковича. Но  все эти "проявления народной мысли" тщательно подготовлены и организованы статистами на зарплате от штаба. Да, силен Янукович в своем регионе, но не шахтерами, а админресурсами. Та же картина и на западной. Кто яйца в Януковича кидал? Студенты, которые всегда составляли самое дерзкое и эмоциональное ядро типичной оппозиции. Кто Юле пикет выставил? Ответьте сами.... Поэтому, когда Вы говорите, что у Донбасса к Юле личная неприязнь, похоже на слова колониального губернатора 17 века. Давайте отвечать каждый за себя,  а не командовать флотами, imho2 будет объективней. :)

0

92 Відредаговано burjuy (2007-09-05 12:36:01)

Gent написав:
burjuy написав:

к Юле у Донбасса после ее высказываний личная неприязнь. У нас ее палатка кочует по всему городу, ну не ведутся у нас  на ее чумовые расклады.

Зачем делите людей на Донбасс и неДонбасс? У меня много друзей там, Донецк-Луганск, и никто не приверженец ПР. Думаю, в каждом регионе есть и те, и другие, и за Юлю, и за Януковича. Но  все эти "проявления народной мысли" тщательно подготовлены и организованы статистами на зарплате от штаба. Да, силен Янукович в своем регионе, но не шахтерами, а админресурсами. Та же картина и на западной. Кто яйца в Януковича кидал? Студенты, которые всегда составляли самое дерзкое и эмоциональное ядро типичной оппозиции. Кто Юле пикет выставил? Ответьте сами.... Поэтому, когда Вы говорите, что у Донбасса к Юле личная неприязнь, похоже на слова колониального губернатора 17 века. Давайте отвечать каждый за себя,  а не командовать флотами, imho2 будет объективней. :)

Не Я делю - Юля делит.
По поводу объективности и любви к Юле - попробуйте прогуляться по нашему городу в футболке БЮТ.
(реакция будет как на свастику - поверьте) smile

Очень много людей в Донбассе (моих знакомых, не буду обобщать) голосуют за ПР только из-за того, что не хотят видеть "Ленина в юбке" у власти. Суровая правда наших избирательных кампаний - голосуем не "за" а "против".
ЗЫ : по поводу статистов- просмотрите рекламу БЮТ про шахтеров smile

0

93

Каравай с ушами или Янык! Что изменится для простого обывателя? НИФИГА!  :imho:

0

94

DeNYoS написав:

Каравай с ушами или Янык! Что изменится для простого обывателя? НИФИГА!  :imho:

ИМХО многое зависит от самого обывателя.  :|

0

95

burjuyЗа пятнадцать лет хоть кто то из них выполнил свои предвыборные обязательства? Толком никто, только базикают и ... обманывают короче говоря.

0

96

burjuy написав:

попробуйте прогуляться по нашему городу в футболке БЮТ.

А вот тут спорить не буду. В 2004 одни экстремалы поехали в Донецк с оранжевыми флажками - нет, не агитировать, просто проехать по городу, без остановки - и обратно. Не за идею, по приколу. Глупые. Еле живые уехали, разбили 2 стекла, Гаишники остановили, заставляли снять флажок с антенны....
   Так, по- Вашему мнению, это нормально? Говорит о культуре и толерантности? Не думаю, что такая ситуация возможна во Львове....
    Опять же, не надо говорить о всем населении. Вот Вы говорите, пройтись по городу с символикой БЮТ. И что будет? Сколько процентов прохожих бросятся на меня? 0,1 0- 0,2? Кто будут эти люди? культурные, интиллигентные, образованные приверженцы другой (не БЮТ) партии? Подойдут с целью вступить в дискуссию о предвыборной платформе моей партии? smile Да нет же... Вы сами знаете правильные ответы на эти вопросы.
     Не гордиться нужно этим, а стыдится. :imho:

0

97

Игорь Петрович1 написав:
sir написав:

А не позвать ли ВВ к нам на царство!!!

Дался Вам этот шпион,он же давал приказы на штурм беслановской школы,"Норд-оста"...Вы для них и мы грязь под ногтями...

К глубокому сожалению, другого способа борьбы с терроризмом, как "мочить в сортире" нет. Любые переговоры и уступки террористам только стимулируют терроризм. Об этом свидетельствует как печальная российская, так и мировая практика.

«Все говорят: Кремль, Кремль. Ото всех я слышал про него, а сам ни разу не видел.» Венидикт Ерофеев
Volvo XC60 2,4 - турбодизель
  0

98

Sanych написав:

Счас как раз перед самыми выборами оооочень сложно отличить неправду от правды, если вообще последняя имеет место быть

Gent написав:

Давайте отвечать каждый за себя,  а не командовать флотами

storstark

0

99

Gent написав:
burjuy написав:

попробуйте прогуляться по нашему городу в футболке БЮТ.

А вот тут спорить не буду. В 2004 одни экстремалы поехали в Донецк с оранжевыми флажками - нет, не агитировать, просто проехать по городу, без остановки - и обратно. Не за идею, по приколу. Глупые. Еле живые уехали, разбили 2 стекла, Гаишники остановили, заставляли снять флажок с антенны....
   Так, по- Вашему мнению, это нормально? Говорит о культуре и толерантности? Не думаю, что такая ситуация возможна во Львове....
    Опять же, не надо говорить о всем населении. Вот Вы говорите, пройтись по городу с символикой БЮТ. И что будет? Сколько процентов прохожих бросятся на меня? 0,1 0- 0,2? Кто будут эти люди? культурные, интиллигентные, образованные приверженцы другой (не БЮТ) партии? Подойдут с целью вступить в дискуссию о предвыборной платформе моей партии? smile Да нет же... Вы сами знаете правильные ответы на эти вопросы.
     Не гордиться нужно этим, а стыдится. :imho:

Я не горжусь - это констатация факта. Я к тому что все разговоры Юли о том что она популярна на востоке и что людям просто не дают голосовать за нее, так же как и ее "шахтерская реклама" - ЛОЖЬ! Как и 99% ее спича.

0

100

burjuy написав:

голосуют за ПР только из-за того, что не хотят видеть "Ленина в юбке" у власти. Суровая правда наших избирательных кампаний - голосуем не "за" а "против".

Я голосую против ПР из-за 2 сидевшего предводителя.

Dacia Logan 1.6 8v-продано. Renault Mégane II 1.6 16v-продано
Honda Accord Tourer 2.4 AT Type S-експлуатується
Citroen Jumpy 2.0i-експлуатується
Dacia Logan 1.6 8v MCV-експлуатується
  0