Re: Gps
redsider
Думаю, що вартує, якщо є ліміт в коштах. Якщо не шкода докласти ще 110 баксів, тоді бери Asus 636
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
|
Сторінки Назад 1 … 6 7 8 9 10 … 36 Далі
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
redsider
Думаю, що вартує, якщо є ліміт в коштах. Якщо не шкода докласти ще 110 баксів, тоді бери Asus 636
smyk
Zevs
Щиро дякую за інфу, вже придбав.
Анекдот - Восемь человек пропали в тайге при испытании новой модели GPS-навигатора.
smyk
Наступне питання, дн можна і за скільки придбати gps приймач для роз'єму CF?
Наступне питання, дн можна і за скільки придбати gps приймач для роз'єму CF?
спробуй спитати в Alex55 - він може шось таке продає...
Рекомендую все-таки блютузовий на SirfIII
Нету в этой тошибе блютуза
Тоді цей
GlobalSat BC-337
BC-337 - GPS приёмник с Compact Flash интерфейсом. Совместим со всеми КПК (с разъёмом Compact Flash тип I или II) и ноутбуками (с разъёмом PCMCIA, требуется переходник) под управлением Windows 98/ME/2000/XP.
Особенности:
интерфейс: Compact Flash тип I;
полная совместимость со стандартом CFA;
чипсет SiRF Star III с пониженным энергопотреблением;
20 параллельных каналов, All-in-View;
встроенная высокочувствительная антенна;
разъём MMCX для подключения выносной антенны;
встроенный "SuperCap" для сохранения данных альманаха и быстрого рестарта;
сообщения NMEA 0183 v2.2: GGA, GSA, GSV, RMC (GLL, VTG - опционально);
светодиод, отображающий состояние GPS;
компактный размер 83 x 42.8 x 13.3 мм.
Frequency: L1, 1575.42MHz
Channel: 20 channels all-in-view tracking
Chipset: SiRF Star III
Interface
Interface: Compact Flash Type I
Accuracy
Position Accuracy:
10 meters, 2D RMS, (No SA).
5 meters, 2D RMS, (WAAS enabled).
Datum
Datum: WGS-84
Acquisition Rate
Hot Start: 1 sec. average
Warm Start: 38 sec. average
Cold Start: 42 sec. average
Reacquisition Time: 0.1 sec. average
Protocol
GPS output data: NMEA 0183 protocol, supports command GGA (1 sec), GSA (1 sec), GSV (5 sec), RMC (1 sec), (VTG and GLL are optional).
Baud Rate: 4800 bps,N,8,1
Dynamic Condition Maximum Altitude: 18,000 meters (60,000 feet) max.
Maximum Velocity: 515 meter/sec. (1,000 knots) max.
Power
Voltage: DC 3.3 V ± 10%
Power consumption: 90 mA
Physical characteristics
Antenna Type: Built in antenna
External Antenna Interface: MMCX (Optional)
Dimension: 83 mm x 42.8 mm x 13.3 mm
LED Indicator: GPS fix status.
(blinking light: GPS is fix, solid light: GPS is not fix.)
Temperature
Operating Temperature: -10°C to +70°C
Storage Temperature: -40°C to +80°C
Operation Humidity: 95%, Non- Condensing
http://www.globalsat.com.ua/337.html
Продають тут:
Оптова та роздрібна продаж, сервіс, гарантійне облуговування
Київ, вул. Вербицького, 1
Телефон інформаційної служби
(044) 230 82 28
Ще адреси, де можна купити:
ДП "Телегруп Україна"
вул. Вербицького 1
тел. 2308228
ООО "Версия системс"
пр. Тычины, 4
044-554-27-47
Сеть магазинов "ПОРТО"
ул. Михайловская 21а
Телефон: (044) 2060537
ул. Красноармейская д.72
ТЦ "Олимпийский"
Телефон: (044) 206-8396
"Визиком"
ул. Большая Житомирская 25/2
Тел. 2010027, факс 2010026
радіоринок вул. Ушинського 4
магазин №8А
Тоді цей
GlobalSat BC-337
Только стоит он не 50-60 , а все 100-105у.е.
В мене був попередньої моделі на Sirf II, він коштував 50. Тому я так і написав. Можливо, цей так і коштує, тому що новий
По поводу анекдота, когда люди в тайге пропали. В прошлом году была командировка в Туапсе. Работали на проектируемой трассе, которую будут готовить к олимпиаде. Основная часть маршрута - горы с обильной растительностью. У нас было несколько GPS-навигаторов, в т.ч. и профессиональный. Так в этих условиях разброс координат просто сумашедший. Понять где ты находишся можно с точностью до границ России.
Zevs
smyk
Ще раз щиро дякую, з мене :alc:
Увага всім, хто користується прогою iGO!
Є нова карта України від 15.08.07р.
Скачати можна тут, поки ще не забрали:
http://rapidshare.com/files/52398257/Uk … 070815.fbl
Качаєте, копіюєте на карту пам'яті в папку iGO/maps/
Стару карту можна витерти. Усьо. Запускаєте iGO, нова карта сама підчіпиться.
Увага всім, хто користується прогою iGO!
Є нова карта України від 15.08.07р.
Скачати можна тут, поки ще не забрали:
http://rapidshare.com/files/52398257/Uk … 070815.fbl
Качаєте, копіюєте на карту пам'яті в папку iGO/maps/
Стару карту можна витерти. Усьо. Запускаєте iGO, нова карта сама підчіпиться.
Неделю гонялся за новой картой а она лежит здесь на форуме!! :dumbom:
После того как поюзал карту возник вопрос стоит ли менять старый вариант на новый????
плюсы :upp:
1. Явно сильнее стал прием! Без антены в квартире раньше сигнала GPS не было теперь ловит,правда слабо но работает!!
2.Добавилось POI
3.Добавились более крупные кнопки в англ.алфавите
минусы :shok2:
1.Карта осталась прежняя.Ходили слухи что новая карта более детализированная .Многие города не только Киев в
деталях!! Но я этого не заметил!!
2.Названия городов и улиц на украинском были лутше чем на транскрипте!Хотя искать их стало легче, но слово L'viv я
так и не смог написать!!!
Вывод один ; Всёравно лутше IGO пока нет!! :crazypilot:
jaric
Якщо ти не змінював версії самої програми iGO, а просто запхав нову карту в папку Maps, то:
1. Явно сильнее стал прием! Без антены в квартире раньше сигнала GPS не было теперь ловит,правда слабо но работает!!
Не може стати сильніший прийом, це залежить виключно від версії прошивки ГПС модуля і самої програми, а не карти, яку використовує ця програма. Ти ж можеш користуватися iGO взагалі без жодної карти, а супутники все одно ловитись будуть
2.Добавилось POI
Тут ти правий. Додались і РОІ і трошки деталізації, бо карта стала трохи більшою за об'ємом. Де саме - я також не зауважив, але щось нове там точно є.
3.Добавились более крупные кнопки в англ.алфавите
Кнопки не можуть збільшитись від заміни карти, розкладки клавіатури, скіни, камери і все інше лежить в іншому місці.
1.Карта осталась прежняя.Ходили слухи что новая карта более детализированная .Многие города не только Киев в
деталях!! Но я этого не заметил!!
Вона не залишилась такою, як попередня. Щось в ній оновлено і більше деталізовано. Може якісь дороги між селами, може підкоректовані якісь бічні вулички, тощо. Якщо ти знайшов змін в Києві, це не означає, що в ній взагалі нема змін. Хоча я також на перший погляд не побачив. А от РОІ гарантовано стало більше.
2.Названия городов и улиц на украинском были лутше чем на транскрипте!Хотя искать их стало легче, но слово L'viv я
так и не смог написать!!!
Погоджуюсь, назви міст і вулиць зручніше читати на кирилиці. Але є нюанс: Спочатку всі зміни і нововведення вносяться в англійську версію карти (ну тіпа для американосів), а потім з затримкою в 2-3 місяці це все кирилізується. От тому тут є право вибору: або ти користуєшся кириличною версією, яка на 2-3 місяці застаріла, або найостаннішою, але набираєш і читаєш транслітерацією. :rock:
Погоджуюсь, назви міст і вулиць зручніше читати на кирилиці. Але є нюанс: Спочатку всі зміни і нововведення вносяться в англійську версію карти (ну тіпа для американосів), а потім з затримкою в 2-3 місяці це все кирилізується. От тому тут є право вибору: або ти користуєшся кириличною версією, яка на 2-3 місяці застаріла, або найостаннішою, але набираєш і читаєш транслітерацією.
Миша, опять прав. Продвигаем ЖПС дальше в массы!!! Завтра в Крым еду, протестирую.:)
jaric
Якщо ти не змінював версії самої програми iGO, а просто запхав нову карту в папку Maps, то:jaric написав:1. Явно сильнее стал прием! Без антены в квартире раньше сигнала GPS не было теперь ловит,правда слабо но работает!!
Не може стати сильніший прийом, це залежить виключно від версії прошивки ГПС модуля і самої програми, а не карти, яку використовує ця програма. Ти ж можеш користуватися iGO взагалі без жодної карти, а супутники все одно ловитись будуть
jaric написав:2.Добавилось POI
Тут ти правий. Додались і РОІ і трошки деталізації, бо карта стала трохи більшою за об'ємом. Де саме - я також не зауважив, але щось нове там точно є.
jaric написав:3.Добавились более крупные кнопки в англ.алфавите
Кнопки не можуть збільшитись від заміни карти, розкладки клавіатури, скіни, камери і все інше лежить в іншому місці.
jaric написав:1.Карта осталась прежняя.Ходили слухи что новая карта более детализированная .Многие города не только Киев в
деталях!! Но я этого не заметил!!Вона не залишилась такою, як попередня. Щось в ній оновлено і більше деталізовано. Може якісь дороги між селами, може підкоректовані якісь бічні вулички, тощо. Якщо ти знайшов змін в Києві, це не означає, що в ній взагалі нема змін. Хоча я також на перший погляд не побачив. А от РОІ гарантовано стало більше.
jaric написав:2.Названия городов и улиц на украинском были лутше чем на транскрипте!Хотя искать их стало легче, но слово L'viv я
так и не смог написать!!!Погоджуюсь, назви міст і вулиць зручніше читати на кирилиці. Але є нюанс: Спочатку всі зміни і нововведення вносяться в англійську версію карти (ну тіпа для американосів), а потім з затримкою в 2-3 місяці це все кирилізується. От тому тут є право вибору: або ти користуєшся кириличною версією, яка на 2-3 місяці застаріла, або найостаннішою, але набираєш і читаєш транслітерацією. :rock:
Насчёт сигнала логично но факт на лицо!!! Программу я не менял но перед установкой новой карты переставлял ! и такой клавы у меня не было раньшее :sjuk:
Опа... Дайте и мне такую!!! Как взял?
Опа... Дайте и мне такую!!! Как взял?
Клаву или программу?
зацени рабочий стол!
Да.... у меня нету таких лиц.... Что это за версия прошивки? :o
SpbPhoneSuite_v1.1 это лица :crazy1: супер прога советую!! Жмёш на лицо и сразу же ему звониш!!
SpbPocketPlus3.2.0_ это то что под лицами полезнейшая вещь заменяет меню,сегодня,пуск и тд.
Згенеровано за 0.158 секунд(и), виконано 91 запитів