1

Тема: багатоповерховий гаражний комплекс

Недалеко від дому побудували багатоповерховий гаражний комплекс ("сухий і опалюваний"), є багато вільних місць, хочу орендувати там бокс. Питання ось у чому: чи є різниця між поверхами (крім зручності заїзду), особливо щодо вентиляції, сухості/вологості і т.п. - поділіться досвідом пліз, хто має чи орендує щось подібне.  dntknw

Logan MCV Laureat синій мінерал
  0

2

Re: багатоповерховий гаражний комплекс

dreamer
А сколько аренда стоит , если не секрет ?

Счастье, это когда тебе все завидуют, а нагадить не могут !!!
FAQ по Dacia Logan (MCV) и по форуму
Как загрузить картинки на форум
Hyundai Accent 2007 1.6 AT
  0

3

Zevs
Секрет - мені під двірник сьогодні поклали рекламку про продаж, а там де продаж має бути й оренда (комплекс великий, щойно закінчений, продають від 20 тис. єнотів за найменші бокси, навряд чи у них там черги   lol ). А на моїй стоянці кожні два місяця піднімають ціну на 30-50 грн., ось і задумався про гараж...

0

4

Я думаю на нижнем этаже можно сделать или уже есть подвал. По поводу отопления есть два мнения 1-хорошо для машины, 2-плохо для машины.

0

5

у товарища бокс где-то в р-не м. Левобережная.... уже давно - еще с советских времен... очень большая влажность, хоть и четвертый этаж....
если система вентиляции пработает хорошо, то по-моему чем ближе к выходу - тем лучше!

был: Dacia Logan Laureate 1.6 MPI 2006г.в. темнозеленый хамелеон. Общий пробег 171000 км.
Есть: Renault Logan Prestige 1.6 16 клапанов 2011г.в. белый лёд. Общий пробег 117000 км.
"у Ивана Сусанина не было жены, поэтому первое время в лесу поляки его побаивались..."
Финансовый консультант. My way it's my decision!
  0

6

У меня гараж на втором этаже - сырость присутствует, хоть и небольшая  hmm

Нет неразрешимых проблем, есть неприятные решения.
Уже Opel Astra H 2013 и Mazda CX5
  0

7

У знакомых есть гараж. В гараже яма. Так они яму не закрывали. В гараж ставили машинку Москвич-412. Так он бедняга пропал годиков эдак за 3. А во всем была виновата сырость. Потом поварили машинку, покрасили, закрили яму и все стало ок.

Logan MCV Ambiance -> 153ооокм
  0

8

Zevs

Оренда коштує 300 у.о. на місяць  censored  Для оренди виділено 4-й і 5-й поверхи.
Купити бокс можна на 2-3 поверхах. Вартість 150000 грн. без вікон і 180000 грн. з вікнами (передбачена знижка 5%; 10% - якщо купуєш 2 бокси). 53 тис. треба сплатити одразу, решту можна рівними частками протягом року.
Комплекс здадуть в експлуатацію орієнтовно в січні-лютому (зилишились закінчити оздоблювальні роботи). Документи на право власності можна оформити лише після здачі в експлуатацію.
Цієї зими опалення підключатись не буде.
Після здачі в експлуатацію ціни будуть суттєво вищі (так пообіцяв власник).
Для мене задорого що оренда, що купівля, тому залишусь на стоянці  tbsenile

0

9

dreamer написав:

Оренда коштує 300 у.о. на місяць

оху..ли  babruysk

dreamer написав:

Після здачі в експлуатацію ціни будуть суттєво вищі (так пообіцяв власник).

посмотрим, что он через месяц-два запоёт, умник fool

В этой жизни возможно всё, невозможно увеличить сутки хотя бы на одну секунду...
Logan Base синий металлик уже не Base, был когда-то Base....БЫЛ
Megane II 1,6 АКПП silver, ксенон, круиз-контроль, парктроник...БЫЛ
VW Passat B6 1,8т АКПП High Line
  0