Підтримаю ораторів вище, Матриця 4 лайно на один раз подивитись, браття Вачовські знімали краще фільми ніж сестри... Добре що дивився вдома, хотів піти на 4dx заодно пощупати що воно таке, але випадково натрапив на відгуки в неті і подивився вдома. Я б сказав фільм на рівні 4 із 10.
Не дивись вгору. як по мені фільм більше філософський і показує яке наше суспільство стало встрате, ніхто ні за що не хоче брати на себе відповідальність і всі дивляться виключно на вигоду.
На тому ж нетфліксі дивися "Загадкове вбивство" спочатку був якийсь іспанський стид, але після вбивства одного з героїв фільму фільм заграв іншими фарбами і під кінець фільму добре насміявся, що для сьогоднішніх "комедій" дуже велика рідкість.
Доречі в кого не має підписки на нетфлікс рекомендую, суперова якість зображення у порівнянні з піратками, озвучка ліцензійна і нормально зроблена а не від Петі з підвалу. А самий великий плюс ніяких тобі джойказіно та всратихбетів. Ну і вагомий для мене ще плюс часто зустрічається українська озвучка, що на піратках величезна рідкість.
ВАЗ 21111 2003 -> Renault Logan 2013 -> Renault Clio 2011 -> Ravon R4 2017 (Chevrolet Cobalt)
0