1,526

Re: Взаимоотношения водителя и инспектора ГАИ

Вы что серъезно даже спорите на эту тему? smile Читаю и ржу. Ну и менталитет у нашего нiрiда. В Эропу хотим, но жить по законам, которые оберегают жизнь ребенка - не хотим. 100500 причин придумаем, чтобы не покупать как положено кресло.
Этот спор напоминает мне как сча подняли вой - мол беспредел по теме:
-----
С 15-го по 20 октября правоохранители выписали около 2 тыс. штрафов водителям, которые заезжают на полосы общественного транспорта, на сумму около 1 млн грн.
-----
Блин, беспредел это когда я стою как все в очереди, а кто круче тот в правый ряд на полосу и вперед. А еще хуже когда парконулся и убежал. Или паркуются на троутарах. Странно почему я так не делаю? Почему я паркуюсь на парковке за XX грв в день возле работы? А мог бы "как все" на тротуаре. Напоминает совок когда кто то лез без очереди "мне только спросить"

KIA Sportage 4WD,2.0 бенз,ручка,2013 upp
Sandero STEPWAY 1,5 dCi, синий, 2014 - продано
Плюсы/минусы реношного дизеля по опыту владения Stepway - https://www.logan.in.ua/forum/post738140.html#p738140
В игноре - только странные люди (3)
  0

1,527 Відредаговано sdj387jsd (2019-10-31 20:48:11)

Ну маєш штраф і що?

alex.cver написав:

Почему я паркуюсь на парковке за XX грв в день возле работы?

Ну і плати гроші далі ні за що!!! Можете платить за повітря Виж дихаєте?
Коротче моїм повітрям дихади біля мене в радіусі 100м не можна - це моє повітря! Хто не платить штраф! rock  like

Renault Logan 1.5dci 2017 5МППП - хороший сірий: 1.тракторець; 2.домашній поні. Загальний опис [ТУТ].
loganозалежний, наркоман.
  0

1,528 Відредаговано alex.cver (2019-10-31 20:51:36)

sdj387jsd написав:

Ну і плати гроші далі ні за що!!! Можете платить за повітря Виж дихаєте?

То есть лучше на тротуаре чтобы мамы с коляской НЕ могли прехать, а люди пройти?
  acklad
Есть большая оборудовання стоянка на Подоле. Я скажу больше Стоянка - это такое специальное место для автомобилей, чтобы они не мешали жить другим людям, на загромождали тротуары и дороги. Их специально изобрели для этого:
https://uk.wikipedia.org/wiki/%D0%90%D0 … 0%BA%D0%B0

Плюсы/минусы реношного дизеля по опыту владения Stepway - https://www.logan.in.ua/forum/post738140.html#p738140
  0
Спасибо сказали: Larsen1

1,529

alex.cver написав:

То есть лучше на тротуаре чтобы мамы с коляской НЕ могли прехать а люди пройти?

Можна і так! Тоді на подерте авто не звертайте увагу! Все в законах здорового глузду. Та розумінні зв'язку людина-людина!

Renault Logan 1.5dci 2017 5МППП - хороший сірий: 1.тракторець; 2.домашній поні. Загальний опис [ТУТ].
  0

1,530 Відредаговано Георгич (2019-10-31 20:52:27)

sdj387jsd написав:

Отожто все як завжди одним закон іншим...

У даному випадку не зовсім так - суспільним транспортом керують водії професіонали відповідного класу і категорії. Автобуси міжміського та міжнародного сполучення оснащені ременями безпеки.
Тому: розум водія + засоби пасивної безпеки в автобусі, роблять поїздку менш ризикованою, ніж в легковому авто.
ПРИМ. Ремені в українських автобусах поки що відсутні, ну і за маршрутки ні слова ).

0

1,531

sdj387jsd написав:

Все в законах здорового глузду.

Здоровий глузд каже про таке

0

1,532 Відредаговано sdj387jsd (2019-10-31 21:16:54)

alex.cver написав:

Здоровий глузд

Не рівно вікісредія!  != символ не рівності! Вам цей здоровий глузд закладають з малку! У мене інший здоровий глузд і що хто прав? Чи від кількості зомбі будемо рахувати?

Георгич написав:

ПРИМ. Ремені в українських автобусах поки що відсутні, ну і за маршрутки ні слова ).

Все вірно одним добавили іншим ні! Ну і де тут рівність!???
П.С. мені досить подобається як зомбі процеси в linux відображаються - а з людьми те саме!!! Якби це не парадоксально не звучало!

alex.cver написав:

Здоровий глузд каже про таке

А "Я" добавлю! Земля чия народна! Землею хто має право розпоряджатись норд! Складовою народу  є хто? Громадянин! Тому за тимчасове перебування на землі, народу можна оскаржити!!!!Це про автостоянки!  reta І штрафи пов'язані з ними! Інше діло оскарження не буває безкоштовним  acklad нажаль! Поки до повного капіталістичного ладу не дійшли потрібно користуватись!
І що мій здоровий глуз безглуздий? Чи може Ваш? а як взнати хто прав хто ні!??

0

1,533

sdj387jsd написав:

Все вірно одним добавили іншим ні! Ну і де тут рівність!???

Те, що примусили "частнічков" возити дітей в кріслах, - хіба це погано?
Доберуться і до ременів безпеки і в бусах.

0

1,534 Відредаговано sdj387jsd (2019-10-31 21:39:46)

Досить люблю перефразовувати! В перефразовуванні відкривається суть! Ось в черговий раз перефразую!
Якщо ти "Гриб" - то твоє місце в кошику з "грибами"!

0

1,535 Відредаговано Георгич (2019-10-31 21:41:31)

sdj387jsd написав:

Так само як і еклогія, одним дизеля не можна іншим на здоров'я!

Мені дизельна копоть логана не зайшла.
Як начавиш тапок, - позаду чорна хмара, як за КамАЗом.
Та ну на.
У тебе сажовик, але що це глобально міняє? Він всю цю сажу накопичує, а потім, при регенерації висмалює її в твій же двір, гараж, стоянку.
Ну і що гірше?  - розпорошити сажу по всій Україні, чи привезти її додому і висмалювати у себе під носом? smile.
Питання риторичне, відповіді не потребує, але суть проста і зрозуміла.

0

1,536 Відредаговано sdj387jsd (2019-10-31 21:51:34)

Георгич написав:

Він всю цю сажу накопичує, а потім, при регенерації висмалює її в твій же двір, гараж, стоянку.

Не виробляти, та не закуповувати, не використовувати дизель та більш тяжке пальне! Що слабо?  Одні правила для всіх. А ні то не мамонти не вимирають! Поки такого нема - всі балачки про екологію чушь! Із-за непотрібністю можна і сажневий вирізати!

0

1,537

sdj387jsd написав:

Не виробляти, та не закуповувати, не використовувати дизель та більш тяжке пальне! Що слабо?  Одні правила для всіх. А ні то не мамонти не вимирають! Поки такого нема - всі балачки про екологію чушь!

Не чуш, дизелі інтенсивно виводять із обігу в штатах, та й у Європі. Дизелям хана.
Буде це і у нас.

sdj387jsd написав:

Із-за непотрібністю можна і сажневий вирізати!

Навіть не думай! Про директиву "смог" прийняту ООН чув?
Вона вже працює в Польщі, потім прийде до нас.
Зміст дуже простий і радикальний - якщо в твоєму авто виявлять відсутній, чи недіющий каталізатор, сажовик та ін., то поліцаї твоє авто арештовують, на сервісі ремонтують оригінальними вузлами та запчастинами, після цього володар відремонтованого авто може її викупити.
Ось і подумай, курочити техніку чи хай попрацює.

0

1,538 Відредаговано sdj387jsd (2019-10-31 22:16:44)

Георгич написав:

Вона вже працює в Польщі, потім прийде до нас.
Зміст дуже простий і радикальний - якщо в твоєму авто виявлять відсутній, чи недіющий каталізатор, сажовик та ін., то поліцаї твоє авто арештовують, на сервісі ремонтують оригінальними вузлами та запчастинами, після цього володар відремонтованого авто може її викупити.

Не вимирають платять, штрафи!!! А також можна порахувати свої збитки  vissla які Вам нанесли  vissla 
Чи по іншому ремонтуйте авто яке коштує 800-1000$ вбехайте туди ще 3-4к а потім думайте як продати! А якщо не відремонтуєте яке право мали забирати.Розумні Поляки до-речі уже почали так доїти  roll Теж законний заробіток  upp  upp  upp Схема там досить хітра!

Георгич написав:

Не чуш, дизелі інтенсивно виводять із обігу в штатах, та й у Європі. Дизелям хана

І фурам коряблям? і тд???? Це все лепіт! Щоб доїти кошти!

Георгич написав:

Ось і подумай, курочити техніку чи хай попрацює.

І на кінець поки в нас таке має бути логан має пройти не один міліон км  reta

0

1,539

sdj387jsd написав:

І фурам коряблям? і тд???? Це все лепіт! Щоб доїти кошти!

Альтернатива дизелю для комерційного транспорту існує?
Це і є відповідь на твоє питання.
До речі, КрАЗ вже має Євро-6.

0

1,540 Відредаговано sdj387jsd (2019-11-01 10:26:21)

Георгич написав:

Альтернатива дизелю для комерційного транспорту існує?

Правила для всіх рівні! Не таскайте електропоїздами! То клопіт виробника, який не може дешево транспортувати свою продукцію.
Не зможе транспортувати дешево, рядом буде новий виробник подібної продукції.

0

1,541

sdj387jsd написав:

Ну і де тут рівність!???

Я вже тобі пояснював. Не доходить? Яка може бути рівність якщо автобуси безпечніші? На тобі статистику, ймовірність вбитися в автобусі в 66 разів меньша ніж в легковому авто: https://www.cityam.com/one-chart-showin … ys-travel/

LogAn 2013 1.2 Authentique -> Toyota RAV4 2016 2.0 Live
  0

1,542 Відредаговано sdj387jsd (2019-11-01 10:24:37)

Larsen написав:

мовірність вбитися в автобусі в 66 разів меньша ніж в легковому авто

ОООО ймовірність чудове виправдання! Те саме що і логіка! Я за те щоб заборонити тобуретки. Ймовірність впасти з них!!! Перевищує ризик ними користування!
Правила рівні для всіх, а не ймовірність!
Да заборонити їсти - не буде харчових отруєнь!

0

1,543 Відредаговано Larsen (2019-10-31 23:30:21)

О, бачу тут міфи про сажу і сажові фільтри пішли.
Сажа шкідлива для здоров'я. Вона сприяє розвитку онкології, захворювань легень, серцевосудинної системи і т.д. Сажові фільтри її затримують, накопичуючи в собі. В процесі регенерації, сажа що накопичилася в фільтрі, спалюється при високій температурі. В повітря при цьому переважно викидається вуглекислий газ а не сажа!
[merge_posts_bbcode]Added: 2019-10-31 22:20:03[/merge_posts_bbcode]

sdj387jsd написав:

Правила рівні для всіх, а не ймовірність!

Не правда. Ніхто не вимагає в тебе по хаті ходити в захисній касці, а від будівельників і відвідувачів будівельних майданчиків вимагають. По твоєму закон має бути рівним? Тобі треба в касці по хаті ходити? Чи на будмайданчиках вона непотрібна? Чи все ж таки діло в ймовірності отримати черепно мозкову травму різні, і вимоги їм відповідають?

Доречі, а тебе не обурює що на мотоциклах треба в шоломі їздити а в легкових і автобусах - ні? Тут теж закон має бути рівний для всіх? По твоєму в авто теж в шоломі треба їздити? Чи мотоциклістам відмінити цю вимогу?

0

1,544 Відредаговано Graas (2019-11-01 08:51:01)

Larsen написав:

Доречі, а тебе не обурює що на мотоциклах треба в шоломі їздити а в легкових і автобусах - ні? Тут теж закон має бути рівний для всіх? По твоєму в авто теж в шоломі треба їздити? Чи мотоциклістам відмінити цю вимогу?

Никто не спорит что важно взрослым пристегиваться а детей возить в автокреслах- вопрос в том что как многое у нас делается так и этот закон принят просто через ж опу по сути в виде лозунга, а на самом деле все намного сложнее в деталях бывает. Вот выдержки с разбора этого закона я так понимаю просто навскидку (без углубления):

-немалое количество молодых семей заводит ребенка раньше, чем автомобиль. И возит этого ребенка в поликлинику и к бабушкам посредством такси или в автомобилях друзей и родственников. О такси поговорим отдельно, а вот друзья и родственники теперь обязаны будут отказать в предоставлении дружеской транспортной услуги. По крайней мере, до тех пор, пока родители не обзаведутся автокреслом для своего чада. Так что дети теперь еще больше становятся "предметом роскоши".
-Когда я еду по трассе и вижу голосующую на обочине маму с ребенком, а тем более с несколькими детьми, то обычно останавливаюсь и подвожу их. Отныне я как законопослушный водитель делать этого не имею права. И обязан просто проехать мимо. По крайней мере, если не вижу в руках у голосующей женщины набора детских кресел, количество которых соответствует количеству ее отпрысков. Насколько ей удобно путешествовать с таким утяжелением — отдельный разговор. Пусть едет в маршрутке или на разбитом автобусе — там можно без автокресел.
-Вряд ли многие из пользующихся информационными услугами Uber и Uklon частников решат сделать своим конкурентным преимуществом наличие детского автокресла в багажнике — у них там зачастую живут запаски, выселенные со штатных мест газовыми баллонами. Так что ждать машинку придется дольше, а ответы вроде "в вашем районе в настоящее время подходящих машин нет" получать чаще.
- Обратим внимание на то, что внесенные в КУАП изменения устанавливают наказание за нарушения правил перевозки детей. Между тем в ПДД Украины соответствующий раздел отсутствует: требования к водителям, перевозящим детей, сформулированы в разделе "Перевозка пассажиров" и никак особо не выделены. Более того, в ПДД даже слов таких "правила перевозки детей" нет. Так что только на этом основании хороший юрист помножит на ноль полицейское постановление о штрафе.
- п. 28.11 Правил упоминаются некие "специальные средства, которые дают возможность пристегнуть ребенка с помощью ремней безопасности, предусмотренных конструкцией этого транспортного средства", определение которых в Правилах отсутствует, станет ясно, что постановление вообще не имеет смысла выносить: суд отменит его по первой же просьбе оштрафованного водителя. В странах ЕС, кстати, требования к детским автокреслам прописаны четко.
Ну и оказывается есть еще авто в которых просто нет ремней по кострукции (очевидно ранний совдеп)- что с ними делать?
Источник http://www.dsnews.ua/society/bessmyslen … 2019110000

DACIA Logan 1.4 гур, кондер, эсп, крышка багажника со спойлером, замок с язычком tongue
  0
Спасибо сказали: Sivil, az74, svserj3

1,545

Graas написав:

закон принят просто через ж опу по сути в виде лозунга

Я теж так думаю, але не по перерахованих там причинах, а тому що я вкрай сильно сумніваюсь що будуть масово когось зупиняти і штрафувати за таке. Просто тому що всіх пох. Як і не зупиняють за їзду без ременів безпеки чи з мобілкою біля вуха і тому подібне. Хоча можу помилятись...
Щодо всіх згаданих "незручностей", то нічого в цьому страшного нема. Вся Європа так живе.

Graas написав:

Так что только на этом основании хороший юрист помножит на ноль полицейское постановление о штрафе.

Не може. Заборона на перевозку дітей без спецзасобів, як це сформульовано в правилах, є правилом перевозки дітей за означенням, адже будь-які положення "правил" дорожнього руху, це правила. Тому толковий юрист помножить на нуль спроби обійти закон "хорошим" юристом.

Graas написав:

некие "специальные средства

Дуже просто - у кожного такого засобу є документ, який уточнює умови його експлуатації. За відсутності державної сертифікації подібних засобів, суддя, згідно з існуючим законодавством, повинен спиратися на ці документи.

Graas написав:

Ну и оказывается есть еще авто в которых просто нет ремней по кострукции (очевидно ранний совдеп)- что с ними делать?

Вони то є, але їх не так просто поставити на облік. Якщо таке авто допущене до експлуатації в такому стані, значить його експлуатація без ременів безпеки, а значить і без дитячих спецзасобів дозволена. В цю категорію попадають автобуси. Там зрозуміло чому так. Щодо всілякої історичної техніки, то тут вже питання - чому їх експлуатацію дозволили без ременів безпеки? Адже це стосується не тільки дітей, а і водія з пасажирами.

0

1,546

sdj387jsd написав:

Правила для всіх рівні! Не таскайте електропоїздами! То клопіт виробника, який не може дешево транспортувати свою продукцію.
Не зможе транспортувати дешево, рядом буде новий виробник подібної продукції.

Ні! Клопіт виробника - це випуск продукції.
Клопіт її доставки, це клопіт логістики.
Для безрельсового та водного комерційного транспорту альтернативи дизелю та керосину не існує.
Але відмовитись від комерційних перевезень не можливо, а ось відмовитись від мільярда приватних авто у світі - цілком, майже цілком. І ця відмова спричинить покращення екології на порядок більше, ніж вплив комерційних перевезень.
Також не забуваємо про вплив теплоенергетики та металургії.

0

1,547 Відредаговано sdj387jsd (2019-11-01 20:37:05)

Георгич написав:

Клопіт її доставки, це клопіт логістики.

Георгич написав:

ля безрельсового та водного комерційного транспорту альтернативи дизелю та керосину не існує.

всьому є альтернатива - питання тільки ціни!
Користувачу не можна дешевий дизель - екологія
А взагалі хай йдуть до ілона того що маска - він розкаже про елетротягач :%) чи подивляться на тролейбуси. А може паротяга??? Альтернативи нема smile тому на дизелі і я smile
Для них пофігу екологія - то чому Вона має бути не пофігу мені?

0

1,548

sdj387jsd написав:

о чому Вона має бути не пофігу мені?

Тому що ти і твої близькі, можуть стати її жертвами...

0

1,549 Відредаговано sdj387jsd (2019-11-01 20:33:38)

Larsen написав:

Тому що ти і твої близькі, можуть стати її жертвами...

Як по логіці? по Випадковості? По ймовірності? А може це просто бозя покарав  crazy - а заборонити виготовляти дизельне пальне та більш тяжкі палива, не можна. Ось заборонять всі питання відпадають!Тоді зрозуміло що екологія а так. Просто спосіб доїти гроші!

0

1,550 Відредаговано Larsen (2019-11-01 20:41:45)

sdj387jsd, по факту. Тобі завдають шкоди вони всі, а ти кажеш: поки їм пох, я ще й сам собі шкоди добавлю.

0