Re: HELP! Нужны значки.
А вот в субботу у серёжи взял задний, и тут же поцарапал..... :grater: :grater: :grater:
Жалко, но хоть есть шанс :tbsenile: :tbsenile: :dash:
YAHOO!ею с наших дорог.
Трансфер Киев-Аэропорт-Киев
Opel Zafira b 6 мест
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
|
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Купівля → HELP! Нужны значки.
А вот в субботу у серёжи взял задний, и тут же поцарапал..... :grater: :grater: :grater:
Жалко, но хоть есть шанс :tbsenile: :tbsenile: :dash:
мужики! завтра забираю с производства силиконовые значки... постараюсь в среду приехать на встречу...
Фотоотчёт в студию! Если всё гуд, то я первый!
У меня опять задний сняли!!! :shok: :shok:
ПИДО...СЫ!!! :g_hosp:
Так давайте силикон будем брать!! :dumbom: :dumbom:
kolob
Фигасе! Два раза - это хреново.. :shok:
Я передний посадил на болты, он на месте......но покоцаннный, а задний сперли :empathy:
У меня опять задний сняли!!!
як я тебе розумію тепер...
треба брати силіконові! Vo Vik, можеш показати фото?
Емблеми готові до вживання!!!
Тепер дещо треба допрацювати, хоча для 17 грн за шт - якість прекрасна.
Індивідуальний фоновий колір (під колір авто) можливо на декілька грн буде дорожче, але, думаю, не перевищуватиме 20 грн.
Зразу ж повідомляю про недоліки:
1) колір темніший за той що на оригіналі (у мене синій металік, який більш яскравіший, але таке враження що такий тон синього кольору підійде до "темносиній лак" ідеально)
2) розмір ЕМБЛЕМИ не відповідає розміру посадочного місця на кришці багажника, бо за взірець було взято передній Лого (!уяви навіть не мав що вони можуть відрізнятись).
2.1) як похідна з попереднього пункту вималювалась проблема отримання взірця заднього лого. Отже прошу в кого є можливість дати на пару днів мені емблему для виготовлення лекала – моя ася # 156065116, e-mail – z3ukr.net (тимчасово) телефон 8067 32 96 9 97(тимчасово)
Vo Vik
А ти можеш сьогодні на зустріч приїхати показати? Якщо часом потрібно відмалювати в векторі логотип і таке інше - буду радий допомогти.
Емблеми готові до вживання!!!
Тепер дещо треба допрацювати, хоча для 17 грн за шт - якість прекрасна.
Індивідуальний фоновий колір (під колір авто) можливо на декілька грн буде дорожче, але, думаю, не перевищуватиме 20 грн.Зразу ж повідомляю про недоліки:
1) колір темніший за той що на оригіналі (у мене синій металік, який більш яскравіший, але таке враження що такий тон синього кольору підійде до "темносиній лак" ідеально)
2) розмір ЕМБЛЕМИ не відповідає розміру посадочного місця на кришці багажника, бо за взірець було взято передній Лого (!уяви навіть не мав що вони можуть відрізнятись).
2.1) як похідна з попереднього пункту вималювалась проблема отримання взірця заднього лого. Отже прошу в кого є можливість дати на пару днів мені емблему для виготовлення лекала – моя ася # 156065116, e-mail – z3ukr.net (тимчасово) телефон 8067 32 96 9 97(тимчасово)
Вовік!
А можна замовити одинь передній?
Ну можно і два.
Ну можно і два.
мені ящик будь-ласка (про запас)
жарт
теж би два. цікаво було б послухати про процес виготовлення...
Pnnick@logan.in.ua
8-067-506-30-45
Або можу я набрати
А я уже купил орининал, на зад, 80 грн. Не дождался .
У меня опять задний сняли!!!
Вот "предохранители" . Может прозапас взять?
kolob злая, конечно, шутка. Но смени аватар на этот - может карма какая-то? :imho:
Молодец в точку попал,!!!! :acklad: :acklad: :acklad: :app: :app: :D :D :D
злая, конечно, шутка. Но смени аватар на этот - может карма какая-то?
:D :D
Всем доброго дня, проблема не новая но меня оснулась вчера - какие-то........мммм.......нехорошие люди слямзили два значка спереди и сзади - обидно до слез. Хочу купить но новые дорого, кто сталкивался можно ли на барахолке купить б/у (пишу а у самой на душе кошки скребут) но все же. Заранее благодарна за инфу :)
такая устроит?
ну тогда в Москве...
http://i032.radikal.ru/0804/10/829260dd9c17.jpg такая устроит?
ну тогда в Москве...
да че то далековато :crazy1:
но вот в чем вопрос, если у всех оттдирают эти значки неужели это малолетки-недобитки исключительно себе на стенку? нет? тогда почему на Перова предлагают по 50 грн за штуку новые значки, почему нельзя купить гривн за 10-15 б/ушку
Люди мой вам совет!!!!ставьте машины в гараже!!!))) :lol1:или на стоянку!!!))) :app:а этих :censored: надо ловить и наказывать!!!!по полной программе!!! :)ну а все у кого спионерили значки мое сочувствие!!! :( :grater:
А передних реношных где-то можно взять?
И я хочу узнать. ПодсКАжИте :kapitulation:
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Купівля → HELP! Нужны значки.
Згенеровано за 0.167 секунд(и), виконано 94 запитів