Далі було прийняте рішення сходити на боулінг... Розплатилися з чарівною офіціантом Катресею і погрібли на маршрутку.
Свіже повітря, веселі розмови, приємні спогади, червоні "морди" обличь і ми всі вже в маршрутці... А там...
Море безмежно вродливих дівчат і жіночок... :grose: На початку маршрутки, в кінці і середині... Ми всі тільки про них і "перешептувалися". Прям якесь нерестилище...
Да, був казус, ми прихватили з кафешки бутилку мінералки, так, як нас почало в маршрутці трохи "сушити", ми по черзі прикладалися до цієї мінералки. Люди ж в маршрутці бачили іньшу картину, чудаки на підпитку щось вживають по черзі з одної пляшки прям з "горла", і їх в буквалі розгрібає прям на ходу...
А взагалі на рахунок маршрутки все почалося з мене... Я ж заходив перший. Приготував гроші, підїхав автобус, відчинилися двері і я рівно і гордо (грудь вперед), піднімаюсь по сходинам в перші двері до водія і підношу руку з грошима до нього і ... на останній сходинці зацеплююся і з диким вереском "блін", лечу на водія з протягнутою рукою з грошима... Ні-ні, все обійшлось, і я втримався і чемно розплатився за проїзд...
Це все жарти, ми всі четверо тихенько і чемно доїхали від місця А до точки Б, адже всі ми самі не полюбляємо не чемних на підпитку людей в громадському маршрутному транспорті. Да й повинна бути повага до оточуючих нас людей.
Папанов казав: "Куй железо, пока горячё", чукчі говорять той же вислів так:
"Куй зелезн, пока горяць"
0