26

Re: Покупка LOGAN в кредит

так в том то и дело - ануитет более выгоден банку и на первый взгляд потребителю (первые взносы меньше) - посему активно используется в акциях, при простой системе где тело кредита начинает гасится уже сразу банки перестраховываются - жизнь, нот.заверенение и т.д. в результате, в большинстве случаев, условия получаются более-менее равные, но с поправками - тем кто расчитывают на значительное повышение доходов в будущем лучше брать по ануитету (меньшая сумма сейчас и субьективно небольшая далее), если расчет на незначительное повышение или без оного - простая система (выплатил большую часть "тела" и все менее напряжно, да и конечная перплата меньше)  :imho: в любом отдельном случае нужно сначала упрощать выбор до пары-тройки вариантов и брать в руки калькулятор для подробного анализа..

Logan 1.6, ambience, ГУР, кондиционер, "тореадор", 2006г.

27

Тут важно принимать во внимание и срок кредита.
Я принципиально брал кредит на малый период (3 года).
И при ежемесячной выплате по ануитету  у меня выходит в 380 у.е.
А при классике будет больше, сумму счас не помню.

Рено Сценик после Логана
  0

28

Недостаточком ануиета (кстати я подсчитывал кредитным калькулятором у меня переплата получалась в 1.5 раза больше) еще есть непонятная схема закрытия платежа. Ты выплачивашь все, а потом банк возвращает переплату. Всегда беру кредит на максимальный строк. Например сейчас праздники доходы ниже, а расходы выше, здесь плачу минимум. Зато когда есть возможность отдаю по максимуму. Такая схема более оптимальна (если у банка один процент в не зависимости от срока кредита). По поводу не торопится с выплатой, я тоже так думал. Но не забывайте, что в обязаловке полное КАСКО которое сейчас 6-7% это кругленькая сумма. Мне в Урсибе выплаты по КАСКО насчитали больше на 1000 у.е. чем проценты за 7 лет.
Лучше выплатить раньше и взять тариф по легче.
Брал в Форуме на prostofinans они уже месяца 3 на первом месте, кроме этого при оформлении не вылезли левые тарифы (за открытие счета и прочее). В УрСибе в сентябре без оформления в ГАИ мне насчитали 6400, а в Форум мне 6800 уже с ГАИ.
Если берете в валюте, оставьте ~1500 грн, на оплату разницы в курсе.

Subaru XV 2.0 2018 + Тоyota Verso-S 2011
Logan MCV 2007 Amb ГБО - десь волонтерствує
Рецепт нашей победы прост. Мы взяли и убили всех плохих парней. Все остальные методы - пыль. Крис Кайл
Больше всего на свете рабы ненавидят не своих хозяев, а тех, кто стал свободным. Марк Катон
  0

29

Со страховыми ты прав. Банки всё больше и больше ограничивают нас в выборе страховых.
Я пытался взять кредит в одном банке, а там ограничение - только их страховая и всё (и на тот момент тариф был 6%). В результате документы от туда я забрал. Самое подлое, что про такую радость мне не рассказали.

Рено Сценик после Логана
  0

30

У меня в договоре написано, что если я захочу поменять страховую компанию, то должен предупредить, а они примут решение подходит она или нет. Иначе +1 процент к кредиту.

Рецепт нашей победы прост. Мы взяли и убили всех плохих парней. Все остальные методы - пыль. Крис Кайл
Больше всего на свете рабы ненавидят не своих хозяев, а тех, кто стал свободным. Марк Катон
  0

31

grinder
фігасобі умови! а шо б сказали з цього приводу юристи та антимонопольний комітет?!

DACIA Logan 1.4 MPI Laureate Torreadore Red, чёрное литьё c наклейкай нажёпе+в салоне клёво:) R.I.P. 29.12.2011
Hyundai Sonata YF 2.4 L A/T 178 h.p.
САША не водка, чтобы его ффсе любили © Помните! Ничто так не защищает Ваши зубы 24 часа в сутки, как уважительное отношение к окружающим!©
[img]http://ametric.ru/r3qu.gif[/img]
  0

32

grinder написав:

У меня в договоре написано, что если я захочу поменять страховую компанию, то должен предупредить, а они примут решение подходит она или нет. Иначе +1 процент к кредиту.

А что за банк?

Рено Сценик после Логана
  0

33

Вот кстати , кредитный "бурбулятор"  - http://www.dengi-ua.com/credit_calc.html

Счастье, это когда тебе все завидуют, а нагадить не могут !!!
FAQ по Dacia Logan (MCV) и по форуму
Как загрузить картинки на форум
Hyundai Accent 2007 1.6 AT
  0

34

Al
Я чуть выше писал. Брал Форум, а придворная страховая у них - ПРОВИТА. Условия страховки и плата не самые худшие (франшиза 0.5), но и не лучшие. У некоторых можно например плату разбить на 4 части, что есть гут, франшиза - 0, страховка водителя и пассажиров. Ну пока еще год в переди будем смотреть, что будет в сентябре.

0

35

Понятно, спасибо.

Рено Сценик после Логана
  0

36

Кредит обычно тяжело брать первый раз, а потом уже не вникаешь в суму которую переплачиваешь. Просто понимаешь, что это плата за удобство СЕГОДНЯ.

0

37

grinder написав:

Кредит обычно тяжело брать первый раз, а потом уже не вникаешь в суму которую переплачиваешь. Просто понимаешь, что это плата за удобство СЕГОДНЯ.

Совершенно верно.
Но всё равно стрёмно.

Рено Сценик после Логана
  0

38

Да и для расчета я пользуюсь http://www.pvision.ru/credit.htm

0

39

Al
Ну риск определенный всегда есть. Я например взял машину потому, что хочу чувствовать себя человеком, езда на общественном транспорте не для слабонервных, особенно если тащить на себе двух киндеров.  Кстати еще 7 лет назад для меня сумма в 50 уев была скажем так существенной, то теперь эта граница несколько выше. Инфляция однако.

0

40

grinder написав:

Al
Ну риск определенный всегда есть. Я например взял машину потому, что хочу чувствовать себя человеком, езда на общественном транспорте не для слабонервных, особенно если тащить на себе двух киндеров.  Кстати еще 7 лет назад для меня сумма в 50 уев была скажем так существенной, то теперь эта граница несколько выше. Инфляция однако.

Согласен.

Но вот езда в Киеве, тоже не мало приятное дело.

Рено Сценик после Логана
  0

41

ВОПРОС кто платит кредит в Простофинансе.
С 01.02.08 нету банка партнера по перечислению сумы по кредиту. Другими словами будьте добры платите комисию.

DACIA Logan Ambiance 1.4 (продан).Daewoo matiz 0.8L AT- (Продан).
Ravon R2 Elegant AT. PEUGEOT 308 (T9) 2.0 HDi
  0

42

muha написав:

ВОПРОС кто платит кредит в Простофинансе.
С 01.02.08 нету банка партнера по перечислению сумы по кредиту. Другими словами будьте добры платите комисию.

Если ты лояльный клиент то тебе должны были прислать письмо с новой платёжкой.
Я плачу без банковской комиссии.
Там другой номер счёта получателя.

Рено Сценик после Логана
  0

43

Al написав:

Плачу нормально без просрочек платежку новую неприслали.
А через какой банк платиш?

0

44

muha написав:
Al написав:

Плачу нормально без просрочек платежку новую неприслали.
А через какой банк платиш?

Как и раньше через правекс. Только что платил - без проблем.
Позвони к ним и узнай почему ты не попал в список лояльных клиентов.

Рено Сценик после Логана
  0

45

Уже неделю звоню мкзыка играет по 30 минут и никто неотвечает

0

46

muha написав:

Уже неделю звоню мкзыка играет по 30 минут и никто неотвечает

Я звонил им несколько раз на телефон с их сайта. Всё было тип-топ.

Рено Сценик после Логана
  0

47

Привіт свім, ось знайшов цікаву статтю про кредити на авто, кому цікаво почитайте!!! Тільки ссилку не памятаю, зберіг на диску!!!

Українці, що бажають обзавестися новим автомобілем, мають можливість одержати під це придбання непристойно дешеві позики. Імпортери іномарок почали висаджувати в Україні свої фінансові компанії, які збираються активно кредитувати покупців, щоб збільшити продажі своїх авто. Після того як автолюбителі зможуть одержувати автопозики під 1-5% річних, вони відмовляться від послуг банків, що пропонують кредити під 12-14% річних.
Фінансова навала
Вихід нових гравців стане головною тенденцією на ринку автокредитування в 2008 році. У цьому сегменті активізувались фінансові компанії, пов'язані з виробниками легкових авто. Так, минулого тижня було оголошено про створення в нашій країні "дочки" французької групи Renault - Renault Finance, що займеться кредитуванням покупок усього модельного ряду Renault і Dacia. Хоча трохи раніше власною фірмою обзавелася українська корпорація "АІС" - "Єврокапітал", експерти вважають, що домінувати в даному сегменті все-таки будуть іноземці.
"Думаю, виходом одного підприємства справа не обмежиться, і в Україні будуть з'являтися нові фінкомпанії, що входять у групи та концерни великих світових виробників автомобілів. Це закономірний процес - у міру збільшення продажів на нашій території імпортери заводять сюди свої структури. Вони роблять бізнес системним, керуючись простим принципом - навіщо давати заробляти іншим (у цьому випадку банкам), якщо можна заробити самим?" - пояснив те, що відбувається, в інтерв'ю Діловій столиці глава Всеукраїнської асоціації автомобільних дилерів і імпортерів Олег Назаренко.
За словами експертів, протягом 2008 р. на нашім ринку можуть улаштуватися ще три-чотири ФК, що представляють імпортерів легкових іномарок. Бум же в цьому сегменті, згідно з нинішніми прогнозами, припаде на 2009 р. Багато автомобільних груп цього року будуть лише придивлятися до фінансового сегмента в нашій країні. "Найближчим часом ми не плануємо створювати свою фірму в Україні. Хоча в перспективі такий варіант цілком можливий", - розповіла фахівець відділу фінансового сервісу компанії "Інтеркар Україна Лтд." (генеральний імпортер Volkswagen) Ганна Румянцева.
"Не відкидається прихід на наш ринок і Toyota, що має за кордоном сильну грошову складову. Це зараз світова тенденція - імпортери авто активно виводять фінансових "дочок" у країни, де вони роблять солідні продажі", - доповнив її начальник департаменту розвитку індивідуального бізнесу Укрсиббанку Іван Істомін.
Щось подібне недавно відбулося в сегменті спецтехніки. Правда, імпортерам таких машин більше до душі припала робота з фінустановами іншого класу - лізинговими компаніями. "Наприклад, Volvo через українських дилерів пропонує послуги своєї однойменної лізингової компанії. Такий спосіб фондується на міжнародних ринках капіталу, завдяки чому процентні ставки виглядають заманливо. І взагалі на ринку фінансування покупок автотранспорту для міжнародних перевезень, а також дорогої спецтехніки українські банки сьогодні мають незначну частку", - розповів директор департаменту банкінгу малого та середнього бізнесу Укргазбанку Михайло Бодрецький.
Банки довели ненадійність
Передбачається, що в імпортерів авто будуть приблизно ті самі критерії для того, щоб почати в нашій країні фінансовий бізнес. "Вихід на ринок України нашої структури обумовлений тим, що тут уже продається більше 10 тис. наших автомобілів. Як тільки цей показник перевищується, актуальний прихід представників банку Renault у ті країни, де продажі перевищать 20 млн дол.", - відзначив голова правління компанії "Renault Україна" Ферід Аннабі.
Додатковим стимулом для появи в нашій країні фінансових "дочок" автомобільних концернів стали недавні проблеми в сфері автокредитування. Нагадаємо, що під час останнього буму автопродажів банки не змогли обслужити всіх охочих водіїв, яким доводилося за кілька днів записуватися на зустріч із менеджером і переплачувати за кредити (щоб збити потік позичальників, банкіри тоді піднімали ставки). "Іноді банки гальмували автокредитування через нестачу в них ресурсів. І в результаті імпортери не виконували свої плани продажів. Зрозуміло, вони не могли із цим миритися", - підкреслив Олег Назаренко.
Позичальників підкуплять дешевизною
Банкіри не приховують, що сьогодні ФК стануть для них сильними конкурентами. "За умови приходу на ринок декількох активних фінансових гравців, що мають можливість фондуватися на іноземних ринках капіталів, українські банки можуть втратити значну частину свого прибутку в сегменті автокредитування", - вважає Михайло Бодрецький. Фахівці допускають, що для нарощування продажів машин імпортери стануть відверто демпінгувати.
"Вони можуть видавати кредити під 1-5% річних і при цьому не нарощувати прибутковість за рахунок додаткових комісій. Адже на батьківщині великі концерни мають дуже сильні фінансові структури та ресурсну базу. Головний же недолік цих ФК - короткі строки кредитування. Як правило, вони укладаються в один-три роки, що може влаштувати далеко не всіх позичальників", - повідомив Іван Істомін.
Виживання банків із сегмента автокредитування буде особливо болючим цього року. "В 2008 р. темпи приросту портфелів упадуть у всіх банків через насиченість ринку - колишніх темпів дотримуватися вже неможливо", - розповіла заступник голови правління АКБ "Укрсоцбанк" Ірина Князєва. Хоча банкіри обіцяють не сидіти склавши руки та у міру загострення конкуренції переглядати умови автокредитування. У першу чергу клієнтів постараються втримати зниженням цін на позики. Правда, зараз експерти визнають, що зможуть знижувати ціни в основному на гривневі кредити, причому робити це будуть поступово. Ще один хід, на який можуть піти банки, - спрощення вимог до позичальників.
Але навіть незважаючи на це, в 2008 р. відтік автокредитування з банків у фінансові компанії може скласти порядку 10-15%. Бум у сегменті ФК в 2009 р., на думку аналітиків, дозволить їм у три рази збільшити свою частку на автомобільному ринку. Перші підсумки приходу в нашу країну "дочок" іноземних автомобільних груп фахівці збираються підбивати у вересні-жовтні, оскільки саме на цей період повинен припасти пік продажів машин цього року.
Олена Кравцова

"Логан (Logan), горная вершина на С.-З. Канады, в горах Св. Ильи. Высота 6050 м (2-я по высоте в Северной Америке). Даёт начало многочисленным долинным ледникам длиной до 80 км (ледник Логан)."
Dacia Logan Ambiance, 1.4, синий
  0

48

Все это конечно очень здорово, только если все у них получится, то это будет не-спе-ша и по-ти-хонь-ку по времени.
О Рено Финанс были пара статей, не помню подробностей, но там вреде пока прямое сотрудничество с одним из наших банков (не помню названия, но не очень распространенным и большим) с процентной ставкой кредита где-то 15-16% - не так уж и мало!
Наши банки (ну несовсем наши, УкрСиб, УкрСоц, Правекс, Аваль и некоторые другие уже как бы и не наши) не дадут просто так войти на их рынок финансовым компаниям с 1-5% годовых.
Этот процес  :imho: растянется лет так на пять, как и снижение пошлин на авто и прочие инкубационные фичи для нашей, так сказать "экономики".
Положительная тенденция не может не радовать, но прыгать от счастья пока рано, надо еще до этого дожить.

P.S. Это называется "включил пессимизЬм"  :dumbom:  big_smile

Laureat 1,4 + кондей серебристый металлик by Renault + частичная шумка (пока) by Демьян + подлокотник by Armster + фильтр салона by Modus (косовато) + внешние зеркала by Prestige... пока все!
  0

49

Al написав:

Дозвонился. Незнаю в чем прикол но оператор ответила что
кто оформлял кредит до 2007 тем выслали новые платежки,
а кто в течении 2007 тем невысылали по какой причине она незнает. Но говорит что с марта должны подписать новый договор с какимто банком.
В марте нужно будет уточнить.
Вбщем дурят простой народ.

0

50

muha написав:
Al написав:

Дозвонился. Незнаю в чем прикол но оператор ответила что
кто оформлял кредит до 2007 тем выслали новые платежки,
а кто в течении 2007 тем невысылали по какой причине она незнает. Но говорит что с марта должны подписать новый договор с какимто банком.
В марте нужно будет уточнить.
Вбщем дурят простой народ.

Ха, прикольно. А какой процент за проплату берёт банк?

Я начинал плати ещё в ОщадБанк потом в Правекс.

Рено Сценик после Логана
  0