Re: (Волинь) Луцьк відгукніться?
bravo, блин-дерун . Шо ? тапки не посезону ? люди при здоровье ? Сочуствую
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
|
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Захід → (Волинь) Луцьк відгукніться?
bravo, блин-дерун . Шо ? тапки не посезону ? люди при здоровье ? Сочуствую
bravo Даааа! от вмієш ти дивувати! Значок опеля на борт не забуть вчепити . Він (опель) довго втікав?
bravo Саня, дійсно здивував Співчуваю
А в мене зірвалась цьогорічна подорож до Луцька
А в мене зірвалась цьогорічна подорож до Луцька
Ааааа!!! Юра !!!! а шо так?
а шо так?
У нашої напарниці "форс-мажор"
У нашої напарниці "форс-мажор"
А ви з сольною програмою!!! або туристами!
Туристами напевно вже весною..... Зимовий Луцк бачили.....
Ptah, - Повертаючись з Белгорода до рідного дому , та маючи час і натхнення в м.Харків, пересікся з apl . Поласував медом. Могли бы и позвонить - может получилось минивстречу организовать и тогдЫ "Поласував " и чемнибудь ещё ффкусненьким
Лучани, ми тут збираємось зимовий слалом і покатухи по глибокому снігу організувати як погода дозволить.
З минулих покатушок я фотки викладав ось тут:
http://www.logan.in.ua/forum/post371353.html#p371353
http://www.logan.in.ua/forum/post371402.html#p371402
Буде в когось бажання приєднатись?
Ptah, - Повертаючись з Белгорода до рідного дому , та маючи час і натхнення в м.Харків, пересікся з apl . Поласував медом. Могли бы и позвонить - может получилось минивстречу организовать и тогдЫ "Поласував " и чемнибудь ещё ффкусненьким
Так не можу я до всіх і відразу. По черзі. Тай коли в "попутчику" писав про Бєлгород , то не особливо я там бачив запрошень на щось смачне .
Буде в когось бажання приєднатись?
тут можна подумати. коли? де?
Так не можу я до всіх і відразу. По черзі. Тай коли в "попутчику" писав про Бєлгород , то не особливо я там бачив запрошень на щось смачне
да ффсё работа - я ж 8 суток на праце(без интернета) , день дорога и семь дома , потому и -
Могли бы и позвонить
отакэ ,
ми тут збираємось зимовий слалом і покатухи по глибокому снігу організувати
А наскільки глибокому? Лопата-трос-лебідка-перископ?
Маякуй, а ми помитикуємо, як буде вільний час - під"їдемо
Сьогодні , нарешті, познайомився з Вадімом Larsen. Прогомоніли певно більше години точно. Передав Вадіму клубні рамки і наліпки, тепер буде узнаваємий.
А зустрічалися по темі http://www.logan.in.ua/forum/post470885.html#p470885.
Larsen з, яким ми ніяк не могли пересіктися, коли взнав про акцію , прилетів і влючився по повній... Маючи таких людей нам ніякий ворог не страшний!
Слава Україні!!!
Для координации волонтеров, которые помогают армии в Ровно создана группа в ФБ https://www.facebook.com/groups/armyhelprivne/
Сегодня (19.07) собирают помощь:
- Вопак на вулиці Київській, 10 з 17:00 до 20:00.
- Фуршет, ТРЦ "Злата Плаза" з 17:30 до 20:30.
Карточка для перевода денег Приватбанк 4149 6258 0447 6834 Дюг Юрій Олександрович
"Поліська Січ" (Волынь, прикрывает границу) 5211 5374 0747 4399 (Захарчук Роман Миколайович)
Внимание: люди с ящиками на улицах собирающие нал как правило мошенники
Біля екватора теж волонтери є. Купив пару блоків цигарок - по собі знаю, без них важко )))
Був би радий допогти, але на жаль, нічого про цей магазин не знаюю.
Свято наближається, свято наближається!!!!
На 30 жовтня, так, так, на 30 жовтня організовується відкрита зустріч Логановодів-автомобілістів м.Луцька, та навколишніх територій. Запрошуються всі бажаючі !! Програма заходів і виступів буде узгоджуватись по мірі набору учасників зустрічі.
КолясикДнепр, туди потрібно об"єм машин навпаки
не навпаки, а замість!!! кола взагалі лишня. і взагалі, не розумію, як можна гарний напій поганити цим лайном.
Хлопці, слоган "Свято наближається" у багатьох асоціюється з автівкою з Колою. Тому, Ви там самотужки розберетесь що, да як. Ще раз: "Зі святом"!!!
Larsen, bravo ?????
Да-да...
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Захід → (Волинь) Луцьк відгукніться?
Згенеровано за 0.173 секунд(и), виконано 93 запитів