Re: Ковры в багажник для MCV 7-м
Odja
нема питань...
якщо в когось ще є якісь ідеї по коврикам в МСВ то пишіть....
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
|
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Логан МСВ → Ковры в багажник для MCV 7-м
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Odja
нема питань...
якщо в когось ще є якісь ідеї по коврикам в МСВ то пишіть....
Ось фотки як і обіцяв
і ще....
А де конкретно у Львові можна купити ці коврики на третій ряд?
А де конкретно у Львові можна купити ці коврики на третій ряд?
Я купляв на автобазарі по вул.Зеленій, сьогодні кум якраз там був і питав теперішню ціну, яка, як я вже писав вище, становить 290 грн.
Графік його роботи, якщо можна, щоб не приїхати на вихідний день?
Він працює кожен день без вихідних, по часу сказати точно меж не можу, але приблизно з 10:00 до 17:00 не помилишся точно.
Odja
дякую..поставив ...але мені не подобаетьсязо вон задираються до гори...та і матеріал майже пластмаса...єдиний + - те, що вони з бортом...
Ще одне питання до Володі - де саме на Зеленій, на початку (внизу, чи в кінці Зеленої (наверху), чи десь посередині, щоб я знав як краще заїхати і дого непетляти по Львову!?
В https://maps.google.com/ задай м.Львів вул.Зелена 258 і там все буде зрозуміло куда і як .
Дякую за інформацію - будем іскать)))
Вопрос к владельцам MCV 7-м. Существуют ли ковры в багажное отделение для 7-ми местного универсала с отв. под крепеж задних сидух. с отбортовкой.
что интересно, самому надо, а стоит в шкоде-октавиа база, у отца, в багажнике. на вид добротный коврик, с логотипом, высота бортика 3-4 см, вполне, отверстий или пазов,под крепления третьего ряда сидений не видал. Сам ничего влажного не вожу,а для себя вырезал так-себе коврик из линолеума с пазами под крепления, чисто только чтоб не выпылесосивать ковролиновую оббивку.
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Логан МСВ → Ковры в багажник для MCV 7-м
Згенеровано за 0.188 секунд(и), виконано 94 запитів