1

Тема: "полірнули" машинку :(

Приїхав сьогодні на роботу і побачив, що на задньому лівому крилі якесь мудило залишило подряпину завдовжки сантиметрів 10  sad(((
Подзвонив в страхову, кажуть треба писати заяву в райвідділ міліції і потім їхати в страхову...
Фото викладу ввечері.

Було: Logan Ambiance, 1.6 + ГПК + конд., синій металік
Стало: Skoda Oktavia 2.0
  0

2

Re: "полірнули" машинку :(

freewill :shok: :shok: :shok:Да шо за непруха Роман??? :gfish:

читающий и присутсвующий на форуме околоклубник
  0

3

H@mmer написав:

Да шо за непруха Роман???

та ХЗ... б-дство якесь. Сиджу оце, кропаю заяву-маляву.

0

4

В когось є приклади заяв про протиправні дії щодо рухомого майна?  dntknw

0

5

freewill
Романе - став машину на стоянку! Дешевше буде!

DACIA Logan 1.4 MPI Laureate Torreadore Red, чёрное литьё c наклейкай нажёпе+в салоне клёво:) R.I.P. 29.12.2011
Hyundai Sonata YF 2.4 L A/T 178 h.p.
САША не водка, чтобы его ффсе любили © Помните! Ничто так не защищает Ваши зубы 24 часа в сутки, как уважительное отношение к окружающим!©
[img]http://ametric.ru/r3qu.gif[/img]
  0

6

Я вот рядом с домом нашел стоянку за 10 грн/сутки. Ну его нафиг возле дома ставить - я тогда плохо сплю... tease

Счастье, это когда тебе все завидуют, а нагадить не могут !!!
FAQ по Dacia Logan (MCV) и по форуму
Как загрузить картинки на форум
Hyundai Accent 2007 1.6 AT
  0

7

Crazy Poison написав:

скоро будемо переїзджати на нову квартиру, там є стоянка.

0

8

Crazy Poison написав:

от і не правда. На стоянку поставив, так пішоходи, мать їх так, влаштували стежинку повз машинку і ліва  задня частина вся в павутині тепер...Романе поділися досвідом будь-ласка, а то теж на водійських дверцятах на рівні молдинга, якого немає, подряпина присутня, як здається "штучного" походження...

0

9

Sashko написав:

Романе поділися досвідом будь-ласка, а то теж на водійських дверцятах на рівні молдинга, якого немає, подряпина присутня, як здається "штучного" походження...

Написав заяву, поїду в сервіс за рахунком, потім в міліцію - зареєструю заяву і врешті в страхову. Там побачимо, що далі.

0

10

Sashko
тотака стоянка...я кажу за платну стоянку, де за свої гроші можна пити кров

DACIA Logan 1.4 MPI Laureate Torreadore Red, чёрное литьё c наклейкай нажёпе+в салоне клёво:) R.I.P. 29.12.2011
САША не водка, чтобы его ффсе любили © Помните! Ничто так не защищает Ваши зубы 24 часа в сутки, как уважительное отношение к окружающим!©
  0

11

Crazy Poison написав:

де за свої гроші можна пити кров

у нас дакой нет. По договору стоянки не несут мат. ответственности за все, кроме угона. Они просто предоставляют площадку для хранения машины, и контролируют въезд - выезд. Были случаи у нас, поднимались документы....  Нет в договоре мат. ответственности.

Renault Kangoo New Generation 2011 комплектация Expression 1,5 DCI
Skoda superb elegans 1.8 TSI АКПП - DSG 7 2010
  0

12

Дзвонив на Кий-Авто - оцінити пошкодження і виписати рахунок коштує 87 грн. 15 хвилин!!!   shok kez_15 О, як можна гроші зашибати, я мабуть вибрав не те заняття в свому житті  censored

На Арму звернутися краще, шолє...

0

13

freewill
Насчёт дефектовки, уважаемый ФКА (не последний человек на КийАвто) популярно обьяснил за ЧТО БЕРУТСЯ ЭТИ ДЕНЬГИ! Читай тут: Дефектовка  :upp:

Сочувствую. Вот поэтому и ставлю авто на стоянку, хоть потом можна 3,14здюлин охраннику выписать. И обратиться к владельцу стоянки с требованием возместить ущерб. Думаю они будут против разглашения подобной инфы среди автовладельцев, которые ставят авто на даной стоянке  :crazy1:

Лень - это универсальное средство защиты человека от бесполезного труда.

14

Кельт

Дякую. Мабуть треба попросити включити вартість дефектовки в рахунок, для страхової, щоб і ці 87 грн відшкодували.

0

15

Я фігєю з вас пацани! Чому дефектовка повинна бути безкоштовною?! Навіть якщо нічого не розбирають, людина, що виходить до Вашої машини, час свій витрачає? Робочий час? На фірмі цій людини за роботу платять? Так отож...Впевнений - ні один з Вас на роботі робочі процеси на шару не виконує!
А про вартість дефектовки - про це вже можна говорити з керівником кузовного цеху...А страхова хай платить...

0

16

Crazy Poison написав:

Навіть якщо нічого не розбирають, людина, що виходить до Вашої машини, час свій витрачає? Робочий час? На фірмі цій людини за роботу платять?

Классная работка за такие деньги

freewill написав:

оцінити пошкодження і виписати рахунок коштує 87 грн. 15 хвилин!!!

2748 грн. в день. ХОЧУ такую!!!!!!!!!!! Буду работать круглые сутки! dash1.
Крыло чуть-чуть царапнули, даже не до грунта, подъехал человек на малярку, посмотрели, сказали сколько стоит, сколько времени , как делать будут, выписали счёт для страховой-всё бесплатно-10 мин.

Logan1.4 base white+передние ЭСП+ПТФ+эл.зеркала с подогревом+литье 15+ГБО KME
Лучше перебдеть, чем недобдеть.
  0

17 Відредаговано freewill (2007-12-12 16:29:49)

Був в Кий-Авто на дефектовці.

Нарахували 2602,98 грн, куди входить:

1. Емблема капота Dacia - 94,13
2. Емблема кришки багажника Dacia - 115,20
3. Єдиноразовий час на підготовку (?) - 60,32
4. Підбір змішування фарби - 43,5
5. Заміна емблеми бампера - 29,00
6. Заміна емблеми кришки багажника - 29,00
7. Лакування сусідніх деталей (?) - 362,50
8. Зняття/установка заднього бампера - 290,00
9. Зняття/установка ліхтаря лівого заднього - 58,00
10. Фарбування крила заднього лівого - 1087,50

+ ПДВ 433,83.

Ось така х-ня, малята.

За дефектовку сплатив 78,30 (клубна знижка 10%  upp )
Менеджеру з відділу кузовного ремонту Білошицькому Олексію респект за оперативність і за те, що нагадав про знижку  upp
Огляд машини зайняв приблизно 25 секунд   crazy решту 10 хвилин - виписування паперів.

H@mmer, хотів до тебе в гості зайти а тебе не було на місці...

0

18

Crazy Poison

Саша, ніхто не просить робити бесплатно, вся справа в адекватності ціни, тобто відповідності до виконаної роботи. Я ж не виставляю за годину своєї роботи 100$.
Красна ціна - 15-25 грн. Разом з кавою.

0

19

гаплик(
снимальщики-установщики

Logan 1.6, ambience, ГУР, кондиционер, "тореадор", 2006г.

20

freewill написав:

H@mmer, хотів до тебе в гості зайти а тебе не було на місці...

Так вроде автосалон ДАЧИЯ уже перенесли на Харьковское шоссе! Или я блАндинго?  :dntknw:  :tease:

freewill
Насчёт стоимости дефектовки... Не нада быть таким категоричным - вон развёрнутая справка ГАИ (которая делается 5 минут) стоит те же 85 грн!  :dash: Так что тут уж как посмотреть...

А теперь возьми пример: ты БЕСПЛАТНО (или за копейки - 15-20 грн) сделал себе дефектовку. Над нею работает 2 человека (один осматривает, другой считает деньги). Тебе сделали дефектовку и ты выставил счёт страховой и ПОЕХАЛ ЧИНИТЬСЯ В ДРУГОЕ МЕСТО!!! Т.е. пасаны сделали для "дяди Васи" работу за которую он только получит бабулесы.  :imho: - я считаю что цена вполне адекватная как для КийАвто  :lol: :lol: :lol:

З.ы. Во Львове дефектовка с полным демонтажём половины машины вышла в районе 80-100 грн (не помню точно, пан Смык поправит  :like: ) Едьте туда и дефектуйтесь  :lol1:

Лень - это универсальное средство защиты человека от бесполезного труда.

21

Ramzes
а ти на своїй роботі шось робиш на шару "сугубо во благо фірми"?!

0

22

Crazy Poison написав:

а ти на своїй роботі шось робиш на шару "сугубо во благо фірми"?!

Иногда бывает, всё зависит от того, как именно ты хочешь, чтобы воспринимали твою фирму, и за что конкретно тебе в ней платят.
И при чём здесь

Crazy Poison написав:

"сугубо во благо фірми"?!

?
Ясно ведь, что если бы была какая-нибудь частная фирма-конкурент, где за "дефектовку" денег не берут, а просто говорят, сколько это будет стоить, то естественна реакция обыкновенного потребителя. Он пойдёт туда, где денег берут меньше.
Скажу даже больше. Если сервис, услуга, предоставляемая фирмой будет на уровне этих 78 грн., то всё будет ОК. Дайте человеку бесплатно хотя бы кофе, бесплатную шоколадку, проявите внимание и отдав 78 грн., но получив удовольствие за обслуживание никто не будет о них вспоминать, как о потраченных деньгах неизвестно за что.
У кого "Дяди Вани" берут деньги за то, что человек приехал к ним ремонтироваться?

Logan1.4 base white+передние ЭСП+ПТФ+эл.зеркала с подогревом+литье 15+ГБО KME
Лучше перебдеть, чем недобдеть.
  0

23

Ramzes написав:

У кого "Дяди Вани" берут деньги за то, что человек приехал к ним ремонтироваться?

в маленькому кафе на чайові не розраховують...просто приходиш до стійки - де бармен тобі і адміністратор і касир і все на світі, робиш замовлення, чекаєш поки з кухні винесуть бармену на стійку... В найкращому разі він тобі сам принесе, а буває що й сам забереш...Ну бувають такі кафешки "У тьоті Соні" наприклад...
А буває що ти в ресторані...весь гламурний та напищений, прийшов гроші витрачати...Офіціанти за тобою бігають - бо знають, що в ресторан без грошей не ходять і від рівня обслуговування залежать чайові...
При всьому при тому якість хавчика в маленькій забігаловці завжди нижча ніж в ресторані...
Так що людина сама обирає де й скільки та за що витрачати гроші.

0

24

freewill написав:

клубна знижка 10%

Хренасе это скаких пор?  :shok:

Dacia Logan 1.6 8V-продано.Renault Mégane II-продано
Honda Accord Tourer 2.4 AT Type S-експлуатується
Citroen Jumpy 2.0i-експлуатується
Dacia Logan 1.6 8V MCV-експлуатується
  0

25

Ramzes написав:

ХОЧУ такую!!!!!!!!!!! Буду работать круглые сутки

Оформи дилерское соглашение с представительством и вперед!

Dacia Logan 1.6 8V-продано.Renault Mégane II-продано
Honda Accord Tourer 2.4 AT Type S-експлуатується
Citroen Jumpy 2.0i-експлуатується
Dacia Logan 1.6 8V MCV-експлуатується
  0