151

Re: Gps

Минулого року взяв з собою GPS + Лаптоп + MicrosoftMapPoint 2002 в поїздку до Чорногорії. Вперше запустив це діло коли за Белградом пропустив поворот по головній і заїхав в глуш, а була вже ніч. Було трохи непособі.....думав заблукав а ЖПС показав шо не хвилюйся....їдеш по альтернативній дорозі...і завів мене в гори з крутими перевалами, але таки вивів на моря. Недолік в тому що не було видно різниці де основна магістраль а де сільські дороги sad
Вдруге пробував використати ЖПС в Будапешті, щоб знайти заброньований готель....виявилось що в картах 2002 року Будапешт прорисований чудово але на жаль не співпадає з координатами доріг....виключив і взяв в руки звиклу карту.
На жаль нові MapPointy не мають карт східної європи. Та і користуватись Лаптопом не дуже зручно в дорозі...також думаю до слідоючої подорожі завестись якимось КПК

0

152

Stranger
Обов'язково мусиш придбати КПК з ГПСом. Коли ми проїжджали через всю Румунію і Болгарію, в великих містах навіть швидкості не збавляли, щоб визначитись, куди потрібно повертати. Хоча в Румунів з вказівниками також не ідеально. Знаєш за 800 метрів, в який ряд треба перебудовуватись.

0

153 Відредаговано Sphinx (2007-09-04 22:21:58)

Купив не так давно ЖПС Асус А686 з картами - щасливий як незнаю хто  :upp:
Доречі продавець є в нас в партнерах - я його підтянув обіцяв скидки. Мені зробив  :tease:

Logan Laureat
"...стоїть зібратися й розглянути парадокс у тривимірному просторі через призму оковитої" (с) Crazy Poison
___________________________________________________________________________________________
  0

154

Sphinx
А нас все більше  :rock:

0

155

smyk написав:

Sphinx
А нас все більше  :rock:

Це точно  :alc:
Мене жінка ревнує до "жінки" в ЖПСі. Раніше моя жінка мені дорогу в Києві пояснювала а тепер в неї "конкурент". Як зійдуться до трохи не до драки  :lol: :lol: :lol:

Logan Laureat
"...стоїть зібратися й розглянути парадокс у тривимірному просторі через призму оковитої" (с) Crazy Poison
___________________________________________________________________________________________
  0

156

ДжиПиСка - вестчь хорошая. Есть мобильные варианты в магазинах со всей восточной европпой.
Интересно, когда сделают карты восточной европпы под автомобильные ДжиПС!? Вот это было бы супер.

Новое авто - новые правила wink
  0

157

Sanych написав:

ДжиПиСка - вестчь хорошая. Есть мобильные варианты в магазинах со всей восточной европпой.
Интересно, когда сделают карты восточной европпы под автомобильные ДжиПС!? Вот это было бы супер.

Что тебе именно нужно - у меня есть все карты  :rock:

Logan Laureat
  0

158

Sphinx

Карты к Системе GPS на лексус ГС300 2006 Г\в.
Не знаю даже как она называется. Но потребность велика, по сколько счас собрались покупать мобильный девайс для этих целей. А как-то тупо иметь в машине 2 GPS-a.

0

159

У меня есть карты IGO. Нужны? Обращайся  :dntknw:

Logan Laureat
  0

160

Восколько выльется нормальный жпс

Logan Laureate 1.4 серая комета+DVD/TV+шумка
  0

161

Sphinx
Ні, автомобільні вмонтовані ГПСи мають зовсім іншу систему. іГО тільки для урізаної Вінди, може колись зроблять для Симбіан.
Тому іГо не підійде туди

0

162

alexis0583
Баксів в 300

0

163

300 баксов это наверно без карт или одна карта на выбор типа киев или украина

0

164

Sphinx написав:

У меня есть карты IGO. Нужны? Обращайся

ИГО - это на Лексус? Там поидее система карты на ходу с диска читает, так?

0

165

alexis0583 написав:

Якщо бути точним мені Асус А686 обійшовся (з картами Европи і детально Києва) в 315 баксів. В партнерах клубу є таий хлопець GPS - до нього подзвони і домовись про скидку, скажи що з Логан клубу.

Logan Laureat
  0

166

В одном журнале было написано что яркий жпс с которым в пустыне не заблудишся будет стоять
около 2000 баксов с загружными картами всего мира

0

167

Sphinx написав:
alexis0583 написав:

Якщо бути точним мені Асус А686 обійшовся (з картами Европи і детально Києва) в 315 баксів. В партнерах клубу є таий хлопець GPS - до нього подзвони і домовись про скидку, скажи що з Логан клубу.

спасибо за инфо отзвонюсь обязательно

0

168

Sanych написав:
Sphinx написав:

У меня есть карты IGO. Нужны? Обращайся

ИГО - это на Лексус? Там поидее система карты на ходу с диска читает, так?

На Лексус мабуть не допоможу - поплутав  :dntknw: :(

Logan Laureat
  0

169

Sphinx
Я уточню как называется система наФигации в этой машине и напишу тебе. Спасибо за помощь smile

0

170

alexis0583
Так а нащо тобі купувати з картами? Карти в неті валяються. Скачаєш те, що тобі потрібно.

0

171

Sanych
Не знайдеш ти в нас карт під Лєскус.

0

172

smyk
Прывет, Миша! Совсем личку не читаешь?:(

Renault Kangoo New Generation 2011 комплектация Expression 1,5 DCI
Skoda superb elegans 1.8 TSI АКПП - DSG 7 2010
  0

173

smyk
Михайле, треба твоя допомога, як фахівця ЖПС, колега по роботі пропонує Toshiba E550G за 130 у.о., і до нього ще треба окремо докупити ЖПС приймач GPS Receiver за 60 у.о., все разом 190 у.о., порадь, чи вартує воно того?

Все, что не делается - все к лучшему
  0

174

redsider написав:

smyk
Михайле, треба твоя допомога, як фахівця ЖПС, колега по роботі пропонує Toshiba E550G за 130 у.о., і до нього ще треба окремо докупити ЖПС приймач GPS Receiver за 60 у.о., все разом 190 у.о., порадь, чи вартує воно того?

Михайле, будьласка дай відповідь, сьогодні вирішується питання чи я купую цію річ чи інша людина. Дуже прошу!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :dntknw:

Все, что не делается - все к лучшему
  0

175

redsider

Насколько я вижу - процессор в этом аппарате достаточно мощный. Маловато памяти, но для GPS хватит. 

Самый дешевый новый КПК с GPS будет стоить около 300 у.е. Например, такой http://hotline.ua/tx/fujitsu_siemens_pocket_loox_n500

Счастье, это когда тебе все завидуют, а нагадить не могут !!!
FAQ по Dacia Logan (MCV) и по форуму
Как загрузить картинки на форум
Hyundai Accent 2007 1.6 AT
  0